Последние статьи и обзоры
Новости
Представлено перший трейлер екранізації Borderlands
-
Rederst
Member
-
Mainkoon
Member
Це "Borderlands вдома".
-
Ostin
Member
Я подивлюсь.
-
Bender_Rodriguez
Member
На перший погляд достатньо близько до гри. Очікував що буде гірше так що зацікавило
-
7mindfields
Member
Краще не скажешMainkoon: ↑ 22.02.2024 09:53 Це "Borderlands вдома".
Треба було залишати мальовану графіку, вийшло б краще
-
taras_cs
Member
З цим чорношкірим фільм більше скидається на Джуманджі 3 (місткаст по всіх, крім робота Джека Блека)
Відправлено через 12 хвилин 15 секунд:
8 вересня цей фільм не знімали. Знаєте, чому?
Бо 8 вересня - це День Бабусь в США. Вони ходять до садочків та шкіл, де їм співають в цей день онуки.
Відправлено через 6 хвилин 23 секунди:
Другу частину вже знімають
Відправлено через 17 хвилин 50 секунд:
Сорян, *міскаст
Відправлено через 12 хвилин 15 секунд:
8 вересня цей фільм не знімали. Знаєте, чому?
Бо 8 вересня - це День Бабусь в США. Вони ходять до садочків та шкіл, де їм співають в цей день онуки.
Відправлено через 6 хвилин 23 секунди:
Другу частину вже знімають
Відправлено через 17 хвилин 50 секунд:
Сорян, *міскаст
-
bes
Member
бабу рыжую нельзя было помоложе подобрать
-
SKYJAKER
Member
не розумію чому взяли дівчат таких вибачте старих то? там їм повинно бути і Ліліт і Танніс десь 25, ну до 35 максимум років , а тут взяли пенсію майже на ці роліbes: ↑ 22.02.2024 11:16 бабу рыжую нельзя было помоложе подобрать
-
Bukakanga
Member
Кейт Бланшетт хорошая актриса, но... возраст, как уже упоминали выше. Плюс Лилит мелкая, что хорошо видно в игре. А Кейт - здоровенная дылда, даже в трейлер видно, что она выше Кевина Харта.
И ГДЕ, ЧЕРТ ПОБЕРИ, МОРДЕКАЙ И ЕГО ПТИЦА?!!
И ГДЕ, ЧЕРТ ПОБЕРИ, МОРДЕКАЙ И ЕГО ПТИЦА?!!
-
daesz
Member
Від Ліліт там хіба тільки зачіска. Ні фейсою, ні костюмом взагалі не схожа.bes: ↑ 22.02.2024 11:16 бабу рыжую нельзя было помоложе подобрать
Клептреп класний вийшов, а от Тіна попереше значно старша ніж вона мала б бути, по друге костюм з третьої гри, а не з першої.
Танніс якась явно застара вийшла.
Кріг і Роланд - питань немає
Доречі, Кріг хіба був в першій частині гри? Його ж добавили вже в діелсі другої?
Ну й на засипку, Ліліт в грі дуже сексапільна, в трейлері meh
- спойлер
- Мед макс - це фільм "бордерлендс" здорової людини #changemymind
Що значить майже, Джеймі Лі Кертіс 65 роківSKYJAKER: ↑ 22.02.2024 12:02 а тут взяли пенсію майже на ці ролі
Вона вже старо виглядала в четвертих чужих, а від тоді з 20 років пройшло
-
Bukakanga
Member
не было, появился именно в ДЛЦ ко второй. Состав группы из первой части - Роланд, Брик, Лилит и Мордекай. Понятно, почему добавили Тину - зело яркий персонаж.daesz: ↑ 22.02.2024 12:21 Доречі, Кріг хіба був в першій частині гри? Його ж добавили вже в діелсі другої?
-
Enombre de soberano
Member
Come on man just come on.
-
Inqizitor2022
Member
Тине в реальности 18 лет, тут - бабка.
Лилит где-то 22-23, в ролике - 50.
Вопрос - студия, которая проводит кастинг - они с разумом вообще дружат или как?
Лилит где-то 22-23, в ролике - 50.
Вопрос - студия, которая проводит кастинг - они с разумом вообще дружат или как?
-
daesz
Member
Ну от я також пам'ятав, що Кріга в першій не було. Думав, мб в якихось записках згадували, а я не читав їх. На рахунок Тіни от не був впевнений взагалі. Добре пам'ятаю її з другої частини, а на рахунок першої - незнаю, я її тільки 1 раз проходив (як і пре-сиквел також, хоча останній більше запам'ятався), в другій та третій частині в мене в стімі по 300 годин награно (а другу ще й піратську "по молодості" грав, до того як купив в стімі).Bukakanga: ↑ 22.02.2024 12:28не было, появился именно в ДЛЦ ко второй. Состав группы из первой части - Роланд, Брик, Лилит и Мордекай. Понятно, почему добавили Тину - зело яркий персонаж.daesz: ↑ 22.02.2024 12:21 Доречі, Кріг хіба був в першій частині гри? Його ж добавили вже в діелсі другої?
Відправлено через 2 хвилини 22 секунди:
13 в другій грі, а тут, очевидно, що по першій фільм будеInqizitor2022: ↑ 22.02.2024 13:12 Тине в реальности 18 лет, тут - бабка.
- спойлер
- спойлер
-
Mcloud
Member
Лiлiт - cтарушонцiя, це засмутило
-
Conqistador
Member
daesz
Джейми Ли Кёртис в Терминаторах снималась
Джейми Ли Кёртис в Терминаторах снималась
-
daesz
Member
Упс, спутав з Сігурні Вівер
Відправлено через 2 хвилини 34 секунди:
Я аж тепер зрозумів про що ви
Відправлено через 5 хвилин 5 секунд:
Ех :с
- спойлер
-
SERGBILL
Member
як і сама граRederst: ↑ 22.02.2024 09:47 Щось ніяке.
-
Kashtan
Member
В яких? В правдивій брехні.