Electronic Arts могла скасувати ремейк Dead Space 2

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

The_Rusik: 11.04.2024 14:52 NFS убили
Battlefield убили
Дальше можно не продолжать
ЕА :rip:
Burnout теж вмер разом з Крітеріон Геймс. Люди, які зробили рушій RenderWare, на якому працювала купа топових ігор включаючи всі гта 3д епохи, люди які зробили Burnout, Black і ТД сьогодні розкидані по внутрішнім студіям еа і клепають всраті батлфілд 2042 і тд :weep:
Enjthesilence
Member

не зрозумів навіщо той ремейк. Перша гра й досі виглядає дуже поважно, а так влупити фулл ремейк для максимально темної гри з мінімальною зміною геймплею. Ні я не хочу сказати, що ремейк поганий, він просто непотрібний. У ЕА стільки крутих тайтлів, які краще булоб ремейкнути, але вибрали саме дед сейс.
Dremjke
Member

Enjthesilence: 12.04.2024 21:27не зрозумів навіщо той ремейк. Перша гра й досі виглядає дуже поважно, а так влупити фулл ремейк для максимально темної гри з мінімальною зміною геймплею. Ні я не хочу сказати, що ремейк поганий, він просто непотрібний.
Ну не скажи, все-таки різниця є і дуже помітна.
KimRomik
Member

Dremjke: 12.04.2024 21:47
Enjthesilence: 12.04.2024 21:27не зрозумів навіщо той ремейк. Перша гра й досі виглядає дуже поважно, а так влупити фулл ремейк для максимально темної гри з мінімальною зміною геймплею. Ні я не хочу сказати, що ремейк поганий, він просто непотрібний.
Ну не скажи, все-таки різниця є і дуже помітна.
до ігор можна просто випускати всякі DLCки, які оновлюють графіку на сучасний лад, геймплей, усувають баги тощо, а додаткові сюжети та режими робити платними
можна навіть так робити кожні 5-10 років
навіщо робити ремейки, ремастери, перезапуски, сиквели і тим самим псувати оригінал?
Parallax Error
Junior

Wahoo: 11.04.2024 16:38
The_Rusik: 11.04.2024 14:52 NFS убили
Battlefield убили
Дальше можно не продолжать
ЕА :rip:
Есть более интересный вопрос. Что они НЕ убили.
Но продолжать действительно смысла нет, ибо таких позиций нет.
Titanfall 2 еще вроде норм.
Dremjke
Member

KimRomik: 12.04.2024 23:33до ігор можна просто випускати всякі DLCки, які оновлюють графіку на сучасний лад, геймплей, усувають баги тощо
Це вже все існує і називається патчі ;)
KimRomik: 12.04.2024 23:33а додаткові сюжети та режими робити платними
можна навіть так робити кожні 5-10 років
Так і так DLC до ігор випускають і особисто я противник цього, коли вирізані із готової гри шматки продають окремо.
KimRomik: 12.04.2024 23:33навіщо робити ремейки, ремастери, перезапуски, сиквели і тим самим псувати оригінал?
Ремейк ремейку рознь. Є погані приклади, а є і чудові - RE4, Dead Space той самий.
Samilo
Member

KimRomik
Ремейк шикарний і він був потрібен. Адже коли робили оригінал то ще тоді Скофілд хотів щоб Ішимурабула повністю безшовною. Але на той час це не змогли цього реалізувати, а ремейк це зробив. І який же я отримав кайф коли повністю обходив Ішімуру від початку до кінця без жодного завантаження. Також розширили лор, трохи повернули вирізаного контенту та елементи рандому. В кожного можуть в коридорах корабля різні сценки
SERGBILL
Member

Enjthesilence: 12.04.2024 21:27 не зрозумів навіщо той ремейк. Перша гра й досі виглядає дуже поважно, а так влупити фулл ремейк для максимально темної гри з мінімальною зміною геймплею. Ні я не хочу сказати, що ремейк поганий, він просто непотрібний. У ЕА стільки крутих тайтлів, які краще булоб ремейкнути, але вибрали саме дед сейс.
можливості ПК виросли в рази за 15 років, все ж графоній у оригінала вже застарів, хоч і не дуже критично. Хоча як на мене, вік гри для ремейку має дійсно бути 20+ років. От у Fear, FarCry чи Alien vs Predator з сучасним графонієм я б побігав залюбки.
Ответить