Arctic випустила лінійку процесорних кулерів Freezer 36

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Предлагаю обсудить Arctic випустила лінійку процесорних кулерів Freezer 36

Ну теперь можно наконец покупать Арктик сразу вместо ID Cooling :) :) :)
Enombre de soberano
Member

Тому, кто придумал такой способ крепления вентиляторов, нужно болтик в голову вкрутить. Да и способ крепления на мп... креатив уровня unity
Rhizone
Member

daesz
Member

Enombre de soberano: 05.03.2024 17:42 Тому, кто придумал такой способ крепления вентиляторов, нужно болтик в голову вкрутить. Да и способ крепления на мп... креатив уровня unity
Там же звичайне кріплення на 2 шрубки + рамка в комплекті :think:
zalizo_org
Member

Цікава реалізація кріплень. :idea:
Enombre de soberano
Member

daesz: 05.03.2024 17:56Там же звичайне кріплення на 2 шрубки + рамка в комплекті
А щоб цю рамку встановити, треба зняти фіксатор проца
daesz
Member

Enombre de soberano: 05.03.2024 18:21
daesz: 05.03.2024 17:56Там же звичайне кріплення на 2 шрубки + рамка в комплекті
А щоб цю рамку встановити, треба зняти фіксатор проца
Так вони виконують ідентичну функцію, а рамка скидає на інцелах від 5 градусів і вверх. Я не бачу тут проблеми.
Enombre de soberano
Member

daesz: 05.03.2024 18:45Так вони виконують ідентичну функцію, а рамка скидає на інцелах від 5 градусів і вверх. Я не бачу тут проблеми.
А як зручність користувача? Чи це вже нікому не цікаво? Щодо проблем - бачу я збільшення негарантійних ремонтів материнських плат :horror: .
DuckRider
Member

Enombre de soberano: 05.03.2024 18:49
daesz: 05.03.2024 18:45Так вони виконують ідентичну функцію, а рамка скидає на інцелах від 5 градусів і вверх. Я не бачу тут проблеми.
А як зручність користувача? Чи це вже нікому не цікаво? Щодо проблем - бачу я збільшення негарантійних ремонтів материнських плат :horror: .
Та плевать им. В колхозе утро наступило, охлаждение улучшить не смогли без вложения средств, наплодили рамок. Хотя на черта та рамка на этом недоохладе - не ясно. Оно для 13400 предназначено, а там в принципе проблем нет с тем чтоб тепло снять
Nikolay Yeryomenko
Member

DuckRider: 05.03.2024 19:00Оно для 13400 предназначено
Там ведь в видео есть тест с Intel 200 Вт (там где дельта T указано), это как раз под 13600K с настроенным Vcore подойдёт и рабочую нагрузку потянет.
daesz
Member

Enombre de soberano: 05.03.2024 18:49
А в чому не зручність? Потратити 3 хвилини на відкрутити/прикрутити раз в 5 років? :think:
А на 1700/АМ5 - це в любому випадку роблять під кастомні рамки.
VladimirV
Member

Ну это ж лучше чем отдельно рамку покупать, охлад то бюджетный 20 евриков. Как и 35 серия. Один из самых бюджетных. Для нетребовательных неоверклокеров.
Ответить