Skull and Bones отримала наднизький рейтинг від гравців

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Junior

Краще б у black flag 4K/60 фпс завезли на консолі
Alligator
Member

MaKCuMyC: 19.02.2024 16:33 Шанувальники піратів, ігри не купують :laugh:
А мені сподобалась заставка при старті гри в якій кажуть бути чемними, не заважати іншим та таке інше.
І якщо про "зелений лаунчер" та "чіти" це ще зрозуміло то про яку чемність в грі про піратів йдеться - не знаю. Вкрасти здобич що вибив інших гравець з фортів чи кораблів весело. Ще можно розстріляти корабель коли інший гравець хоче взяти його на абордаж - теж весело.

Одна й таж точка завдань для всіх тупо, особливо коли завдання потопити корабель та три гравця біжать за однією цілю.
Phos4: 19.02.2024 20:14 Yalg
Я не думаю що прикрутити анімацію плавання в гру дуже важко, проблема скоріш в тій площині що для цієї механіки тупо не зробили контенту по типу дослідження морського дна чи типу того.
Якщо точніше, то острів з двома метрами води то окрема локація і там банально "кінець карти", це дуже бісить перехід з корабля на берег і навпаки супроводжується довгим завантаженням. У black flag або не було таких переходів або завантаження супроводжувалось анімацією яка згладжувала перехід, а тут чорний екран з бісячими іконками по центру.

Якщо коротко то:
- воне не коштує 70 доларів
- Assassin's Creed IV: Black Flag краще
- грінд бісить
- атмосфера піратства таки присутня
- в це можна пограти на безкоштовних вихідних чи за 25%
Ответить