Последние статьи и обзоры
Новости
Ентузіаст створив власну відеокарту VoodooX на базі чипа 3dfx VSA-100
-
AccessDenied
Member
Предлагаю обсудить Ентузіаст створив власну відеокарту VoodooX на базі чипа 3dfx VSA-100
Имел счастье в юности попользоваться Voodoo2. После S3 Trio это было что-то незабываемое в первом Unreal.
Интересно, как он прилампичил драйвер к ней, учитывая HDMI?
Имел счастье в юности попользоваться Voodoo2. После S3 Trio это было что-то незабываемое в первом Unreal.
-
Serfer
Advanced Member
Оце справжній тюнінг заліза! Це як прокачати авто 80-х.
-
Rederst
Member
Перебрал оригинальный драйвер возможно.AccessDenied: ↑ 18.04.2024 13:38 Предлагаю обсудить Ентузіаст створив власну відеокарту VoodooX на базі чипа 3dfx VSA-100
-
AccessDenied
Member
Rederst
Я не встречал, чтобы на Win9X работал HDMI.
Я не встречал, чтобы на Win9X работал HDMI.
-
KimRomik
Member
Скоро будемо збирати собі комп"ютери шляхом друку та перепайків на текстоліті
Отправлено спустя 51 секунду:
Отправлено спустя 51 секунду:
а йому не потрібно працювати там, бо це лише роз"єм для виводу ізо на монікAccessDenied: ↑ 18.04.2024 13:50Я не встречал, чтобы на Win9X работал HDMI.
-
Refren
Junior
Бачив, як ентузіасти на текстоліті збирають з нуля клони Dendy Junior (які самі є клонами NES), гадав що більшого задротства не може бути. Та ні, виявляється може...
-
seraphic
Member
Энтузиаст научился заказывать текстолит?
-
Paladin
Member
Ні він трошки її дорозвів, додав того, чого там не було включно і розмір буфера.seraphic: ↑ 18.04.2024 14:32 Энтузиаст научился заказывать текстолит?
Не вистачало людині в своєму музеї такої карти, от він взяв і зробив.
-
Azerty
Member
Чекаємо коли запустять кіберпанк.
-
AccessDenied
Member
KimRomik
Вы забыли про бульон HDMI Audio
Мне кажется, там какой-то конвертер.
Разве шина PCI может пропускать столько данных? Ладно там, AGP и уж тем более PCI-Express...
Вы забыли про бульон HDMI Audio
Мне кажется, там какой-то конвертер.
Разве шина PCI может пропускать столько данных? Ладно там, AGP и уж тем более PCI-Express...
-
seraphic
Member
Ясно, создал снова колесо иначе было бы написано доработалPaladin: ↑ 18.04.2024 14:39Ні він трошки її дорозвів, додав того, чого там не було включно і розмір буфера.seraphic: ↑ 18.04.2024 14:32 Энтузиаст научился заказывать текстолит?
Не вистачало людині в своєму музеї такої карти, от він взяв і зробив.
-
Tetronga
Member
Було б непогано, якби ентузіасти почали робити такі карти більш масово, щоб задовольнити попит ретрогеймерів без кінських цін на стародавнє залізо.
-
S0N1C
Member
шоб їх робити масово треба зробити аналог VSA-100 нажаль їх обмежена кількість зі старих запасів
-
AssayMAS
Member
переходников на одной микросхеме пруд пруди и с d-sub на hdmi и наоборот.AccessDenied: ↑ 18.04.2024 13:38учитывая HDMI?
так во времена до стандарта AGP пси шина на ряде устройств (матерей тоже) имели свой самобытный стандарт и он был быстрее стандартного в 2-4 раза. И на паре матерей видел переходник пси AGP на одной микросхеме. Как и видел видеокарты что отродясь были на ПСИ но на агп их портировали добавлением на плату 1 микрухи... с ними была куча головняка с дровами.AccessDenied: ↑ 18.04.2024 14:54шина PCI может пропускать столько данных?
-
mavrsmart
Member
Зібрано вручну з паяльником, smd пайка страшна. Дуже цікаво, де він даташит на чіп знайшов. Зараз знайти чіп не проблема, а пошук даташиту - це ще той челендж.
-
l-m
Member
АналогічноAccessDenied: ↑ 18.04.2024 13:38 Имел счастье в юности попользоваться Voodoo2. После S3 Trio это было что-то незабываемое в первом Unreal.
Але у мене з якоюсь S3 у парі й працювало, адже Voodoo2 не вміла у 2д графіку, це був чистий 3д-прискорювач
-
AccessDenied
Member
l-m
Это понятно. Я имел ввиду после "чистой" S3 4Mb смог играть даже в 800х600 на 14" мониторе
Потом еще проц перемычками разогнал, но это уже другая история...
mavrsmart
Вы еще не видели нашего энтузиаста ремонтника, у которого термоклей - решение всех проблем.
Это понятно. Я имел ввиду после "чистой" S3 4Mb смог играть даже в 800х600 на 14" мониторе
Потом еще проц перемычками разогнал, но это уже другая история...
mavrsmart
Вы еще не видели нашего энтузиаста ремонтника, у которого термоклей - решение всех проблем.
-
Inqizitor2022
Member
VSA-100 - это хорошо, можно сделать карту с 8 такими чипами нового производства, хорошим охлаждением современным, мостом AGP 8x - PCIe 16x и памятью GDDR-5 на 256*8 для старых игр.
-
mrigi
Member
зараз розробка мікроелектроніки доступна усім
-
l-m
Member
І таке було)AccessDenied: ↑ 18.04.2024 17:20 Потом еще проц перемычками разогнал, но это уже другая история...
Причому зараз оце згадав та стало цікаво - а як я взагалі до того дійшов? Інтернету тоді у мене не було, знайомих, які б могли подібне підказати теж... але якось здогадався спробувати)