Розумний апгрейд разом із роутерами для розширення мережі ASUS

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Пропоную обговорити Розумний апгрейд разом із роутерами для розширення мережі ASUS

Після RT-AC58U V3 руки більше ніколи не потянуться до Asus. Навіть зі знижкою. Навіть безкоштовно (можете запропонувати мені - даю 100% гарантію що відмовлюсь).
Не буду казати який конкурент в них є за ті ж гроші, але я був шокований в різниці як все нормально працює там, і тут все працює через раз і з матюками.
stakanctl
Member

Интересно будут ли здесь адепты секты микротика.
atropgeon
Member

UniFi в кожен дім :super:
Scoffer
Member

atropgeon: 12.04.2024 14:03UniFi в кожен дім
Працює добре, але оте їхнє намагання затягнути всіх у свою хмару особисто мене дещо дратує. Я от не дуже хочу давати якійсь лівій хмарі доступ до керування моєю локалкою. А станделони у них реалізовані максимально черездупно.
Grava
Member

atropgeon: 12.04.2024 14:03UniFi в кожен дім
Не потрібен.
BoKl
Member

kolio: 12.04.2024 13:40 Пропоную обговорити Розумний апгрейд разом із роутерами для розширення мережі ASUS

Після RT-AC58U V3 руки більше ніколи не потянуться до Asus. Навіть зі знижкою. Навіть безкоштовно (можете запропонувати мені - даю 100% гарантію що відмовлюсь).
Не буду казати який конкурент в них є за ті ж гроші, але я був шокований в різниці як все нормально працює там, і тут все працює через раз і з матюками.
Місяць як придбав RT-AX57, під'єднав, відкрив браузер, сторінка роутера сама відкрилась і запитала нову назву мережі, пароль і майбутній логін та пароль адміністратора, після чого запитав дозволу на оновлення. На цьому все. покриття у трикімнатній квартирі скрізь гарне, гігабіт видає.
AFU_power
Member

Користуюсь переважно Ubiquity, останні роутери прям сок. Маленькі строгі коробочки з живленням по type c, хороше покриття, параметри роутера з запасом, вистачить надовго
Donate
Member

stakanctl: 12.04.2024 13:58 Интересно будут ли здесь адепты секты микротика.
Мы следим за тобой, ничтожество!
спойлер
Изображение
kolio
Member

BoKl
готові помінятись зі мною роутерами? при заміні подарую вам пачку валідолу.
Ekz0rcyst
Member

kolio
Ну трапився вам невдалий девайс, і що тепер? Невже така вибірка дає підстави говорити, що всі без вийнятку роутери ASUS непотріб? Ви це хочете сказати?
kolio
Member

Ekz0rcyst
але вони навіть випустили пів року тому нову прошивку, де взагалі нічого не виправили окрім того що просто додали обмеження на складність паролів.
як глючила авторизація - так і глюче
як було зроблено вихід/вхід з системи коряво - так і залишили
як глючили зарезервовані роутером адреси - так і глючать
ну і т.д.

ви ж бачили їх рекламу? щоразу прям epic win продукт, просто amazing awesome якийсь. А на практиці все зовсім не так.
Ekz0rcyst
Member

kolio
Я до того, що вам не пощастило з конкретним пристроєм і на основі цього робити якісь висновки дурна справа. ;)
Тут на форумі є тема де користувач скаржиться на погану швидкість вайвай, де після заміни tplink archer c6 ac1200 v3 на Xiaomi AX3000T все стає ок, і якщо слідувати вашій логіці то виходить що роутери TP-Link лайно, а Xiaomi навпаки топчик. Але ж це відверта маячня, треба порівнювати конкретні девайси в відповідних цінових нішах але і це не головне бо спершу взагалі потрібно враховувати кейс використання.
stakanctl
Member

Donate: 12.04.2024 20:12
Мы следим за тобой, ничтожество!
спойлер
Изображение
Признаюсь, у самого тоже две штуки hAP AC Lite лежит :-P
pelia
Member

а тепер покайся перед вінбоксом, поки не пізно :D
Skromnjaga
Junior

Обрав собі на найближчу покупку роутер від Асус: TUF Gaming AX6000.
Що було потрібно:
- 2.5Gb WAN
- 2.5GB LAN
- Wi-Fi 6 з гарними запасом швидкості і радіусу (на 80 метрів має вистачити).
Якщо хтось знає кращий пристрій (все в одному, а не тільки Access Point) який має все це і коштує не дорожче - буду радий почути.
Ответить