Последние статьи и обзоры
Новости
У Steam з'явилися «сімейні групи» зі спільною ігровою бібліотекою
-
Leqi
Member
Пропоную обговорити У Steam з'явилися «сімейні групи» зі спільною ігровою бібліотекою
Дуже крута функція будемо з друзями користуватися!
Як тобі таке Тім Свіні?
Дуже крута функція будемо з друзями користуватися!
Як тобі таке Тім Свіні?
-
uncle_doc
Member
і шо - терь можно одну копію гри купити та ганяти удвох? (%
-
Cicero
Member
Та чого вже там, навіть удесятьох, блінuncle_doc: ↑ 19.03.2024 14:33 і шо - терь можно одну копію гри купити та ганяти удвох? (%
-
Bukakanga
Member
одновременно - нет, по очереди - да. Стим не позволит запустить два инстанса игры одновременно, если не куплены две копии. Но можно одновременно играть в две разные игры.uncle_doc: ↑ 19.03.2024 14:33 і шо - терь можно одну копію гри купити та ганяти удвох? (%
-
kolio
Member
всиновіть мене хтось
-
Shader1
Member
ты уж уточняй, какие у "родителя" должны быть игры, перед усыновлением)kolio: ↑ 19.03.2024 14:41 всиновіть мене хтось
-
Геральт
Member
То й раніше можна було.uncle_doc: ↑ 19.03.2024 14:33 і шо - терь можно одну копію гри купити та ганяти удвох?
-
Creature4O
Member
Таки і раніше було можна, але тільки у локальній мережі з вимкненим інтернетом. А наприклад мортал комбат і так можна вдвох грати на різних пкuncle_doc: ↑ 19.03.2024 14:33 і шо - терь можно одну копію гри купити та ганяти удвох? (%
-
GreenMile
Member
Раніше воно взагалі не давало грати навіть, якщо "родич" запускав іншу гру з бібліоткеки. Ну типу граю я в БГ3 із бібліотеки дружини, якщо вона у себе запускає Відьмака 3, то мені висвічувалося повідомлення "власник бібліотеки зайшов в гру, вас викине за 5 хв." Короч, взагалі беспонтова фігня була, якщо можна буде з однієї бібліотеки грати в різні ігри одночасно, то це норм.
-
CADR
Member
Жаль, что до сих пор нельзя дарить игры.
Сын, когда был поменьше, играл в игрульки под моим аккаунтом. А теперь, став постарше, завел свой, но его игры остались у меня иногда он в них хочет поиграть.
Почему-то, Стим никак не разрешит дарение игр. (
Сын, когда был поменьше, играл в игрульки под моим аккаунтом. А теперь, став постарше, завел свой, но его игры остались у меня иногда он в них хочет поиграть.
-
Rederst
Member
Торент едішн не пробували запускати?GreenMile: ↑ 19.03.2024 15:55 Раніше воно взагалі не давало грати навіть, якщо "родич" запускав іншу гру з бібліоткеки. Ну типу граю я в БГ3 із бібліотеки дружини, якщо вона у себе запускає Відьмака 3, то мені висвічувалося повідомлення "власник бібліотеки зайшов в гру, вас викине за 5 хв." Короч, взагалі беспонтова фігня була, якщо можна буде з однієї бібліотеки грати в різні ігри одночасно, то це норм.
-
kolio
Member
CADR
тому що ігри будуть гуляти по всьому світу за 5$
тому що ігри будуть гуляти по всьому світу за 5$
-
smilex
Member
Компании пытаются всех перегнать в цифру, чтобы убить перепродажу дисков и увеличить прибыль, а ты спрашиваешь почему не разрешат дарить электронные версии игр ... При подобном разрешении доходы компаний упадут в разы, ибо электронные версии игр гораздо проще перепродаватьCADR: ↑ 19.03.2024 16:50 Жаль, что до сих пор нельзя дарить игры.
-
MqM
Member
Бомж едішен звучить не так гарно? правда більше передає суть феноменуRederst: ↑ 19.03.2024 16:55Торент едішн не пробували запускати?GreenMile: ↑ 19.03.2024 15:55 Раніше воно взагалі не давало грати навіть, якщо "родич" запускав іншу гру з бібліоткеки. Ну типу граю я в БГ3 із бібліотеки дружини, якщо вона у себе запускає Відьмака 3, то мені висвічувалося повідомлення "власник бібліотеки зайшов в гру, вас викине за 5 хв." Короч, взагалі беспонтова фігня була, якщо можна буде з однієї бібліотеки грати в різні ігри одночасно, то це норм.
-
Геральт
Member
Дозволяє, але не так. При покупці вибирається "покупка собі" чи "подарунок". А так, як ви хочете, то узаконений перепродаж. Купив, пройшов, "подарував" на OLXCADR: ↑ 19.03.2024 16:50 Почему-то, Стим никак не разрешит дарение игр. (
-
kairo
Member
Такого точно не буде) Та й старі ігри на розпродажах часто за копійки можна придбати.CADR: ↑ 19.03.2024 16:50 Жаль, что до сих пор нельзя дарить игры.
-
GreenMile
Member
Уже давно не пробую. По-перше, я не гребую заплатити грошей за гру, яка меня подобається і підтримати розробника, по-друге, з тим, скільки патчів виходить, кожен раз перекачувати роздачу і перевстановлювати ігри я не маю жодного бажання.Rederst: ↑ 19.03.2024 16:55Торент едішн не пробували запускати?GreenMile: ↑ 19.03.2024 15:55 Раніше воно взагалі не давало грати навіть, якщо "родич" запускав іншу гру з бібліоткеки. Ну типу граю я в БГ3 із бібліотеки дружини, якщо вона у себе запускає Відьмака 3, то мені висвічувалося повідомлення "власник бібліотеки зайшов в гру, вас викине за 5 хв." Короч, взагалі беспонтова фігня була, якщо можна буде з однієї бібліотеки грати в різні ігри одночасно, то це норм.
-
EkselentE
Member
Хорошая тема с этим семейным доступом. Официально можно играть с друзьями, и на троих стоит копейки.
-
avuremybe
Member
GreenMile: ↑ 19.03.2024 18:30з тим, скільки патчів виходить, кожен раз перекачувати роздачу і перевстановлювати ігри я не маю жодного бажання.
Качаєте вже розпаковану і при виході патча перехешовуєте.
Легше, ніж офіційні апдейти
-
Ghody
Member
вроде только по очереди. одновременно одну купленную игру как понимаю можно запустить одному человеку, хотя если это офлайн игра, то в офлайн режиме по идее можно будет кучей людей играть, но без онлайнаuncle_doc: ↑ 19.03.2024 14:33 і шо - терь можно одну копію гри купити та ганяти удвох? (%