Baldurs Gate 3 отримає оновлення з інструментарієм для створення модів

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Пропоную обговорити Baldurs Gate 3 отримає оновлення з інструментарієм для створення модів
Головне що інструментарій модів потрохи вводять. Якісь сторонні студії ентузіастів зможуть клепати невеличкі пригоди. Так що знову багато хто зможе себе відчути ДМом.
neo89skynet
Member

Чудова новина, а то вже шостий раз проходжу... :)
Scoffer
Member

При цьому жодних сюжетних доповнень студія не планує.
Оце вони даремно. Гра й так коротка, а без длц взагалі не прикольно.
Павло
Member

Scoffer: 19.04.2024 10:20
При цьому жодних сюжетних доповнень студія не планує.
Оце вони даремно. Гра й так коротка, а без длц взагалі не прикольно.
Так длц це зло! Особливо коли гра коштує дешевше за ДЛЦ! Хоч одна компанія це розуміє!
Scoffer
Member

Павло
Не згоден. ДЛЦ не зло якщо додає контенту співрозмірно своєї вартості.
Я б от в БГ може б і ще пограв, але я там знаю вже кожен закапелок і не цікаво. А завезли б контент - одразу б стало цікаво.
Павло
Member

Scoffer: 19.04.2024 10:50 Павло
Не згоден. ДЛЦ не зло якщо додає контенту співрозмірно своєї вартості.
Я б от в БГ може б і ще пограв, але я там знаю вже кожен закапелок і не цікаво. А завезли б контент - одразу б стало цікаво.
Ми з Вами про різні речі пишемо! Бо більшість студій думають не про новий контент а про гроші які вони зароблять! Тільки длц у Witcher 3 дійсно гідне!
Scoffer
Member

Павло
Якщо длц не вартує своїх грошей то нащо його купляти? :rotate: Поки що ніхто не заставляє.
Тим часом Baldurs Gate 3 реально незавершена, там покоцано добру чверть квестів як мінімум, народ вже випотрошив ресурси гри і познаходив багато цікавого що планувалось, але чого вже не буде.
Чого вартує коцнуте вернє місто, котре за розміром приблизно того ж порядку що і нижнє.

Відправлено через 5 хвилин 2 секунди:
А історія Мінська мала б починатись ще в другому акті, а не кінці третього.
starik_0
Member

жаль, надеялся что будет еще сюжет длц. Хотя наверно я и так не весь контент в игре увидел, хотя обычно прохожу один раз и не пропуская ничего
yariksom
Member

Scoffer: 19.04.2024 12:41 Павло
Якщо длц не вартує своїх грошей то нащо його купляти? :rotate: Поки що ніхто не заставляє.
Тим часом Baldurs Gate 3 реально незавершена, там покоцано добру чверть квестів як мінімум, народ вже випотрошив ресурси гри і познаходив багато цікавого що планувалось, але чого вже не буде.
Чого вартує коцнуте вернє місто, котре за розміром приблизно того ж порядку що і нижнє.

Все рівно длц - чисте зло!

Як я розумію, це або то що передбачалося сценарієм і вирізано, або те що було вже розробленим але ще не зовсім працювало, або аддон.
Якщо геймери прагнуть платити за те, що можливо не втілилось в основній грі , то чомуб і ні?

Але тоді будь яку гру можна перетворити в сервіску.

Для любителей сервісок, саме воно.

Скажу свою думку: Балдурс дійсно цікава і достатньо цілісна.
Якщо до неї ліпити інші сюжетні лінії то вона перестане бути собою.
erazel
Member

yariksom: 19.04.2024 22:50 Якщо до неї ліпити інші сюжетні лінії то вона перестане бути собою.
ІМХО якраз навпаки. Зробили досить терпиму платформу(далеко не ідеальну але хорошу), тепер на ній можна втілювати різні історії з світу Forgoten Realms, а то й на Planescape якийсь замахнутися.
lewerlin
Member

yariksom: 19.04.2024 22:50Все рівно длц - чисте зло!
Ви трішки про різні речі. Scoffer мав на увазі великі аддони, як раніше в старих іграх, або, зі свіжого, в Відьмаку і Кіберпанку.
Scoffer
Member

Все вірно, я про доповлення як в тес, як в відьмаках. Годин на сто гри, ну хоча б на 50. А не про нову колекцію шляп по ціні чугунієвого моста.
Enjthesilence
Member

Scoffer: 19.04.2024 12:41 Павло

так відбувається з кожним великим сінгл проектом, на етапі розробки ріжуть багато контенту, це нормальна практика. гра й так величезна і це не гра сервіс, дуже чудово що вона вийшла в такому стані, без аддонів чи длс (хоча знаючи ігри ларіан, повний реліз буде через рік у якомусь дефінітів едішн) нехай краще займаються дівініті 3, вона цікавіша, як мінімум геймплейно, тому що правила днд для гри на пк - дуже легко і нецікаво
Ответить