Пропоную обговорити Baldurs Gate 3 отримає оновлення з інструментарієм для створення модів
Головне що інструментарій модів потрохи вводять. Якісь сторонні студії ентузіастів зможуть клепати невеличкі пригоди. Так що знову багато хто зможе себе відчути ДМом.
Последние статьи и обзоры
Новости
Baldurs Gate 3 отримає оновлення з інструментарієм для створення модів
-
erazel
Member
-
neo89skynet
Member
Чудова новина, а то вже шостий раз проходжу...
-
Scoffer
Member
Оце вони даремно. Гра й так коротка, а без длц взагалі не прикольно.При цьому жодних сюжетних доповнень студія не планує.
-
Павло
Member
Так длц це зло! Особливо коли гра коштує дешевше за ДЛЦ! Хоч одна компанія це розуміє!Scoffer: ↑ 19.04.2024 10:20Оце вони даремно. Гра й так коротка, а без длц взагалі не прикольно.При цьому жодних сюжетних доповнень студія не планує.
-
Scoffer
Member
Павло
Не згоден. ДЛЦ не зло якщо додає контенту співрозмірно своєї вартості.
Я б от в БГ може б і ще пограв, але я там знаю вже кожен закапелок і не цікаво. А завезли б контент - одразу б стало цікаво.
Я б от в БГ може б і ще пограв, але я там знаю вже кожен закапелок і не цікаво. А завезли б контент - одразу б стало цікаво.
-
Павло
Member
Ми з Вами про різні речі пишемо! Бо більшість студій думають не про новий контент а про гроші які вони зароблять! Тільки длц у Witcher 3 дійсно гідне!Scoffer: ↑ 19.04.2024 10:50 Павло
-
Scoffer
Member
Павло
Якщо длц не вартує своїх грошей то нащо його купляти? Поки що ніхто не заставляє.
Тим часом Baldurs Gate 3 реально незавершена, там покоцано добру чверть квестів як мінімум, народ вже випотрошив ресурси гри і познаходив багато цікавого що планувалось, але чого вже не буде.
Чого вартує коцнуте вернє місто, котре за розміром приблизно того ж порядку що і нижнє.
Відправлено через 5 хвилин 2 секунди:
А історія Мінська мала б починатись ще в другому акті, а не кінці третього.
Якщо длц не вартує своїх грошей то нащо його купляти? Поки що ніхто не заставляє.
Тим часом Baldurs Gate 3 реально незавершена, там покоцано добру чверть квестів як мінімум, народ вже випотрошив ресурси гри і познаходив багато цікавого що планувалось, але чого вже не буде.
Чого вартує коцнуте вернє місто, котре за розміром приблизно того ж порядку що і нижнє.
-
starik_0
Member
жаль, надеялся что будет еще сюжет длц. Хотя наверно я и так не весь контент в игре увидел, хотя обычно прохожу один раз и не пропуская ничего
-
yariksom
Member
Все рівно длц - чисте зло!Scoffer: ↑ 19.04.2024 12:41 Павло
Як я розумію, це або то що передбачалося сценарієм і вирізано, або те що було вже розробленим але ще не зовсім працювало, або аддон.
Якщо геймери прагнуть платити за те, що можливо не втілилось в основній грі , то чомуб і ні?
Але тоді будь яку гру можна перетворити в сервіску.
Для любителей сервісок, саме воно.
Скажу свою думку: Балдурс дійсно цікава і достатньо цілісна.
Якщо до неї ліпити інші сюжетні лінії то вона перестане бути собою.
-
erazel
Member
ІМХО якраз навпаки. Зробили досить терпиму платформу(далеко не ідеальну але хорошу), тепер на ній можна втілювати різні історії з світу Forgoten Realms, а то й на Planescape якийсь замахнутися.yariksom: ↑ 19.04.2024 22:50 Якщо до неї ліпити інші сюжетні лінії то вона перестане бути собою.
-
lewerlin
Member
Ви трішки про різні речі. Scoffer мав на увазі великі аддони, як раніше в старих іграх, або, зі свіжого, в Відьмаку і Кіберпанку.yariksom: ↑ 19.04.2024 22:50Все рівно длц - чисте зло!
-
Scoffer
Member
Все вірно, я про доповлення як в тес, як в відьмаках. Годин на сто гри, ну хоча б на 50. А не про нову колекцію шляп по ціні чугунієвого моста.
-
Enjthesilence
Member
так відбувається з кожним великим сінгл проектом, на етапі розробки ріжуть багато контенту, це нормальна практика. гра й так величезна і це не гра сервіс, дуже чудово що вона вийшла в такому стані, без аддонів чи длс (хоча знаючи ігри ларіан, повний реліз буде через рік у якомусь дефінітів едішн) нехай краще займаються дівініті 3, вона цікавіша, як мінімум геймплейно, тому що правила днд для гри на пк - дуже легко і нецікавоScoffer: ↑ 19.04.2024 12:41 Павло