Якось такMiki+: ↑ 19.02.2024 18:32 чи можливо інші варіанти?
Последние статьи и обзоры
Новости
Странные вопросы и точные ответы
-
Engineer_1988
Member
-
Miki+
Member
та якраз від цього толку ніякого
-
Mr_Volan
Member
так додайте до зауваження офіційні документи. в мене біля дому був магазин "Золушка" хтось вирішив змінити на "Золупушка" так вона і висіла, доки я чек не сфотографував, та вивіску, тоді змінилиMiki+: ↑ 19.02.2024 19:20та якраз від цього толку ніякого
-
warchild2006
Member
https://www.google.com/advanced_search?q=mumu: ↑ 14.02.2024 14:50 Як зробити так, шоб гугл не підсовував російські джерела і не перенаправляв на російські локалізації сайтів по дефолту.
На різних платформах(android, windows11) і в різних браузерах.
В параметрах пошуку і в самому гуглі вибрані мови англійська, українська, іспанська. Вибрано показувати результати з України. Всі пристрої на англійській локалізації.
Але навіть коли запит українською мовою, постійно пропонує російськомовні і російські джерела. Навіть якщо сайт в результатах пошуку український, все одно намагається шукати результат російською, а при переході відкривається російська локалізація, і байдуже, то розетка, брейн, якабу, пром чи ще щось(саме якщо щось шукати в гуглі і переходити по лінкам на результат, якщо просто адресу сайту відкрити, то все ок). Бісить просто капєц. А в мене навіть російської розкладки на жодному пристрої немає.
-
Miki+
Member
кидав офіційну назву, з реєстру який скачав на опендаті, мабуть того мало їм, якихось контактів так і не знайшов, тел чи емейл, думав туди їм написатиMr_Volan: ↑ 19.02.2024 19:33так додайте до зауваження офіційні документи. в мене біля дому був магазин "Золушка" хтось вирішив змінити на "Золупушка" так вона і висіла, доки я чек не сфотографував, та вивіску, тоді змінилиMiki+: ↑ 19.02.2024 19:20та якраз від цього толку ніякого
-
Mr_Volan
Member
то на такого модератора (чи хто там у них) попали. через деякий час знову напишіть, може хтось ліпший попадетьсяMiki+: ↑ 20.02.2024 19:18 мабуть того мало їм
-
murzik
Member
якось треба було номер змінити, то пів року вони його міняли. писало "запропоновані зміни перевіряються"
-
Miki+
Member
справа в тому що декотрі запропоновані зміни одразу відхилило, це точно робот зробив, тому як за секунду все сталося, а декторі стоять на розгляді, і півроку чекати не дуже добре.murzik: ↑ 20.02.2024 21:00 якось треба було номер змінити, то пів року вони його міняли. писало "запропоновані зміни перевіряються"
Відправлено через 22 хвилини 12 секунд:
перевірив, практично через хвилину йде відхилення, хоча добавляв навіть фото з місця, як змінити я не знаю
-
Piter Cantrope
Member
В нас в місті позначена дорога, яка насправді не дорога, а площа. Коли тільки почалась війна і до нас вночі приїхали переселенці, то одна машина заїхала там через бордюр в клумбу. Навігатор показав туди їхати, було темно, освітлення вимкнули, і водій не зорієнтувалась в чужому місті.
Я тоді запропонував зміни, але то нічого не дало. Гугл карта далі прокладає маршрути для машин через площу.
Я тоді запропонував зміни, але то нічого не дало. Гугл карта далі прокладає маршрути для машин через площу.
-
murzik
Member
як на війндовс 11 встановити вручну драйвери обладання? воно шукає автоматично, вручну додати не можу. Раніше була ж функція - додати чи вибрати драйвери вручну.
-
Avenger80
Member
murzik
Управление - Диспетчер устройств (выбираешь устройство) - правой кнопкой мыши по устройству - обновить драйвер (Найти драйверы на этом компьютере).
Управление - Диспетчер устройств (выбираешь устройство) - правой кнопкой мыши по устройству - обновить драйвер (Найти драйверы на этом компьютере).
-
murzik
Member
Avenger80
дякую. знайшов в диспетчері пристроїв - ДОДАТИ ДРАЙВЕРА на панельці
дякую. знайшов в диспетчері пристроїв - ДОДАТИ ДРАЙВЕРА на панельці
-
viperest1
Member
Мої вітання .
Хтось може дати ссилку не українського ( може бути рус мовний , лише , щоб не з москалоти - не хочу їм давати перегляди ) ютубера , щоб нормально розказав , як в 15 про макс добре налаштувати камеру. Дякую
Р.S. англомовні теж можуть бути
Хтось може дати ссилку не українського ( може бути рус мовний , лише , щоб не з москалоти - не хочу їм давати перегляди ) ютубера , щоб нормально розказав , як в 15 про макс добре налаштувати камеру. Дякую
Р.S. англомовні теж можуть бути
-
bumerok
Member
Всім привіт, може хто підкже чим можно зашліфувати подряпини корпусу ноутбука Dell (корпус з анодованого алюмінію), в ідеаль не дуже дорогий поліроль тощо.
-
murzik
Member
чому лікарів не зобов'яжуть виписувати рецепти виключно у друкованому варіанті з печаткою, а не каракулями-підписом? скільки можна ієрогліфи розбирати цих накркоманів-неуків
-
torny
Member
murzik, тоді, коли кожному лікарю видадуть ПК або ноут, відповідний софт і т.і.
З приводу почерку, то ти трохи помиляєшся. Почерк у лікарів студентів псується через дуже велики обсяги інформації, яку треба записати.
Якщо у лікаря почерк нормальний - то він в універі не писав. Я б не став до такого лікаря себе віддавати.
А з іншого боку, все йде до цифровізації. Я років з 10 вже не бачив рукописного тексту лікарів :о)
З приводу почерку, то ти трохи помиляєшся. Почерк у лікарів студентів псується через дуже велики обсяги інформації, яку треба записати.
Якщо у лікаря почерк нормальний - то він в універі не писав. Я б не став до такого лікаря себе віддавати.
А з іншого боку, все йде до цифровізації. Я років з 10 вже не бачив рукописного тексту лікарів :о)
-
Шо мені робить
Junior
Есть роутер с сим картой Киевстар. Как-то можно пробросить порты или без вариантов?
-
mumu
Member
fpv хтось збирає?
хочу для курсу від victory drones зібрати, де то все для збірки одного може двох дронів купити в одному-двох місцях, бажано не платити при цьому всі гроші світу?
хочу для курсу від victory drones зібрати, де то все для збірки одного може двох дронів купити в одному-двох місцях, бажано не платити при цьому всі гроші світу?
-
Engineer_1988
Member
Користуйся пошукомmumu: ↑ 29.02.2024 19:13 fpv хтось збирає?
-
mumu
Member
я не про польоти питаю, а про збіркуEngineer_1988: ↑ 29.02.2024 19:16Користуйся пошуком