нажаль це дуже небезпечно у мойому випадку, ймовірність того, що моргне світло при прошивці відсотків 60-70, дуже не стабільна єлектроєнергія вже півтора року, а безперебійника не має, плюс біос прошивається на цій материнці надзвичайно довго, я посивію))))Rain Man: ↑ 19.02.2024 14:35 для Raven Ridge многие производители мп не рекомендуют обновлять AGESA выше версии 1.1.0.1 - попробуйте откатится на 7B86vMB
Новости
Последние статьи и обзоры
Відеокарта працює в x1.
-
DiBal
Junior
-
Rain Man
Member
DiBal
тогда меняйте проц на что-то типа р5 5500, тем более что 200ге такое себе удовольствие.. получите 16 линий на свой видик и биос откатывать не придётся..
тогда меняйте проц на что-то типа р5 5500, тем более что 200ге такое себе удовольствие.. получите 16 линий на свой видик и биос откатывать не придётся..
-
DiBal
Junior
да тут хочаб 1200 найти по адекватній ціні, вис бюджет вичерпаноRain Man: ↑ 19.02.2024 14:48 DiBal
-
Rain Man
Member
DiBal
1200 ых вагон по 500-700 грн
1200 ых вагон по 500-700 грн
-
DiBal
Junior
Вчора продивлявся на олх, ті, що можна взяти за 500, по повній предоплаті просять з якомись там непонятними умовами, я довго в таких випадках не мусолю а пролітаю повз, вже ніч була, не хотів я розбиратись що від мене окрім предоплати хотять.
-
Rain Man
Member
-
DiBal
Junior
Я розмовляв з ним теж, просить повну предоплату, олх доставка відмовився. Я ще неготовий щоб мене ще раз налюбили на ОЛХ.Rain Man: ↑ 19.02.2024 15:47 DiBal
бокс за 650 с торгом отдают
https://www.olx.ua/d/obyavlenie/amd-ryz ... UkyRn.html
-
pelia
Member
Взагалі дивно коли продавці відмовляються від олх доставки, заставляє задуматись. Як продавцю і покупцю мені воно подобається, така собі прокачана наложка, коли у разі відмови зі сторони покупця товар тобі повертається безкоштовно
-
DiBal
Junior
Це вже не важливо, цпу я знайду, це не проблема.
-
l-m
Member
А що за блок живлення? Нормальні без проблем й при 100В працюють.DiBal: ↑ 18.02.2024 11:58 Я вже перевіряв все що тільки в голову приходило, тільки біос материнки не відкатував, зараз стоїть остання версія, відкатуватись наразі дуже небезпечно, в розетці 180 вольт якщо поталанить, дуже часто ПК просто вимикається, я просто увалю плату.
-
DiBal
Junior
Блок живлення старенький чіфтек 400 ват, перевірявся, всі напруги тримає в нормі, але, живлення на проц 4 а не 8 pin.l-m: ↑ 19.02.2024 17:50А що за блок живлення? Нормальні без проблем й при 100В працюють.DiBal: ↑ 18.02.2024 11:58 Я вже перевіряв все що тільки в голову приходило, тільки біос материнки не відкатував, зараз стоїть остання версія, відкатуватись наразі дуже небезпечно, в розетці 180 вольт якщо поталанить, дуже часто ПК просто вимикається, я просто увалю плату.
Відправлено через 3 хвилини 58 секунд:
Я перевіряв, цей весь гармидр, споживае максимум 135-140 ват разом із відеокартою, це був запущенний стрес тест аіда та фурмарк одночасно, відеакрта максимум споживала 100 ват, проц чомусь тільки 20.
так що БП вистачає напевно із зіпасом.
Відправлено через 2 години 2 хвилини 20 секунд:
Ось ще одна дивна поведінка системи, граю в гру, фпс в нормі навіть при роботі відеокарти в режимі х1, і тут процесор якби припиняє взаємодіяти з грою, каже, да харош тобі х***ю займатися, і все, проц практично в простої карта на 100% загружена, крати не можливо, допомагає вихід із локації і повторно вхід, рідко буває, що потрібно преривати сесію. Диво дивне якесь.
Вибачте не розібрався як скрін під споллер засунуть.
-
shad_1985
Member
Ця гра жре 4,5 Гіга відео пам'яті, нічого дивного що вона на 3гігах та х1 падае періодично в ступор.
-
DiBal
Junior
все викручено на мінімум,shad_1985: ↑ 19.02.2024 21:01 Ця гра жре 4,5 Гіга відео пам'яті, нічого дивного що вона на 3гігах та х1 падае періодично в ступор.
я неділю назад на встройці із 2 гігами таких глюків неловив, так гралося в 30фпс але стабільних
Відправлено через 5 хвилин 3 секунди:
і це не тільки із ціє грою, з будь якою, просто зараз саме внеї зараз граю)))
-
shad_1985
Member
а все одно, 4+гіга на мінімум. На встройці не було x1, а це ще як роляе коли текстури в відео пам'ять не лізуть.DiBal: ↑ 19.02.2024 21:14все викручено на мінімум
так зробити вивод відео пам'яті, та глядите, там зазвичай буде щось на приклад 2800-2900-3000, а потім щось 2600 і тоді фпс просаджуется бо частина пам'яті скинуло в оперативку і іде обмін з нею, а тут як раз швидкість x1.DiBal: ↑ 19.02.2024 21:14і це не тільки із ціє грою, з будь якою, просто зараз саме внеї зараз граю)))
Ps це мій досвід використовування цих карт в 1440п коди відео пам'яті не хватало вже 2018-2022 годах, а я був на PCI-E 2.0х16, та і потім на PCI-E 3.0х16 ловив таке.
-
DiBal
Junior
Зробив, використовується від 2.5 до 3.5 на середніх, але за 10 хв, просадок не спіймав, зараз не маю настрою бігати, голова тріщить.shad_1985: ↑ 19.02.2024 23:09а все одно, 4+гіга на мінімум. На встройці не було x1, а це ще як роляе коли текстури в відео пам'ять не лізуть.DiBal: ↑ 19.02.2024 21:14все викручено на мінімум
так зробити вивод відео пам'яті, та глядите, там зазвичай буде щось на приклад 2800-2900-3000, а потім щось 2600 і тоді фпс просаджуется бо частина пам'яті скинуло в оперативку і іде обмін з нею, а тут як раз швидкість x1.DiBal: ↑ 19.02.2024 21:14і це не тільки із ціє грою, з будь якою, просто зараз саме внеї зараз граю)))
Ps це мій досвід використовування цих карт в 1440п коди відео пам'яті не хватало вже 2018-2022 годах, а я був на PCI-E 2.0х16, та і потім на PCI-E 3.0х16 ловив таке.
-
DiBal
Junior
Всеж таки я наважився на відкат біос по рекомендації пана Rain Man за що йому окреме дякую, робота ПК стабіліозовалась, в іграх тепер його не кошмарить, розподіл навантаження на проц та відеокарту став адекватним.
Велике дякую компанії MSI за оновленний біос.)))))
Велике дякую компанії MSI за оновленний біос.)))))
-
DiBal
Junior
Всі псевдо вахівці, коментатори нашталб в тебе карта дно, пішли в напрямку самі знаєте куди.
Змінив ЦПУ і все нормаліховалось. Все йде чисто яу в аптекі))))))
Змінив ЦПУ і все нормаліховалось. Все йде чисто яу в аптекі))))))
-
AntonyKandaurov
Member
Так це було очевидно що проблема не в карті бо гт630 також не стартанула.