Предлагаю обсудить У Final Fantasy VII Rebirth погані продажі
Нужно было сразу и на ПК до кучи выпускать
Последние статьи и обзоры
Новости
У Final Fantasy VII Rebirth погані продажі
-
Hiden
Member
-
kalakawa
Member
Мінус пандемія, мінус ps4
-
Gelonyrum
Member
Не так давно проходив Final Fantasy VII Remake Intergrade, дико шикарна гра, давно так не кайфував, а від катсцен в деякі моменти щелепа відвисала)
В гри правда є лютий мінус, сайд квести, таких жахливих, унилих, кінчених сайдів я давно не зустрічав... А от основний сюжет кайф, дуже цікаво, але нічого незрозуміло)
Якщо є знавці, в якій послідовності треба проходити ті фіналки?
P.S. ще один "мінус" згадав, там жіночих персонажів зробили ЖІНОЧНИМИ, після фіналки запустив Horizon Forbidden West і не можу грати, що не катсцена то перед очима Зінка алкашка, а мод на нормальне обличчя не випустили...
В гри правда є лютий мінус, сайд квести, таких жахливих, унилих, кінчених сайдів я давно не зустрічав... А от основний сюжет кайф, дуже цікаво, але нічого незрозуміло)
Якщо є знавці, в якій послідовності треба проходити ті фіналки?
P.S. ще один "мінус" згадав, там жіночих персонажів зробили ЖІНОЧНИМИ, після фіналки запустив Horizon Forbidden West і не можу грати, що не катсцена то перед очима Зінка алкашка, а мод на нормальне обличчя не випустили...
Последний раз редактировалось Gelonyrum 13.04.2024 14:22, всего редактировалось 1 раз.
-
kalakawa
Member
В будь-якій. Ігри серії ніяк не пов'язаніGelonyrum: ↑ 13.04.2024 14:11Якщо є знавці, в якій послідовності треба проходити ті фіналки?
-
Misteri
Member
Дайте мне на пк её и я делюкс куплю.
-
Kypatop01
Member
Аналогично, на пс играл в демку, но полную жду на пк
-
snegurrrka
Member
Я теж долучився до слабких продажів гри, оскільки після проходження демо око сіпалося - 30 фпс грати бажання не було, а в режимі продуктивності таке мило страшне, що йой.
Можливо в повному релізі ситуація трохи краща вже та все ж вирішив ПК релізу дочекатися, хоча FF VII Remake та FF XVI проходив на консолі.
Можливо в повному релізі ситуація трохи краща вже та все ж вирішив ПК релізу дочекатися, хоча FF VII Remake та FF XVI проходив на консолі.
-
Samilo
Member
Друга частина ремейку сьомої фіналки філерна, вона абсолютно ніяких чином не рухає сюжет історії. Тобто якщо пройти мимо абсолютно нічого не втрачаєте
-
Palmond
Member
То самое чувство, когда всю суть "критиков" и их мнения ставят на место реальные потребители и продажи товара.
-
waryag
Member
І знову ті ж граблі. Невже вони принципово не можуть закласти в плани можливість зменшення продажів через об'єктивні зовнішні причини?
-
Tetronga
Member
Після того, як вони впихнули заради фансервісу Сефірота в Мідґар (який в оригінальній фф просто вступ, так довгий на 6-7 годин, але лише вступ) і чудом дали вижити Заку, який в крінжовому приквелі взагалі-то вмер, в мене думка лише "пасіба нє нада", краще вже в оригінал пограти.
-
kalakawa
Member
Ти видно зпутав ремейк з ремастеромTetronga: ↑ 14.04.2024 16:01 Після того, як вони впихнули заради фансервісу Сефірота в Мідґар (який в оригінальній фф просто вступ, так довгий на 6-7 годин, але лише вступ) і чудом дали вижити Заку, який в крінжовому приквелі взагалі-то вмер, в мене думка лише "пасіба нє нада", краще вже в оригінал пограти.
-
Tetronga
Member
Я нічого не плутав, друже. Я кажу про фф7р, де сюжет в багатьох місцях змінили в порівнянні з оригіналом, і деякі зміни це крінж, деякі нормально. Ти хоч проходив оригінальну фф7 на пс1?kalakawa: ↑ 14.04.2024 22:06Ти видно зпутав ремейк з ремастеромTetronga: ↑ 14.04.2024 16:01 Після того, як вони впихнули заради фансервісу Сефірота в Мідґар (який в оригінальній фф просто вступ, так довгий на 6-7 годин, але лише вступ) і чудом дали вижити Заку, який в крінжовому приквелі взагалі-то вмер, в мене думка лише "пасіба нє нада", краще вже в оригінал пограти.
-
anyname
Member
В тому й суть. Ви бажаєте ремастер - тобто сюжетно оригінал з покращеною графікою. а Соні бажає грошей , тому розділяє оригінал на три частини , й вносить зміни в сюжет - це ремейк.Tetronga: ↑ 15.04.2024 08:48Я нічого не плутав, друже. Я кажу про фф7р, де сюжет в багатьох місцях змінили в порівнянні з оригіналом, і деякі зміни це крінж, деякі нормально. Ти хоч проходив оригінальну фф7 на пс1?
Х грошей , чи 3 Х грошей - для Соні вибір простий.
-
j76810021
Junior
Це все тому що нема Української локалізації !!!