— Краще "похизуватися".Якщо на початку січня підтримкою цієї технології могли похвалитися чотири гри
Последние статьи и обзоры
Новости
Технологія AMD FSR 3 доступна у 18 іграх. На підході The Last of Us Part 1
-
VovaII
Member
Пропоную обговорити Технологія AMD FSR 3 доступна у 18 іграх. На підході The Last of Us Part 1
-
zalizo_org
Member
Фреймджен цікавий, бо в STARFIELD без апскейлів на ультра в нативному 1080р отримую якраз залишкові FPS яких не вистачає до 60. А з фреймдженом маю ідеальні 60 FPS у найскладніших місцях.
Відправлено через 1 хвилину 33 секунди:
Карта до слова 5700XT
Відправлено через 1 хвилину 33 секунди:
Карта до слова 5700XT
-
Gelonyrum
Member
Oh my sweet summer child... 60 фпс з фреймгеном це така болюча біль, що аж страшно, щоб він відчувався відносно адекватно потрібно щоб дефолтно було мінімум 60 фпс, а зі згенерованими 100+, тоді воно нормально відчувається.zalizo_org: ↑ 01.03.2024 11:22 А з фреймдженом маю ідеальні 60 FPS у найскладніших місцях.
-
daesz
Member
RemNant II*Remant II (29 лютого 2024).
Так і пробував ще фреймген, думав "позичити" безсмертних ейвіума з торрента просто щоб "зацінити" фреймген, але полінився. Можливо з такими темпами в сайберпанк додадуть, то навіть качати лишню гру не прийдеться, щоб опробувати
-
zalizo_org
Member
Ти супер сильно помиляєшся. Спробуй мої налаштування. Ще раз підкреслюю - в нативі, тобто без апскейла. На ультра з фреймдженом. Vsync само собоюGelonyrum: ↑ 01.03.2024 11:40Oh my sweet summer child... 60 фпс з фреймгеном це така болюча біль, що аж страшно, щоб він відчувався відносно адекватно потрібно щоб дефолтно було мінімум 60 фпс, а зі згенерованими 100+, тоді воно нормально відчувається.zalizo_org: ↑ 01.03.2024 11:22 А з фреймдженом маю ідеальні 60 FPS у найскладніших місцях.
-
bombeybox
Member
IMHO, для "відносно адекватно" вистачає і 45 реальних фпс (90 згенерованих + рефлекс, або аналог звісно). 60 реальних - це прямо вже добре для технології.Gelonyrum: ↑ 01.03.2024 11:40щоб він відчувався відносно адекватно
Я в сценарії 45 (90) пройшов 200 годин Кіберпанку із задоволенням, не відмовляючи собі в найкращій графіці
-
kalakawa
Member
Нагадайте, імплементований fsr fg працює з dlss, чи тільки з fsr?
-
VovaII
Member
А які зараз є варіанти для 3080 в кіберпанку? В плані збільшення фпс? DLSS3 недосяжна...
-
Usagi
Member
Вчора продав її та взяв 7900хтхVovaII: ↑ 01.03.2024 12:21 А які зараз є варіанти для 3080 в кіберпанку? В плані збільшення фпс? DLSS3 недосяжна...
Хуанг брити
чому якийсь чел з 4060 отримає длсс3 а я з 3080 ні. Краще на червоних посиджу до ртх50\60
-
zalizo_org
Member
Правильно. 40 FPS вистачає щоб отримати 60 з V-sync. Відеоряд суперплавний, якихось нюансів з зображенням я не спостерігаю.bombeybox: ↑ 01.03.2024 11:51IMHO, для "відносно адекватно" вистачає і 45 реальних фпс (90 згенерованих + рефлекс, або аналог звісно). 60 реальних - це прямо вже добре для технології.Gelonyrum: ↑ 01.03.2024 11:40щоб він відчувався відносно адекватно
Я в сценарії 45 (90) пройшов 200 годин Кіберпанку із задоволенням, не відмовляючи собі в найкращій графіці
Відправлено через 1 хвилину 54 секунди:
Правильне рішення прийняв. Всі карти що є зараз за великим рахункомце пережитки минулого. Вони всі є результатом експериментів і спробами задати тренд. Тому я їх рохглядаю з грубша як технодемо.Usagi: ↑ 01.03.2024 12:39Вчора продав її та взяв 7900хтхVovaII: ↑ 01.03.2024 12:21 А які зараз є варіанти для 3080 в кіберпанку? В плані збільшення фпс? DLSS3 недосяжна...
Хуанг брити
чому якийсь чел з 4060 отримає длсс3 а я з 3080 ні. Краще на червоних посиджу до ртх50\60
-
kalakawa
Member
https://www.nexusmods.com/site/mods/738?tab=filesVovaII: ↑ 01.03.2024 12:21 А які зараз є варіанти для 3080 в кіберпанку? В плані збільшення фпс? DLSS3 недосяжна...
Користуйся
Перевірено мною на 3060ti працює чудово. Головне впевнитись що RR вимкнений(якщо без променів) та dlss не перемкнулося саме на Auto
-
Gelonyrum
Member
Тут від гри багато залежить, на старому моніторі 75 герцовому пробував сталфілд з модом на фреймген то відчувався лаг, але грати було можна, в той же час коли включав генератор в кіберпанку то прямо було відчутно неприємно грати.bombeybox: ↑ 01.03.2024 11:51IMHO, для "відносно адекватно" вистачає і 45 реальних фпс (90 згенерованих + рефлекс, або аналог звісно). 60 реальних - це прямо вже добре для технології.Gelonyrum: ↑ 01.03.2024 11:40щоб він відчувався відносно адекватно
-
zalizo_org
Member
Старий, рідна реалізація і мод - це дууууже різні речі. Їх не можна порівнювати навіть. Спробуй оригінальну реалізацію від розробників. Побачиш що гра йде наче в тебе ідеальні 60 фпс в нативі.Gelonyrum: ↑ 01.03.2024 13:38Тут від гри багато залежить, на старому моніторі 75 герцовому пробував сталфілд з модом на фреймген то відчувався лаг, але грати було можна, в той же час коли включав генератор в кіберпанку то прямо було відчутно неприємно грати.bombeybox: ↑ 01.03.2024 11:51
IMHO, для "відносно адекватно" вистачає і 45 реальних фпс (90 згенерованих + рефлекс, або аналог звісно). 60 реальних - це прямо вже добре для технології.
-
Gelonyrum
Member
В кіберпанку нативна була, відчувалась вона жахливо) В той же час в старфілді був мод і гралось з ним відносно адекватно)zalizo_org: ↑ 01.03.2024 14:00 Старий, рідна реалізація і мод - це дууууже різні речі. Їх не можна порівнювати навіть. Спробуй оригінальну реалізацію від розробників. Побачиш що гра йде наче в тебе ідеальні 60 фпс в нативі.
-
zalizo_org
Member
Станом на вчора (29/2/2024) підтримка FSR3 для Cyberpunk 2077 тільки очікується. Джерело. Тому, скорше за все, ти просто щось сплутав і використовував наразі мод, який є найгіршою з можливих реалізацій FSR3 та не може бути хоч трохи репрезентативним.Gelonyrum: ↑ 01.03.2024 15:35В кіберпанку нативна була, відчувалась вона жахливо) В той же час в старфілді був мод і гралось з ним відносно адекватно)zalizo_org: ↑ 01.03.2024 14:00 Старий, рідна реалізація і мод - це дууууже різні речі. Їх не можна порівнювати навіть. Спробуй оригінальну реалізацію від розробників. Побачиш що гра йде наче в тебе ідеальні 60 фпс в нативі.
-
Gelonyrum
Member
Я нвідієвський фреймген в обох випадках використовував) І описував свої враження від фреймгену як явища, а не саме фср3)zalizo_org: ↑ 01.03.2024 15:58Станом на вчора (29/2/2024) підтримка FSR3 для Cyberpunk 2077 тільки очікується. Джерело. Тому, скорше за все, ти просто щось сплутав і використовував наразі мод, який є найгіршою з можливих реалізацій FSR3 та не може бути хоч трохи репрезентативним.Gelonyrum: ↑ 01.03.2024 15:35
В кіберпанку нативна була, відчувалась вона жахливо) В той же час в старфілді був мод і гралось з ним відносно адекватно)
-
Usagi
Member
Спробував фср3 (фреймген) через дрова амд у хогвартс легасі. З 140 зробив собі 280 фпс на 240гц. Грати неймовірно приємно та інпутлаг не відчув (+11мс) оскільки це не шутер.
-
Геральт
Member
Цікаво, якщо наосліп спробувати FG та без нього. Чи хтось би впевнено визначив де краща швидкодія?Usagi: ↑ 01.03.2024 20:00 Спробував фср3 (фреймген) через дрова амд у хогвартс легасі. З 140 зробив собі 280 фпс на 240гц. Грати неймовірно приємно та інпутлаг не відчув (+11мс) оскільки це не шутер.
-
Usagi
Member
Нативний фреймген в грі (в моєму прикладі старфілд) набагато краще(в плані інпутлагу) ніж той що в дровах. Але навіть з тим що в дровах якщо в базі маєш хоча б 80 кадрів то МАЙЖЕ непомітна різниця навіть в шутері.Геральт: ↑ 02.03.2024 09:45 Цікаво, якщо наосліп спробувати FG та без нього. Чи хтось би впевнено визначив де краща швидкодія?
Порівнював старфілд (база 90-100 фреймген 180) та the finals (база 150 фреймген 250-300) то у другому варіанті де через дрова а не нативний трішечки помітно на пострілі (+11мс інпутлаг пише). Але це я знав де він включений. Не впевненний що зрозумів би по блайндтесту.
Якщо ж взяти кіберпанк з базою в 70 кадрів та зробити 100 то так, на постріл відчуваю. На рух камери ледь відчутно. В цілому навіть так сінгл максимально приємно грати і я краще буду грати так ніж з базою 60-80.
Відправлено через 2 хвилини 57 секунд:
Доречі про The finals. Якось посеред гри через 20 хвилин помітив що забув вимкнути фреймген) так що з базою 150 він блайндтест проходить
-
Alex_Lord
Member
Ну что ж не зря сижу на 6900xt Aorus Master
Это 7ххх поколение пропустил на следующем будет видно, кстати ранее была RTX 3080, чип просто умер через 7 месяцев, максимальный просторный корпус, отличный обдув, блок питания за 7 штук, короче придраться не к чему, так что зеленые это то не панацея.
Это 7ххх поколение пропустил на следующем будет видно, кстати ранее была RTX 3080, чип просто умер через 7 месяцев, максимальный просторный корпус, отличный обдув, блок питания за 7 штук, короче придраться не к чему, так что зеленые это то не панацея.