Последние статьи и обзоры
Новости
Выбор клавиатуры под все нужды и направления
-
JKrl
Member
все одно, я вважаю що будь хто за 30 і не впізнає чи є там рапід трігер чи немає. чи просто "грається"
Кіберспорт це всеж спорт, особливо фпс, і професіонали чи просто серйозні гравці використовують переферію не дуже інтуітивним способом. В даному випадку - остановки на стрейфі, що є основою механіки як валоранту так і КСГО, ті хто розуміють що вони роблять, не стрейфят ффффффф, вони стрейфят або ффф тап в, чи фвфвфвфв, бо інпут кенселіт інший інпут. І щоб таким страдати треба бути молодим і тренуватися, як і в будь-якому спорті.
тому цей рапід інпут на мій погляд - просто маркетінг заради маркетінгу. ніхто не буде ні перевивчати рефлекси, ні довіряти цій фічі, бо реалізація ії від клави до клави дуже різноманітна (привіт разеру), і при класичній техниці від неї профіту не буде.
Кіберспорт це всеж спорт, особливо фпс, і професіонали чи просто серйозні гравці використовують переферію не дуже інтуітивним способом. В даному випадку - остановки на стрейфі, що є основою механіки як валоранту так і КСГО, ті хто розуміють що вони роблять, не стрейфят ффффффф, вони стрейфят або ффф тап в, чи фвфвфвфв, бо інпут кенселіт інший інпут. І щоб таким страдати треба бути молодим і тренуватися, як і в будь-якому спорті.
тому цей рапід інпут на мій погляд - просто маркетінг заради маркетінгу. ніхто не буде ні перевивчати рефлекси, ні довіряти цій фічі, бо реалізація ії від клави до клави дуже різноманітна (привіт разеру), і при класичній техниці від неї профіту не буде.
-
feniks_tm
Member
Сам факт використання ефекту Хола відкриває і інші можливості (наприклад той же Dynamic Keystroke), тому все ж називати чисто маркетингом не дуже доречно. Скоріше закономірний етап розвитку механіки, хоча сама технологія насправді і не є сильно новою. Але згоден, загалом звичайному кристувачеві це не потрібно, ентузіастам;про/семі-про гравцям буде цікаво пощупати.JKrl: ↑ 16.03.2024 17:03 все одно, я вважаю що будь хто за 30 і не впізнає чи є там рапід трігер чи немає. чи просто "грається"
-
JKrl
Member
так я про що і кажу, це зроблено саме для маркетінгу оріентованого на звичайних споживачів, котрі не розуміють базових механік ігр.feniks_tm: ↑ 16.03.2024 17:09
Сам факт використання ефекту Хола відкриває і інші можливості (наприклад той же Dynamic Keystroke), тому все ж називати чисто маркетингом не дуже доречно. Скоріше закономірний етап розвитку механіки, хоча сама технологія насправді і не є сильно новою. Але згоден, загалом звичайному кристувачеві це не потрібно, ентузіастам буде цікаво пощупати.
ну і для технічних гіков
-
divinity
Member
Хто порекомендує клаву з алі з такими параметрами:
- повноцінна, або на крайній випадок TKL клавіатура (хоча тоді треба докупати блок цифр окремо і не дуже зручно).
- низькопрофільна
- бажано, механічна, хоча тут можна і поступитися
- тиха
Може є хто володіє подібними девайсами чи знає огляд на такі.
Не цікавить: підсвітка, колір, ргб, кирилиця/латиниця/китайські символи, безпроводність і т.п.
- повноцінна, або на крайній випадок TKL клавіатура (хоча тоді треба докупати блок цифр окремо і не дуже зручно).
- низькопрофільна
- бажано, механічна, хоча тут можна і поступитися
- тиха
Може є хто володіє подібними девайсами чи знає огляд на такі.
Не цікавить: підсвітка, колір, ргб, кирилиця/латиниця/китайські символи, безпроводність і т.п.
-
WalkMan
Member
JKrl
ооооо, я вже місяць користуюсь K5 Pro, це каєйф, але для мене не вистачає саме режиму де я можу використовуввати клавіатуру без шнура та BT.
А це так мало їх було, бо немає у наявності!?
ооооо, я вже місяць користуюсь K5 Pro, це каєйф, але для мене не вистачає саме режиму де я можу використовуввати клавіатуру без шнура та BT.
А це так мало їх було, бо немає у наявності!?
-
JKrl
Member
100% непопулярний формат, їх мало. Всі беруть TKL\87% максімум
-
divinity
Member
JKrl
всі беруть, бо таких клав більшість і тупа мода на клави без кнопок. Подивись будь-які геймерські канали, так там клави навіть без стрілок рекомендують. На яких не покодити, не порахувати, і навіть нумлок часто треба для ігор, що смішно, а потім пишуть "у мене клава без нумлоку", а в скріпти не розбираюсь.
всі беруть, бо таких клав більшість і тупа мода на клави без кнопок. Подивись будь-які геймерські канали, так там клави навіть без стрілок рекомендують. На яких не покодити, не порахувати, і навіть нумлок часто треба для ігор, що смішно, а потім пишуть "у мене клава без нумлоку", а в скріпти не розбираюсь.
-
VBerezovsky
Member
Ну ви за всіх не розписуйтесь-то.JKrl: ↑ 22.03.2024 11:33 100% непопулярний формат, їх мало. Всі беруть TKL\87% максімум
-
Ostin
Member
Навряд чи це так. Можливо, в середовищі геймерів. Всі нормальні люди додому\на роботу беруть 100%, бо це зручно. В моєму оточенні немає нікого, хто б дивився на порізану клавіатуру.JKrl: ↑ 22.03.2024 11:33100% непопулярний формат
-
JKrl
Member
Геймери ненормальні? Цікава інформація, дякую. Дуже грунтовна.Ostin: ↑ 22.03.2024 12:51Навряд чи це так. Можливо, в середовищі геймерів. Всі нормальні люди додому\на роботу беруть 100%, бо це зручно. В моєму оточенні немає нікого, хто б дивився на порізану клавіатуру.JKrl: ↑ 22.03.2024 11:33100% непопулярний формат
"Нормальні люди" юзають мембрану і навіть слів таких не чули.
У нормальної людини станеться серцевий напад якщо їй запропонувати механіку за 100$.
Так же якщо нормальній людині пояснити чому мінімально безпечний велосипед коштує 1500$, а нормальна людина їздить на Україні у сільпо і не париться.
-
Ostin
Member
Під словом "нормальна" малась на увазі пересічна людина без особливих забаганок. І там формат 100% все ще рулить. Про механіку\не механіку я нічого не писав. Мова йшла про формати. У відповідь на те, що порізані клави беруть "всі".JKrl: ↑ 22.03.2024 15:21Геймери ненормальні?
Відправлено через 44 секунди:
Було б цікаво почути, бо на маячню скидається.JKrl: ↑ 22.03.2024 15:21мінімально безпечний велосипед коштує 1500$
-
KLUZO
Junior
Привіт) Порокомендуйте будь ласка клавіатуру. Використовувати її буду для офісної роботи та пограти вечером ігри(на кібераспорт не розраховую). Підсвітка потрібна але проста(статична). Підключення підійде і по шнурку. Бюджет орієнтовно 3000 грн. на клавіатуру та мишку (мишку ще не вибрав).
-
feniks_tm
Member
Hator Rockfall 2 Mecha, якщо робота віддалена, чи співробітниками не заважатиме шум механіки. По мишці це або теж щось з хатору в ~1000грн сегменті, або якщо можете докинути до ~1500, то вже можна дивитись якісь безпровідні китайці.KLUZO: ↑ 22.03.2024 17:53 Привіт) Порокомендуйте будь ласка клавіатуру. Використовувати її буду для офісної роботи та пограти вечером ігри(на кібераспорт не розраховую). Підсвітка потрібна але проста(статична). Підключення підійде і по шнурку. Бюджет орієнтовно 3000 грн. на клавіатуру та мишку (мишку ще не вибрав).
-
KLUZO
Junior
feniks_tm
Дякую) Шум не проблема. Можете сказати конкретно який китаєць, буду вдячним
-
anyname
Member
А в нульових в профільній літературі писали що нормальні велосипеди від 20к $ тільки починаються. в кожного свої критерії нормальності. Коротиші існують для тих у кого стіл вузький.JKrl: ↑ 22.03.2024 15:21Геймери ненормальні? Цікава інформація, дякую. Дуже грунтовна.Ostin: ↑ 22.03.2024 12:51
Навряд чи це так. Можливо, в середовищі геймерів. Всі нормальні люди додому\на роботу беруть 100%, бо це зручно. В моєму оточенні немає нікого, хто б дивився на порізану клавіатуру.
"Нормальні люди" юзають мембрану і навіть слів таких не чули.
У нормальної людини станеться серцевий напад якщо їй запропонувати механіку за 100$.
Так же якщо нормальній людині пояснити чому мінімально безпечний велосипед коштує 1500$, а нормальна людина їздить на Україні у сільпо і не париться.
-
feniks_tm
Member
Там вибір в сегменті 1500-2000 досить великий насправді, залежить від того, яка форма вам подобається, під який тип хвату. Від себе рекомендував би VXE R1 Pro, F1 Pro (Pro Max, Moba), Zaopin Z1 ProKLUZO: ↑ 23.03.2024 06:52 feniks_tm
-
JKrl
Member
ну так відкрійте алі і подивиться на те, що народ бере.Ostin: ↑ 22.03.2024 16:15Під словом "нормальна" малась на увазі пересічна людина без особливих забаганок. І там формат 100% все ще рулить. Про механіку\не механіку я нічого не писав. Мова йшла про формати. У відповідь на те, що порізані клави беруть "всі".JKrl: ↑ 22.03.2024 15:21Геймери ненормальні?
можна потім ще зайти в профільний магазин будь-який і знову побачити, що 100% там 20% в найкращому випадку. розетка- не профільний магазин.
Що тут чути? Навпроти голосієвського парку,зліва головного входу, стоїть будка з дуже непоганими бюджетними велами ~рівня 500-700$ в оренду. берете його і їдите на голосіївській сінглтрек (тількі не на дроп, вб'єтесь). І дивитесь, чи влаштовують вас еластомерна амортизація та параліч руки від затискання механіки. Можна навіть не на сінгл трек, а просто скатитись до "святого джерела", та подумати.Ostin: ↑ 22.03.2024 16:15 Було б цікаво почути, бо на маячню скидається.
-
artko
Member
дуже в хаторі не сподобався софт (але в мене досить стара модель rockfall evo оптична) і те що вони не докладають медіа клавіш. (дивлюсь, на Rockfall 2 Mecha теж саме).feniks_tm: ↑ 22.03.2024 18:09 Hator Rockfall 2 Mecha, якщо робота віддалена, чи співробітниками не заважатиме шум механіки.
зараз тестую Bloody S87 - як на мене непогана бюджетна клавітура. (медіа функції - усі є, хотсвап є, якщо не сподобаться рідні свічи, або зламаються.).
і доволі не гучно працює усе.
-
Melofon
Member
artko
Ели вы так боитесь софта хатор то попробуйте ту блади, заодно тут отзыв оставите, бо до этого они делали плохие клавы на своих шляпных оптических свитчах, а это я так понял стандартная механика и ещё и с шумкой примерно как у хатор, может в этот раз у них вышло что-то нормальное.
Ели вы так боитесь софта хатор то попробуйте ту блади, заодно тут отзыв оставите, бо до этого они делали плохие клавы на своих шляпных оптических свитчах, а это я так понял стандартная механика и ещё и с шумкой примерно как у хатор, может в этот раз у них вышло что-то нормальное.