ASUS вивела на український ринок ігрову мишу ROG Strix Impact III Wireless

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

ender: 17.03.2024 22:36
DuckRider: 17.03.2024 21:09 90% коментаторов в первый раз видят прайс на беспроводную мышь :facepalm:
мы уже купили нормальную мышь за нормальную цену.
поэтому знаем о чём говорим.

Лично у меня претензия в первую очередь к способу питания - мышь старались сделать как можно легче, но пожалели пару баксов на акумуляторное питание.
Странно что не на педальной тяге.

И что ж вы купили? Единственные хорошие беспроводные мыши сейчас у логи, цену сами найдете, у остальных 5+мс задержки. Если вы купили китайское нечто с неясной задержкой, то вообще не нужно приводить это в пример

Отправлено спустя 2 минуты 37 секунд:
Rederst: 17.03.2024 22:07
DuckRider: 17.03.2024 21:09 90% коментаторов в первый раз видят прайс на беспроводную мышь :facepalm:
Не в тім справа. Вже обридло отакі оверпрайснуті товари зустрічати. Наче повернулися у 90 з абібасами та 1000ват "суперкасетниками".
Мышь вообще не оверпрайс. Проводная топовая всегда стоила 60-70$, беспровод от 100.
feniks_tm
Member

DuckRider: 18.03.2024 01:08 И что ж вы купили? Единственные хорошие беспроводные мыши сейчас у логи, цену сами найдете, у остальных 5+мс задержки. Если вы купили китайское нечто с неясной задержкой, то вообще не нужно приводить это в пример
Та взяти ті ж VGN (R1 та F1 Pro/Pro Max/Moba). <2000грн, топова начинка, чудова якісна збірка, ~50гр. Що-що, а китайці зараз дійсно роблять на голову вищі мишки за половину ціни, коли ті ж логі кладуть на користувача і ставлять гівномікрикі та енкодер, котрі починають робити мізки через рік.
спойлер
Изображение
DuckRider
Member

feniks_tm: 18.03.2024 01:13
DuckRider: 18.03.2024 01:08 И что ж вы купили? Единственные хорошие беспроводные мыши сейчас у логи, цену сами найдете, у остальных 5+мс задержки. Если вы купили китайское нечто с неясной задержкой, то вообще не нужно приводить это в пример
Та взяти ті ж VGN (R1 та F1 Pro/Pro Max/Moba). <2000грн, топова начинка, чудова якісна збірка, ~50гр. Що-що, а китайці зараз дійсно роблять на голову вищі мишки за половину ціни, коли ті ж логі кладуть на користувача і ставлять гівномікрикі та енкодер, котрі починають робити мізки через рік.
спойлер
Изображение
Приводить как замеры задержки тесты кнопок - это сильно. Ещё и как я понимаю, это тесты относительно других мышей. На счёт качества микриков и колеса - они там нифига не дешевые. На счет задержек - чуда не бывает.
Вот дефолтный китаец
https://www.rtings.com/mouse/reviews/de ... 0-wireless
Вот лога в два раза быстрее
https://www.rtings.com/mouse/reviews/lo ... superlight
feniks_tm
Member

DuckRider: 18.03.2024 01:28 На счёт качества микриков и колеса - они там нифига не дешевые.
У суперлайтах наче як мали пофіксити, але все одно достатньо коментів про даблкліки. Претензії щодо методології тестування затримок уже не до мене. Суперлайт там же малює 1.7ms, VGN умовно ті ж 1.8 на 1КГц, 1.3 на 2 та 4КГц. Озвучений вами делюкс 4мс, що в два рази більше за суперлайт, як ви і сказали.
спойлер
Изображение
І насправді це далеко не найкращий показник у китайців, можна взяти той же Ajazz AJ199, взагалі виходить із 1ms. Darmoshark M3 4K ще швидше. От тільки нафіга оця погоня за зрізанням 0.5-1мс, якщо воно й так уже швидше провода.
спойлер
Изображение
Последний раз редактировалось feniks_tm 18.03.2024 01:52, всего редактировалось 3 раза.
unique-neon
Member

Scoffer: 17.03.2024 23:45А от у мене питання: нашо миші роблять легкими? Моя проводна зовье важить 94 грами, і я от думаю що можна було б і трішки більше. Важку мишу легше точно наводити
Колись мені подобались миші побільше і важче. Але тепер подобаються малі і легкі. Тоді виходить керувати ними пальцями як ручкою, менше включаю кисть і тим більше передпліччя.

У самого основна миша зараз на 100 грам g305. Спробував би щось і легше з цікавості, якби вони тримали батарею по пів року.
DuckRider
Member

feniks_tm: 18.03.2024 01:38
DuckRider: 18.03.2024 01:28 На счёт качества микриков и колеса - они там нифига не дешевые.
У суперлайтах наче як мали пофіксити, але все одно достатньо коментів про даблкліки. Претензії щодо методології тестування затримок уже не до мене. Суперлайт там же малює 1.7ms, VGN умовно ті ж 1.8 на 1КГц, 1.3 на 2 та 4КГц. Озвучений вами делюкс 4мс, що в два рази більше за суперлайт, як ви і сказали.
спойлер
Изображение
І насправді це далеко не найкращий показник у китайців, можна взяти той же Ajazz AJ199, взагалі виходить із 1ms. Darmoshark M3 4K ще швидше. От тільки нафіга оця погоня за зрізанням 0.5-1мс, якщо воно й так уже швидше провода.
спойлер
Изображение
Хватит уже клики сравнивать :facepalm: там задержка программная чтоб даблклика небыло, тем более за ноль на том сайте взята другая мышь. На задержку сенсора смотреть надо
daesz
Member

feniks_tm: 18.03.2024 01:38 От тільки нафіга оця погоня за зрізанням 0.5-1мс, якщо воно й так уже швидше провода.
Тільки от цей імпакт провідний має 0.4мс. На вами ж преведеному скріні з ТРА - він четвертий. Назвіть хоч одну безпровідну мишу з нижчим відкликом :)
DevilSocks
Junior

Scoffer: 17.03.2024 23:45
ender: 17.03.2024 22:36мышь старались сделать как можно легче
А от у мене питання: нашо миші роблять легкими? Моя проводна зовье важить 94 грами, і я от думаю що можна було б і трішки більше. Важку мишу легше точно наводити. Мабуть майже вдвічі легша роккат реально подобалась менше.
Вистав собі сенсу 30,40,50см/360°, і пофлікай пару годин поспіль, тоді зрозумієш нащо міші легкими роблять. А якщо граєш на ультра високій чутливості, тоді ігрова миша з гарним сенсором не має сенсу. Бо навіть дешевий сенсор не зірве, якщо не робити швидких великих фліків.
KYDRAM
Member

От не можу я легкими сучасними мишами, муляє воно. Ще ці дірки куди все забивається :facepalm:
А по сабжу, ісус як завжди оверпрайс за незрозуміло шо :-/
Scoffer
Member

DevilSocks
Я от взяв рулетку, і виявив що в кс у мене встановлено порядку 25-30 см/360, політ нормальний. А 50 це щось з часів коли трава була зеленою, миші з шариком, а по телеку показували черепашок ніндзя з ще не потворною Ейпріл О'Ніл. До того ж EC1-B це цілком собі кіберкотлетна миша, бенк стверджує що по замовленню валв конкретно для кс, що не заважає бути їй стограмовою.

DuckRider
До речі, дякую за рекомендацію. Скільки вже пройшло, роки зо три? А я все ще не вшатав коліщатко. Це прям показник. :up:
zalizo_org
Member

Кнопок мало, клавіші з корпусом розділені щілиною, якість матеріалів під питанням, габарити під жіночі рученьки. В підсумку дичайша ціна за дуже невнятний девайс.

Відправлено через 9 хвилин 58 секунд:
Devijack: 17.03.2024 17:23 В мене не клеїться в голові хотсвап+70 млн натискань. Це як скоро лічильник досягне до 70млн? Коли воно знадобиться? (ну, це якшо якість відповідає рекламі)
Хотсвоп насправді крута штука. Хоча після того як поставив OMRON 20M (на 20 лямів) користуюся день в день вже 11 років. Жодних проблем. Тому ті що на 70 лямів це мабуть на років 40+

Відправлено через 2 хвилини 39 секунд:
Друже, миша може коштувати і 100-200 баксів, але вона повинна відповідати тій ціні щоб бути просто нормальним товаром. Цей скам від Asus ніяк нормлаьним товаром вважати не можна.

Відправлено через 3 хвилини 46 секунд:
Говорю як колишній власник такої бездротової миші

Изображение
TerryCone
Member

n+gibat[]r
Еще и автоматом устанавливаться пытается после каждой переустановки Windows на ASUS материнках :horror:
Наскільки пам'ятаю, у нетрях Асусовського БІОСу є пункт меню, де можна вимкнути пропозицію встановлення цього лайна.
KYDRAM
Member

zalizo_org: 18.03.2024 12:42 Кнопок мало, клавіші з корпусом розділені щілиною, якість матеріалів під питанням, габарити під жіночі рученьки. В підсумку дичайша ціна за дуже невнятний девайс.

Відправлено через 9 хвилин 58 секунд:
Devijack: 17.03.2024 17:23 В мене не клеїться в голові хотсвап+70 млн натискань. Це як скоро лічильник досягне до 70млн? Коли воно знадобиться? (ну, це якшо якість відповідає рекламі)
Хотсвоп насправді крута штука. Хоча після того як поставив OMRON 20M (на 20 лямів) користуюся день в день вже 11 років. Жодних проблем. Тому ті що на 70 лямів це мабуть на років 40+

Відправлено через 2 хвилини 39 секунд:
Друже, миша може коштувати і 100-200 баксів, але вона повинна відповідати тій ціні щоб бути просто нормальним товаром. Цей скам від Asus ніяк нормлаьним товаром вважати не можна.

Відправлено через 3 хвилини 46 секунд:
Говорю як колишній власник такої бездротової миші

Изображение
О, була така колись! Дуже незручна була через гострі грані, та й працювала якось криво, ледь продав :-/
S
Member

Rederst: 17.03.2024 13:07Кіз на випас хай виводять наступного разу :) Нічого собі майже 3000 за шматок пластику!
Ничего ты не понимаешь, 3 тыс грн то для нищебродов. :gigi:
https://www.thewindowsclub.com/top-10-e ... ouse-world
zalizo_org: 18.03.2024 12:42Друже, миша може коштувати і 100-200 баксів
У Razer топовые мыши уже много лет $300, там с большой натяжкой еще можно себя убедить что оно того стоит, а вот платить просто за шильдик ламбы наверное нет. :)
zalizo_org
Member

KYDRAM: 18.03.2024 13:53 О, була така колись! Дуже незручна була через гострі грані, та й працювала якось криво, ледь продав :-/
Мені була і зручна і батарейки Duracell Turbo в моєму режимі використання вистачало на рік. Збоїв не було в роботі. Але я продав лептоп такий, і з ним продав заодно і мишу

Изображение

Відправлено через 14 хвилин 57 секунд:
S: 18.03.2024 14:45 У Razer топовые мыши уже много лет $300, там с большой натяжкой еще можно себя убедить что оно того стоит, а вот платить просто за шильдик ламбы наверное нет. :)
В мене якраз Razer Lachesis 3G 5600 купив на велізі, здається в 2010 році. Працюю кожен день з того часу. Рідні клікери вилетіли швидко (десь за перші 12-15 місяців з'явився даблклік). Змінив на Omron 20M. З того часу жодних проблем. От зараз якщо прикинути то вже тринадцятий рік. В 2018 році змінив ковзани на політетрафторетиленові (простіше кажучи - тефлон). Зараз вже вони підзнаислися, але в мене 2 компректи, тому за 2-3 роки зміню на нові ковзани. Коліщатко має люфт, але ше працює як не дивно (в разі потреби заміню на нове). Ше в мишки протерся хвіст (USB кабель в шматяній обтяжці, от ця обтяжка і протерлася). В принципі замінити можна на новий кабель, ціна десь 7 баксів з доставкою.

Одним словом мишка вогонь, симетрична (інколи працюю в лівій руці, для чого і маю додатковий профіль з макросами). Реально змінювати хочеться тільки на бездротову на батарейці АА. Щоб під блютус 5.3. Ну і більше кнопок. Тому десь приглядаюся до Razer Naga V2 Hyperspeed (дууууже не поспіщаючи). В ідеалі хочеться трошки пласкішу, може V3 зроблять. Я б взяв собі. :super:
DevilSocks
Junior

Scoffer: 18.03.2024 10:07 DevilSocks
Я от взяв рулетку, і виявив що в кс у мене встановлено порядку 25-30 см/360, політ нормальний. А 50 це щось з часів коли трава була зеленою, миші з шариком, а по телеку показували черепашок ніндзя з ще не потворною Ейпріл О'Ніл. До того ж EC1-B це цілком собі кіберкотлетна миша, бенк стверджує що по замовленню валв конкретно для кс, що не заважає бути їй стограмовою.

DuckRider
До речі, дякую за рекомендацію. Скільки вже пройшло, роки зо три? А я все ще не вшатав коліщатко. Це прям показник. :up:
Хах, кс. Візьми камеру і зафільмуй які ти фліки у кс робиш. Думаю будеш здивований тим наскільки там мало динаміки. А 50, це не про динозаврів, а про точність, майже усі про гравці кс у, грають 40,50,60 см сенсою.
Scoffer
Member

DevilSocks
Ти починав торги з 30см, в 30 я цілком собі вкладаюсь і маса миші комфортна. :laugh:
DevilSocks
Junior

Scoffer: 18.03.2024 23:28 DevilSocks
Ти починав торги з 30см, в 30 я цілком собі вкладаюсь і маса миші комфортна. :laugh:
Ти спитав про легкі миші, я відповів. Тепер ти звинувачуєш мене що я за сантіметри торгуюсь. Грай далі на цеглині, нічого не знаючи про аімінг, у свій улюблений КС. :lol: :lol: :lol: Захочеш, сам розберешся, що, як та для чого. B-)
ender
Member

Scoffer: 17.03.2024 23:45
ender: 17.03.2024 22:36мышь старались сделать как можно легче
А от у мене питання: нашо миші роблять легкими? Моя проводна зовье важить 94 грами, і я от думаю що можна було б і трішки більше. Важку мишу легше точно наводити. Мабуть майже вдвічі легша роккат реально подобалась менше.
формально смысл есть - меньше момент инерции.
Вместе с использованием поверхности с большим трением поулчается идеальная комбинация быстрого разгона и торможения, меньшей нагрузкой на кисть и повышение показателей точности и скорости.
Кому нужно - пусть покупает, играется.
Работягам больше нравятся мышки на которых рука отдыхает, а поверхность коврика не стирает кожу в мясо.

Отправлено спустя 3 минуты 31 секунду:
DuckRider: 18.03.2024 01:08И что ж вы купили? Единственные хорошие беспроводные мыши сейчас у логи, цену сами найдете, у остальных 5+мс задержки. Если вы купили китайское нечто с неясной задержкой, то вообще не нужно приводить это в пример
третий год c G502 Lightspeed ;) :beer:
Ответить