Мене попросили за допомогою ШІ намалювати зображення для тематики фронтового шпиталю, дослівно "ветеран з протезом". Шляхом проб, зупинивсяMaxD: ↑ 24.02.2024 13:14Не знаю, може ви щось не так робите. Один промпт, перша ж генерація - ось результати від MJ та DALL-E відповідно. Не ідеально, але непогано, як на мене.Kashtan: ↑ 23.02.2024 18:42 Та повні йолопи ці ШІ та їх творці, буквально позавчора перевірив багато цих Ші які малюють , вони не малюють всі по шаблону наприклад інвалідів та людей із вадами, ніхто з них абсолютно, українців вони зображають поголовно всі вони , неграми та азіатами, український прапор вони малюють із червоними кольорами і не двома смугами кольору - а якимись зірками і квадратами, абсолютно ніякого сенсу від їх діяльності не було. Кілька годин життя даремно, було повне відчуття що з ідіотами намагаюсь працювати які ще й чогось точно бояться.
P: A woman in traditional Ukrainian attire, red beads, with the Ukrainian flag in the background. Detailed, with emphasis on the details. In style of Tetyana Yablonska
- спойлер
на варіанті "ukrainian patriotic happy military with prothesis and ukrainian flag without red". Щасливий змушений був додати, бо у всіх них був похмурий вигляд, виснажений та нещасний, без червоного бо постійно викривлювало український прапор на різні боки, в основному додаючи червоного кольору чужорідні об'єкти до прапора, але головне - воно, всі воно, навідріз відмовлялось малювати людей з протезами, постійно - не зважаючи на синонімізацію. А ветеран на військового замінив, бо там були суто прадіди, либонь ще від першої світової ветерани на вигляд. І все рівно що попало було.