Системы водяного охлаждения. Выбор и обсуждение. ЧаВо

Все связанное с охлаждением и шумопонижением
Ответить
Автор
Member

l-m: 29.03.2024 18:29
GreenMile: 29.03.2024 14:25 Як власник саме фрізера 2 420 раджу вам брати саме 3 генерацію, а не другу, там істотно покращили водоблок.
Ага, тільки шумить тепер помпа помітно більше.
Я б так не сказав. Я їх прямо поряд їх не порівнював, але у мене в кімнаті два ПК, в одному фрізер 2, в іншому фрізер 3, помпи я не чую в жодному з них. При першому запуску фрізер 3 булькав трохи довше перш ніж затих, це все що можу сказати.
l-m
Member

Я порівнював, ЛФ3 в тиху систему не підійшла, навіть на мін. обертах шумить, поставили ЛФ2.
AlexKuzovkov
Member

l-m: 30.03.2024 01:18 Я порівнював, ЛФ3 в тиху систему не підійшла, навіть на мін. обертах шумить, поставили ЛФ2.
Може від екземпляру залежить. Бо у мене теж лф3 і не шумить
GreenMile
Member

Тут все залежить від слуху користувача, від загального рівня шуму в кімнаті, від самої збірки, скільки там вентилів і де вони встановлені тощо.
ЛФ3 може і не підходить для найтихішої в світі збірки, але, якщо треба відводити від проца 250-300Вт, то тут вибору між ЛФ2 і ЛФ3 просто немає. В звичайному тазіку помпи просто не чутно, чутно шелест повітря від вентилів, які стоять за пиловими сітками.
LeoX
Member

Доброго вечора. Потрібна порада спеців :beer: Є корпус Aerocool Aero One, в ньому msi z690 Apro +12700k. Розгін цп не планується. Яку 240 сво можна поставити щоб цп почувався добре? В корпусі є можливість і 360, але лише на передню панель, я не знаю чи варто, бо виходить що якщо ставити 360 на фейс, то треба ставити вентилі на видув, тоді задній навпаки ставити на вдув? Чи додати 2 верхні на вдув? Короче, треба порада :beer:
WSavage
Member

LeoX: 06.04.2024 20:32 Доброго вечора. Потрібна порада спеців :beer: Є корпус Aerocool Aero One, в ньому msi z690 Apro +12700k. Розгін цп не планується. Яку 240 сво можна поставити щоб цп почувався добре? В корпусі є можливість і 360, але лише на передню панель, я не знаю чи варто, бо виходить що якщо ставити 360 на фейс, то треба ставити вентилі на видув, тоді задній навпаки ставити на вдув? Чи додати 2 верхні на вдув? Короче, треба порада :beer:
Брати 360 на морду і на вдув, все інше на видув, 240 буде трохи гірша Д15 і подібних башт
LeoX
Member

Хіба нормально буде що воно з пики буде дути гаряче повітря в середину?
Пс. Я довбень) в корпусі бокової стінки немає)
WSavage
Member

LeoX: 06.04.2024 20:35 Хіба нормально буде що воно з пики буде дути гаряче повітря в середину?
Пс. Я довбень) в корпусі бокової стінки немає)
+ декілька градусів на відяху та інші компоненти, та - декілька на проц
LeoX
Member

Зрозумів

Отправлено спустя 49 секунд:
Тоді порадьте будь ласка щось не дороге. Бо на заміну сво взагалі не розраховував, чомусь думав що стара стане :shuffle:

Отправлено спустя 2 минуты 27 секунд:
Блііін, а вона не стане на морду з середини, відяха довга дуже
Оце я собі гемор зробив :facepalm:
0kie
Member

LeoX: 06.04.2024 20:32Aerocool Aero One
Может пришло время сменить и корпус на вменяемый? Чтобы всё влезло и работало? :-/
LeoX
Member

Де б ще взяти грошей на це все...
Alpesyn
Member

del
Piopi_2
Member

Кто-то подскажет зачем в угловом адаптере сделали окошки?
Вложения
IMG_7040.jpeg
_Slavko_
Member

Piopi_2, торетично збільшити жорскість конструкції, можливо технологічно так збирати легше.
jumanji
Member

Доброго времени суток :) купил сво все в одном но основание водоблока горбом т е не плоское, нужно ли работать напильником или так и задумано?
Sterkh
Member

Piopi_2: 16.04.2024 21:31 Кто-то подскажет зачем в угловом адаптере сделали окошки?
Ти закручуєш його шестигранником, який вставляєш в паз з верху.
Яким іншим чином верх може бути звʼязана з основою?
Piopi_2
Member

Sterkh
я понимаю принцип как он закручивается, но блин эти окошки срезают поток поток
WakeMe
Member

Piopi_2
Будуй контур без кутів в 90 градусів :)
Sterkh
Member

Piopi_2: 18.04.2024 09:36 Sterkh
я понимаю принцип как он закручивается, но блин эти окошки срезают поток поток
Поток зрізають кути, не став кути)
Ну і хотів суперслім 90 градусний поворотник? Тримай, і інакше його просто не зробити.
AndP
Member

Какая мощность отвода тепла у 280-й СВО Арктик ЛФ3? Не могу найти информацию. Знаю что 360 лучше :-/ , но 360 не влазит.
Ответить