Предлагаю обсудить Вийшов геймплейний трейлер MMO-виживання Dune: Awakening
вангую, що за рахунок бренду Дюни, на початку буде досить багато гравців, але потім будуть мертві сервери.
.
Последние статьи и обзоры
Новости
Вийшов геймплейний трейлер MMO-виживання Dune: Awakening
-
bigmonstr666
Member
-
daesz
Member
Я б це попробував. Хоча виживачі й не люблю. Тільки тому що люблю дюну
-
NeoWar
Member
Виживач без водяної дисципліни?)) Хоча дистикомби там наче є, але голови непокриті. Кинджали фріменів не схожі на зуби червей, хоча мали б. Джетпаки то взагалі щось поза сетінгу здається. Але можливо щось цікаве вийде.
-
EkselentE
Member
Ну то что показали как-то вообще не воодушевляет
-
AndrewV
Member
Навигаторьі будут?
- спойлер
-
MqM
Member
Схоже було з Зоряними війнами, але надіюся вони знайдуть зберегти спосіб утримати гравців. Тим більше явних аналогів та ще й по такому крутому фантастичному всесвіту немає наскільки знаюbigmonstr666: ↑ 05.03.2024 12:12 Предлагаю обсудить Вийшов геймплейний трейлер MMO-виживання Dune: Awakening
вангую, що за рахунок бренду Дюни, на початку буде досить багато гравців, але потім будуть мертві сервери.
.
-
my4a4oc
Member
фільм дивився на днях, то джетпаки там булиNeoWar: ↑ 05.03.2024 13:07 Виживач без водяної дисципліни?)) Хоча дистикомби там наче є, але голови непокриті. Кинджали фріменів не схожі на зуби червей, хоча мали б. Джетпаки то взагалі щось поза сетінгу здається. Але можливо щось цікаве вийде.
-
NeoWar
Member
Я про оригінал, тобто книги. Там я джетпаків не пам'ятаю.my4a4oc: ↑ 05.03.2024 20:26фільм дивився на днях, то джетпаки там булиNeoWar: ↑ 05.03.2024 13:07 Виживач без водяної дисципліни?)) Хоча дистикомби там наче є, але голови непокриті. Кинджали фріменів не схожі на зуби червей, хоча мали б. Джетпаки то взагалі щось поза сетінгу здається. Але можливо щось цікаве вийде.
-
daesz
Member
Книги читав дуже давно, але камон, там міжпланетні подорожі, джетпаки це не щось супер екзотичне для такого сетингу
-
tablestikus
Member
В книгах джетпаків не було.daesz: ↑ 05.03.2024 22:05Книги читав дуже давно, але камон, там міжпланетні подорожі, джетпаки це не щось супер екзотичне для такого сетингу
-
NeoWar
Member
У книгах там справа не в екзотиці технологій як таких. Там справа у штучних обмеженнях деяких, наприклад комп'ютерів нема з-за обмеження розвитку ШІ після війни із ними, замість них ментати та навігатори гільдії. Використання енергетичної зброї стало дуже ризикованим, бо при потрапляння у силовий щит можна отримати міні ядерний вибух, тому знову холодна зброя, специфічні бойові мистецтва та деякі типи балістики отримали другий подих. Черві Аракісу, наскільки я пам'ятаю дуже негативно реагують на будь-яку техніку, особливо щити, тому джетпаки теж потенційно можуть викликати прихід червя коли це не дуже потрібно)daesz: ↑ 05.03.2024 22:05Книги читав дуже давно, але камон, там міжпланетні подорожі, джетпаки це не щось супер екзотичне для такого сетингу