Последние статьи и обзоры
Новости
У Steam стартував розпродаж ігор про Бетмена
-
Yalg
Member
Предлагаю обсудить У Steam стартував розпродаж ігор про Бетмена
DOOM Eternal через месяц будет 4 года О_о...
DOOM Eternal через месяц будет 4 года О_о...
-
Devijack
Member
Хіба цих кажаночлоловіків не дарували в епіксторі майже всі частини? А у стімі така щедрість - розпродаж.
-
7mindfields
Member
Як там, refund з’явився в тому епіку чи треба ще років 10 почекати?Devijack: ↑ 21.02.2024 16:48 Хіба цих кажаночлоловіків не дарували в епіксторі майже всі частини? А у стімі така щедрість - розпродаж.
Последний раз редактировалось 7mindfields 21.02.2024 16:53, всего редактировалось 1 раз.
-
Devijack
Member
7mindfields
а це шо за гра?
а це шо за гра?
-
dead_rat
Member
Рефанд безкоштовної гри? А ви пане, затійник7mindfields: ↑ 21.02.2024 16:51Як там, refund з’явився в тому епіку чи треба ще років 10 почекати?Devijack: ↑ 21.02.2024 16:48 Хіба цих кажаночлоловіків не дарували в епіксторі майже всі частини? А у стімі така щедрість - розпродаж.
-
7mindfields
Member
Ну так, в egs же всі ігри безкоштовні (ні)
-
Grava
Member
А що, його там не було? Бо в мене перший рефанд там зроблений у червні 2019р.7mindfields: ↑ 21.02.2024 16:51refund з’явився в тому епіку
Стіму не потрідно дарувати ігри щоб його хоч хтось використовував.Devijack: ↑ 21.02.2024 16:48дарували в епіксторі майже всі частини? А у стімі така щедрість - розпродаж.
-
LordTornado
Member
Все 3 части бесплатно получены в ЕГС лет 5 назад...
-
bes
Member
он там всегда и был7mindfields: ↑ 21.02.2024 16:51Як там, refund з’явився в тому епіку чи треба ще років 10 почекати?Devijack: ↑ 21.02.2024 16:48 Хіба цих кажаночлоловіків не дарували в епіксторі майже всі частини? А у стімі така щедрість - розпродаж.
-
7mindfields
Member
Ну значить на один крок egs став ближче до нормальних магазинів
-
NUN4AG
Member
Зараз навіть у Arkham Asylum (2010 рік) піковий онлайн за добу майже вдічі вищий ніж у Suicide Squad, яка вийшла 20 днів назад
-
kairo
Member
Думаю, може Arkham Knight взяти. В свій час пропустив через негатив в зв'язку із вкрай низькою якістю порту.
-
Dremjke
Member
Сейчам смело берите (по скидке), с оптимизацией у игры всё хорошо.kairo: ↑ 22.02.2024 00:48Думаю, може Arkham Knight взяти. В свій час пропустив через негатив в зв'язку із вкрай низькою якістю порту.
Отправлено спустя 1 минуту 9 секунд:
Да и задаром этот ЕГС не нужен, стиму вообще не конкурент.Devijack: ↑ 21.02.2024 16:48Хіба цих кажаночлоловіків не дарували в епіксторі майже всі частини? А у стімі така щедрість - розпродаж.
-
nochnik89
Member
Да, было дело. Прошел помню первые две части с большим интересом и даже перепрошел в 2017-2018х годах . Купил себе аркхем найт. Будет отпуск весной - то может пройду.kairo: ↑ 22.02.2024 00:48В свій час пропустив через негатив в зв'язку із вкрай низькою якістю порту.
-
S
Member
А первому doom уже 30+Yalg: ↑ 21.02.2024 16:29 DOOM Eternal через месяц будет 4 года О_о...
-
Devijack
Member
Це якась дивна хвороба у людей намагатись цуратись інших магазинів окрім стіма. Конкурент не конкурент, є в мене гра в епіксторі граю, є в мене гра в стімі теж граю. Ніяких комплексів з цього не маю. Але, візму гру краще безкоштовно якщо дарують, бо потім на розпродажі вона нафіг не потрібна тимпаче 10-літньої давності.Dremjke: ↑ 22.02.2024 01:02 Да и задаром этот ЕГС не нужен, стиму вообще не конкурент.