Всім привіт.
Мені не вистачає довжини кабелю DisplayPort із комплекту монітора Optix MAG274QRF-QD. Потрібен кабель десь 3м не менше.
Хочу замовити від Ugreen. Там є DP1.4 Black - 8K та DP1.4 Golden - 8K. Різниця в ціні на 2м не велика, 3м є тільки DP1.4 Black, а от 5м різниця в ціні в 2,5 рази. Намагаюсь зрозуміти в чому там така різниця, що ціна за кабель однієї довжини так відрізняється.
Запитав це у продавця, але може хтось вже замовляв і може поділитися своїми думками як людина не зацікавлена у продажу?
Последние статьи и обзоры
Новости
Вибір кабелів DisplayPort, HDMI та інших
-
Varzek
Member
-
Varzek
Member
А есть у DisplayPort ограничения по длине кабеля по типу как у HDMI? Приведу пример о чем я спрашиваю.
Есть купить HDMI кабель длиной 10м, то чтобы там не заявлял производитель по факту будет HDMI 1.4. HDMI 2.0 будет у кабеля до 3м.
Есть ли что-то подобное у DP? Или он до 5м будет всегда заявленного стандарта 1.4 или 2.1?
Відправлено через 12 хвилин 20 секунд:
Да, и хотелось бы узнать какие есть качественные производители подобных кабелей, которые хорошо зарекомендовали себя на рынке?
Я знаю Ugreen, много хороших отзывов. Но возможно есть интереснее варианты
Есть купить HDMI кабель длиной 10м, то чтобы там не заявлял производитель по факту будет HDMI 1.4. HDMI 2.0 будет у кабеля до 3м.
Есть ли что-то подобное у DP? Или он до 5м будет всегда заявленного стандарта 1.4 или 2.1?
Відправлено через 12 хвилин 20 секунд:
Да, и хотелось бы узнать какие есть качественные производители подобных кабелей, которые хорошо зарекомендовали себя на рынке?
Я знаю Ugreen, много хороших отзывов. Но возможно есть интереснее варианты
-
FoX_UA
HWBOT OC Team
Для довгих HDMI є hdmi optical cable
-
Varzek
Member
FoX_UA
Да, я уже их видел. Но у меня есть вот такой промежуток с углами, как показано на фото ниже:
Да, я уже их видел. Но у меня есть вот такой промежуток с углами, как показано на фото ниже:
- спойлер
-
FoX_UA
HWBOT OC Team
ну якщо під коврик заховати, і "дугою" прокласти без суттєвих перегинів, і потім по ньому там не ходити - то має бути ок
-
Varzek
Member
FoX_UA
А якої фірми кабель порекомендуєте?
А якої фірми кабель порекомендуєте?
-
Varzek
Member
Наткнулся в наших магазах на немецкую фирму ClickTronic. Кто-то знает как она по качеству по сравнению с тем же Ugreen?
Спросил по поводу HDMI M/M 10.0m ClickTronic (75.07.0307) HS+HEC+ARC 4K@60Hz D=9.5mmCasual действительно ли он поддерживает 4к 60 кадров. Всё-таки 10м и это не оптика. Получил такой слегка рекламный ответ:
Спросил по поводу HDMI M/M 10.0m ClickTronic (75.07.0307) HS+HEC+ARC 4K@60Hz D=9.5mmCasual действительно ли он поддерживает 4к 60 кадров. Всё-таки 10м и это не оптика. Получил такой слегка рекламный ответ:
Что думаете по этому поводу? Реклама?Ви праві коли говорите про загальнодоступні кабелі на нашому ринку, бо якість виробів часто не відповідає стандарту (який передбачає 5 метрів). Ви будете не зовсім праві коли говорите про бренди представлені LUCOM, бо вони витримують усі міжнародні стандарти і навіть перевищують їх. Кожен кабель довжиною більше 5метрів - це конструкторське досягнення цих брендів. А ClickTronic випускає лише шедеври. Не сумнівайтесь в Clicktronic - беріть, перевірте і радійте що є такий виробник.
-
alexander-magnus
Member
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, не дорогий кабель для пк DP-HDMI для відтворення на тв 4к та HDR
Отправлено спустя 1 час 5 минут 8 секунд:
1-1,5 метра довжина
1-1,5 метра довжина
-
Евгений King
Member
Якщо 4к 60Гц то беріть тупо будь-який шнурок.alexander-magnus: ↑ 01.10.2024 17:40 Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, не дорогий кабель для пк DP-HDMI для відтворення на тв 4к та HDR
1-1,5 метра довжина
Але, якщо треба 4к 120+Гц отут починається цирк... Бо виробники часто брешуть, особливо в ТТХ шнурів та перехідників. За потреби 4к 120+Гц треба шукати шнур/перехідник з заявленими 8к 60Гц і ніяк інакше...
-
Avenger80
Member
Евгений King
alexander-magnus
Та там аккуратней, очень много в продаже такого плана кабелей как DP-HDMI v 1.4 4K 30Hz. Нужно смотреть чтоб было HDMI v.2.0 - 4k 60Hz. Это ж необычный кабель DP-DP или HDMI-HDMI, это DP-HDMI.
alexander-magnus
Та там аккуратней, очень много в продаже такого плана кабелей как DP-HDMI v 1.4 4K 30Hz. Нужно смотреть чтоб было HDMI v.2.0 - 4k 60Hz. Это ж необычный кабель DP-DP или HDMI-HDMI, это DP-HDMI.
-
alexander-magnus
Member
Евгений King
Avenger80
Дякую)
Avenger80
Дякую)
-
Avenger80
Member
alexander-magnus
А вообще, проблематичный кабель какой-то. Выбор небольшой. Большинство 4k 30Hz. Вот вроде бы неплохой и фирма нормальная Vention - https://vi.aliexpress.com/item/4000963784565.html Но как он в действительности, я не знаю. Там есть 4K 60Гц, выбрать надо. Это как пример, просто. Такими кабелями не пользовался.
А вообще, проблематичный кабель какой-то. Выбор небольшой. Большинство 4k 30Hz. Вот вроде бы неплохой и фирма нормальная Vention - https://vi.aliexpress.com/item/4000963784565.html Но как он в действительности, я не знаю. Там есть 4K 60Гц, выбрать надо. Это как пример, просто. Такими кабелями не пользовался.
-
alexander-magnus
Member
Avenger80
Велике спасибі за посилання
Велике спасибі за посилання