Последние статьи и обзоры
Новости
Драйвера rx 470.
-
monstrrrrrvp
Junior
Привіт хлопці, підскажіть які нормальні драйвера для rx 470.Бо на останній ніби то фпс дуже просідає.Знаю відюха не з нових просто основний пк залишився в окупації!
-
gehka3
Катярко
22й год смотри
-
monstrrrrrvp
Junior
точніше будь ласка можливо?а і ще, чи варто видаляти старі драйвера через дду і що це дасть?\gehka3: ↑ 07.02.2024 18:14 22й год смотри
-
sselesnes
Member
monstrrrrrvp amernimezone под Polaris хвалят 23.12.1, но я бы и свежие 24.1.1 попробовал.
-
fan-zp
Member
Всем привет,а ткните где это можно посмотреть? реально намного падает производительность от новых дров на полярисах?
нагуглил чето, но там как раз 22г статья
нагуглил чето, но там как раз 22г статья
-
fan-zp
Member
спасибо ,я чето подумал это про старые(древние) компоненты,SAM/ReBAR это ж про 5 поколение амд,sselesnes: ↑ 24.02.2024 14:02 fan-zp Ищите в ютубе. Воможно тут что-то есть. Заодно проверьте, включен ли у Вас SAM/ReBAR - c ним в большинстве игр заметный прирост.
дабы прояснить что я хотел? на Sandy Bridge и RX 580 есть ли разница в производительности, и нужно ли откатывать драйвера?
пс: прошу прощения ,влез в чужую тему
-
atropgeon
Member
rebar на полярісах можно включити через костилі, але там прибавка продуктивності сумнівна, а в деяких іграх і зовсім від'ємна.
На сандіках немає підтримки rebar материнською платою, там тільки зашивати кастомний модуль в бінарник біоса, знову таки костилі, а все щоб побачити від 0 до більше ніж 0 продуктивності таке собі задоволення. За драйвери нічого не підкажу, виглядає як на секту старих дров, в нових нічого нікуди не віднімають в продуктивності, навпаки фіксять старі косяки. Є кастомні дрова на амуде, вище скидували лінк, там продуктивності буде більше толку, ніж від бубнів з rebar-ом на древній платформі з пенсіонерською картою.
На сандіках немає підтримки rebar материнською платою, там тільки зашивати кастомний модуль в бінарник біоса, знову таки костилі, а все щоб побачити від 0 до більше ніж 0 продуктивності таке собі задоволення. За драйвери нічого не підкажу, виглядає як на секту старих дров, в нових нічого нікуди не віднімають в продуктивності, навпаки фіксять старі косяки. Є кастомні дрова на амуде, вище скидували лінк, там продуктивності буде більше толку, ніж від бубнів з rebar-ом на древній платформі з пенсіонерською картою.