Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Ответить
Автор
Member

7mindfields: 02.03.2024 23:18
Oleg999: 02.03.2024 22:46 Добр вечір
Що краще ? Samsung A54 чи Xiaomі 13T ?
В пріоритеті камера , вже потім інші сукупні параметри
Oleg999: 23.12.2023 11:46 Добр день
Що можна взяти нове за 10к.грн +- , пріоритет камера ?
Поки вибереш, ситуація на ринку мобільних девайсів може змінитися :rotate:
По факту нічого, обидва девайси не про камеру
у обоих камеры хорошие, но тебе яблочному петросяну это трудно признать :laugh:
7mindfields
Member

Oleg999: 02.03.2024 23:44 я вже і бюджет в півтора раза підняв і ніяк )
піксель боюсь не зайде(бо то не мені) , а б.в. не хочу(це про айфон)
Піксель не зайде тому що? :rolleyes:
snapdragon999: 03.03.2024 00:01 у обоих камеры хорошие, но тебе яблочному петросяну это трудно признать :laugh:
Donate
Member

snapdragon999: 03.03.2024 00:01 у обоих камеры хорошие, но тебе яблочному петросяну это трудно признать :laugh:
Головне щоб оновленням інтерфейсу не прийшлось форматувати дату :laugh:
спойлер

Ну там в той бюджет ще піксель 7 або 7а легко йдуть
спойлер

А ось по сьомому не бачу там є тільки нічна зйомка, але офк модулі напевно оптимізовані будут краще чим у 7а..
Циферки поруч з камерою нічого не значать взагалі... Якось по ним оріентуватися на якість зйомки немає ніякого сенсу. Інакше би в нас сенсори на 200 рвали би 12/13 сенсори як умовна RTX4090 до 1030 :laugh: Але такого відставання взагалі немає :gigi:
спойлер
7mindfields: 03.03.2024 01:12 Піксель не зайде тому що? :rolleyes:
Ні там немає обнов через плей маркет які крашать систему :gigi:
Хоча взагалі цікаво дивитись як там фендом реагує :laugh:
https://www.reddit.com/r/PocoPhones/com ... right_now/
7mindfields
Member

Donate “immune custom rom users” :D
Donate
Member

7mindfields: 03.03.2024 02:48 Donate “immune custom rom users” :D
На 4пда теж цікаво...
спойлер
Изображение
Цікаво там в них з деякими моделями :laugh: Це якщо 5 разів не можуть прошивку зібрати це треба вже там звільнювати напевно :laugh:
спойлер
Изображение
7mindfields
Member

Donate: 03.03.2024 03:01
На 4пда теж цікаво...
спойлер
Изображение
Цікаво там в них з деякими моделями :laugh: Це якщо 5 разів не можуть прошивку зібрати це треба вже там звільнювати напевно :laugh:
спойлер
Изображение
Недаремно hyperos назвали :lol:
kolesnukm
Member

Піксель хороший телефон якщо розумієш що купуєш і для чого, якщо вдасться його взяти в нас по ціні як в США а то інколи і нижче, то отримуєш чудову за свої гроші камеру, чистий андроід (хоча це комусь буде як не недолік) оновлення одним із першим, не погану збірку. Але з цим є і декілька нюансів, аксесуари, знайти в нас в першому ближчому магазині чохол чи плівку майже не реально, там де щось є то Китай за 1-2 бакс який в нас вже продають за 300 грн, або відомі виробники але тут ціна 2000-3000 грн і їх різноманіття таке собі. Далі ремонт в разі чого в нас дуже мало сервісів які за це візьмуться, навіть які візьмуться інколи роблять гірше, запчастин майже не має, це або донор або Китай з відповідною якістю, про нові моделі взагалі перші пару місяців жодних комплектуючих (( І тепер сама більша проблема, це зв'язок, телефон в нас не сертифікований, тому потрібно бути готовий що ваш оператор може не подружитися із пікселем і за межами міста буде все покриття, інтернет але ніхто не додзвониться і ви не подзвоните, тільки смс про пропущені
heidfeld
Member

из этих 2х хлаоми конечно.
sselesnes
Member

kolesnukm 7 без чохла трохи сикотно було - всі в оглядах кажуть слизький, але не так все погано. Чохла вже купував два з Алі. Скло не брав, але в налаштуваннях екрану є "Режим захисного скла - Збільште чутливість екрана для кращого сенсорного введення, коли використовуєте захисне скло чи плівку". Зв'язок Vodafone sim + KS e-sim проблем не було (за місто не виїжджав), але про Pixel 6/6 pro багато казали про відвал зв'язку після якогось оновлення (по Xiaomi - прикро, але це буває у всіх брендів - тримайте все у хмарах).

Про ремонт - нічого особливого - у vseplus все є на 7 / 7 pro, але на 8 покищо тільки дисплей.

Повністю згоден, що б/в треба брати попередній преміум клас, замість свіжих бюджетних. Mi 6 мене довго влаштовував - сток android 9, але кілька років був на кастомах 10/12/13, та продовжував би користуватися, якби google не почав банити сертифікати для безконтактної оплати.
kolesnukm
Member

sselesnes з КС в мене проблеми за містом були в в 6, 7, 7 про і це не по одній моделі, і на протязі всього періоду їх існування, тому тут точно не оновлення а відсутність сертифікації. Запчастини в багато кого є, але їх оригінальність і якість це інше питання, офіційно це в США фікс-іт з гуглом продає, все інше це вже таке, я наприклад задньої кришки де рівно як в оригіналах лого не зустрічав, та і багато сервісів коли питаєшся про ремонт кажуть ціну а коли починаєш питати про комплектуючі і що треба зробити нормально, то ціна в рази збільшується або відмовляються
leif
Member

kolesnukm: 03.03.2024 10:06sselesnes з КС в мене проблеми за містом були в в 6, 7, 7 про і це не по одній моделі, і на протязі всього періоду їх існування, тому тут точно не оновлення а відсутність сертифікації.
цікаво. а як це працює з боку оператора? чому саме за містом проблеми?
kolesnukm
Member

КС каже що вся проблема в тому що вони не офіційні, і від виробника не було запиту на перелік всіх параметрів підключення до їх станцій.
leif
Member

kolesnukm: 03.03.2024 10:55КС каже що вся проблема в тому що вони не офіційні, і від виробника не було запиту на перелік всіх параметрів підключення до їх станцій.
що ж там за хитрі параметри такі? тобто приїжджає умовний турист чи дипломат в Україну чи іншу країну де не продаються оф. пікселі, з офіційно купленим пікселем у себе вдома, і все, нема у нього зв'язку між містами? гугл щось недопрацьовує.
snapdragon999
Member

kolesnukm: 03.03.2024 10:06 sselesnes з КС в мене проблеми за містом були в в 6, 7, 7 про і це не по одній моделі, і на протязі всього періоду їх існування, тому тут точно не оновлення а відсутність сертифікації. Запчастини в багато кого є, але їх оригінальність і якість це інше питання, офіційно це в США фікс-іт з гуглом продає, все інше це вже таке, я наприклад задньої кришки де рівно як в оригіналах лого не зустрічав, та і багато сервісів коли питаєшся про ремонт кажуть ціну а коли починаєш питати про комплектуючі і що треба зробити нормально, то ціна в рази збільшується або відмовляються
все что на эксиносе или на его базе имеет проблемы со связью или инетом
kolesnukm
Member

leif: 03.03.2024 11:01
kolesnukm: 03.03.2024 10:55КС каже що вся проблема в тому що вони не офіційні, і від виробника не було запиту на перелік всіх параметрів підключення до їх станцій.
що ж там за хитрі параметри такі? тобто приїжджає умовний турист чи дипломат в Україну чи іншу країну де не продаються оф. пікселі, з офіційно купленим пікселем у себе вдома, і все, нема у нього зв'язку між містами? гугл щось недопрацьовує.
точно так як і Китайські смарти в яких не має певних бендів, так і піселі якщо подиивтися спецтфікації по ринках продажу то там дуже різноманітний набір бендів. Крім того в мене проблема тільки КС і за містом, там де вишка одна на велике покриття а не як в міста їх повно
snapdragon999
Member

Donate: 03.03.2024 03:01
На 4пда теж цікаво...
спойлер
Изображение
спойлер
Изображение
дату вайпнуть и все дела
kolesnukm
Member

snapdragon999: 03.03.2024 11:28
kolesnukm: 03.03.2024 10:06 sselesnes з КС в мене проблеми за містом були в в 6, 7, 7 про і це не по одній моделі, і на протязі всього періоду їх існування, тому тут точно не оновлення а відсутність сертифікації. Запчастини в багато кого є, але їх оригінальність і якість це інше питання, офіційно це в США фікс-іт з гуглом продає, все інше це вже таке, я наприклад задньої кришки де рівно як в оригіналах лого не зустрічав, та і багато сервісів коли питаєшся про ремонт кажуть ціну а коли починаєш питати про комплектуючі і що треба зробити нормально, то ціна в рази збільшується або відмовляються
Так тут не так вже проблема їх чіпа, він же із лайф і водафон чудово працює. Проблема сертифікації
snapdragon999
Member

kolesnukm: 03.03.2024 11:35
snapdragon999: 03.03.2024 11:28

Так тут не так вже проблема їх чіпа, він же із лайф і водафон чудово працює. Проблема сертифікації
там есть и проблема чипа ,инет отваливается например даже на флагманах эксинос.
leif
Member

За місяць користування 8 про у Львові жодного нарікання на зв'язок не було на водафоні. Але за місто я не виїжджав.

Але в оглядах різних ніде не бачив, щоб хтось зазначав "не купуйте піксель, якщо любите подорожувати, бо в тих країнах де він офіційно не продається можуть бути трабли." Треба вказувати такі речі.
kolesnukm
Member

leif: 03.03.2024 11:42 За місяць користування 8 про у Львові жодного нарікання на зв'язок не було на водафоні. Але за місто я не виїжджав.

Але в оглядах різних ніде не бачив, щоб хтось зазначав "не купуйте піксель, якщо любите подорожувати, бо в тих країнах де він офіційно не продається можуть бути трабли." Треба вказувати такі речі.
Скільки оглядачів з ними їздили по різних містах, селах і користувалися різними картками, і тут це мало помітно якщо активно не користуватися дзвінками, нет є, мережа всі поділки, на 7 про перший раз помітив через пів року використання коли був за містом. Та і в багатьох оглядах це кажуть і на форумах є

От останнє відео де про це згадується, в нього не має а в друга є, тому тут багато нюансів.

Ответить