Я не знаю, ким треба бути, щоб між RTX ONfantomrulezz: ↑ 03.04.2024 18:09Знайти знайшов, а читати так і не навчивсяГеральт: ↑ 03.04.2024 16:37Цікаву картинку знайшов.
Вказана там статистика говорить рівно те, що там і написано.
Ок, прочитаю за тебе.
Там написано, що в середньому третина володарів 2xxx покоління використовувала RTX в 2018 році, бо це 1)стартове покоління для цієї технології і на той момент вона була сирувата, 2)було мало ігор з підтримкою і не всюди воно було гарно реалізоване. Все логічно і схоже на правду.
Далі там написано, що подавляюча більшість (80%+) володарів покоління 4xxx його вирористовує, бо 1)технологію допрацювали і вона вже не має великої кількості дитячих хвороб та 2)ця технологія імплементована в сотні ігор і фактично у майже всі ААА-проекти. Теж логічно і схоже на правду.
Наскільки ця статистика правдива - ну, точних даних ні у тебе ні у мене немає і бути не може. У нвідії є - geforce experience може цю інфу збирати.
Моє коло друзів і знайомих цю статистику підтверджує. DLSS використовують абсолютно всі, RTX - якщо карта його тягне.
Правда в цьому колі немає полоумних червоних фанатиків. Правда, судячи зі статистики стіма, тих полоумних фанатиків і в світі то фактично небагато залишилось, всі тут на форумі сидять, мінуса строчать .
і можливістю грати без всратих домальованих кадрів та мильного апскейла обирати перше.