Последние статьи и обзоры
Новости
Оголошено системні вимоги Horizon Forbidden West Complete Edition
-
wigar
Member
Предлагаю обсудить Оголошено системні вимоги Horizon Forbidden West Complete Edition
От як би в 2 рази дешевше, можна булоб взяти - на рівні 800грн, а так чекаю знижок 70%.
Цікаво, чи теж проблеми будуть як в першій частині на початквх, що пам'ять з'їдати і кеш кожного разу кешувати при запуску. Ще в мене текстури інколи не прогружались одразу.
От рогалик Ретьорнал теж від соні на ПК, досить за космічну ціну продається (хоч і цікава гра, але приходиться піратити її, бажання купляти її дорожче 500грн нема, всі знижки недостатні)
Хоча дякую Соні, що продовжують безкоштовно підписку плейстейшен+ (чи як там) українським аккаунтам.
От як би в 2 рази дешевше, можна булоб взяти - на рівні 800грн, а так чекаю знижок 70%.
Цікаво, чи теж проблеми будуть як в першій частині на початквх, що пам'ять з'їдати і кеш кожного разу кешувати при запуску. Ще в мене текстури інколи не прогружались одразу.
От рогалик Ретьорнал теж від соні на ПК, досить за космічну ціну продається (хоч і цікава гра, але приходиться піратити її, бажання купляти її дорожче 500грн нема, всі знижки недостатні)
Хоча дякую Соні, що продовжують безкоштовно підписку плейстейшен+ (чи як там) українським аккаунтам.
-
Павло
Member
Так перша частина і була у районі 800 грн якщо не помиляюсь, там і якийсь костюм давали.wigar: ↑ 05.03.2024 16:01 Предлагаю обсудить Оголошено системні вимоги Horizon Forbidden West Complete Edition
-
AntonyKandaurov
Member
Павло
709 гривень, якщо бути точним
709 гривень, якщо бути точним
-
kairo
Member
За рік із -50% можна буде взяти, перша частина сподобалась.
-
deserteagle777
Member
почекайте найближчий розпродаж у ЕГС , там з вірогідністю 99% дадуть купон на 300 грн на знижку , + 7-15% знижки від магазину
-
wigar
Member
От я і пам'ятаю таку ціну, то на тищу дорожче, шось занадто.
-
daesz
Member
В попередній був настільки нудний і монотонний геймплей, що цю якщо й буду брати, то тільки на розпродажі
-
dret09
Member
1700 грн і так норм ціна за ПОВНЕ видання. 45$ за НОВУ гру на платформі. Звісно можна девевше, але це набагато краще аніж деякі (каловдуті, фіфи...)
-
Геральт
Member
ru без UA?
Отже, торент )
А вимоги норм, нічого надзвичайного
Отже, торент )
А вимоги норм, нічого надзвичайного
-
7_s_7
Member
А что мешает взять En ?
Хотя о чем это Я, торрент для тех кто ищет предлог
-
Prescott
Member
А там он должен быть? Давайте только трезво и без разрыва вышиванки на груди. Только не приводите в пример КП77, это чистая политика а не упор на местный рынок.Геральт: ↑ 05.03.2024 16:58ru без UA?
-
Геральт
Member
Що значить взяти En? Якщо "візьму En", то тим самим просигналізую видавцю "все нормально, українцям можна продавати гру без UA, достатньо ru" і шанси отримати UA локалізацію стануть ще нижче. Елементарна ж логіка.7_s_7: ↑ 05.03.2024 17:34 А что мешает взять En ?
Хотя о чем это Я, торрент для тех кто ищет предлог
На ніхто нікому не винен. Є UA, є гривні за гру. Ну, а ні, то ні. Просто жPrescott: ↑ 05.03.2024 17:43А там он должен быть? Давайте только трезво и без разрыва вышиванки на груди. Только не приводите в пример КП77, это чистая политика а не упор на местный рынок.Геральт: ↑ 05.03.2024 16:58ru без UA?
BG3, Trine5, AW2... починаю звикати )
-
kalakawa
Member
Нещодавно починав першу частину. Відчувається дорого. Якісно. Але повз мене. Кожна друга гра в стімі цікавіша буде
-
n+gibat[]r
Member
Ото як українці не будуть скиглити що 1699 грн то дорого то і мову додадуть, а поки всі качають торренти то і мови солов'їної не буде.
Зате буде повісточка ЛГБТ + расова + бодіпозитивна від Sweet Baby inc
-
Shaolin_Style
Member
Ну польский же есть. Чем рынок Украины до 2022 года был хуже?Prescott: ↑ 05.03.2024 17:43А там он должен быть? Давайте только трезво и без разрыва вышиванки на груди. Только не приводите в пример КП77, это чистая политика а не упор на местный рынок.Геральт: ↑ 05.03.2024 16:58ru без UA?
-
Prescott
Member
Тем что там тотальное пиратство, стим в ру регионе и прочее?Shaolin_Style: ↑ 05.03.2024 18:39Чем рынок Украины до 2022 года был хуже?
-
Геральт
Member
Стім вже давно UA, лол. А пірати то таке, на ринок забавок не впливають.Prescott: ↑ 05.03.2024 18:48 Тем что там тотальное пиратство, стим в ру регионе и прочее?
-
Prescott
Member
Не читайте по диагонали, люди переводили стим в ру регион чтобы цены на игры были как в рашке. Меньше лолкайте, умнее будете.Геральт: ↑ 05.03.2024 19:13Стім вже давно UA, лол.
-
unique-neon
Member
Виглядає в оптимізацію тепер тільки Соні вміє
-
Stray
Member
наче логіка проста: є українська у грі = більша мотивація її придбати (особисто для мене)Prescott: ↑ 05.03.2024 17:43А там он должен быть? Давайте только трезво и без разрыва вышиванки на груди. Только не приводите в пример КП77, это чистая политика а не упор на местный рынок.Геральт: ↑ 05.03.2024 16:58ru без UA?
з перевипуском Horizon на ПК зрозуміло, що там вже є готовий російський переклад, бо вона виходила ще до повномаштабки, проте було б правильніше й чистоплотніше російську не включати взагалі (це як на мою думку)
*доречі, ваші соплі про разрив вишиванки можете залишити собі