Пропоную обговорити Процесорам AMD Medusa приписується комбінація ядер Zen 6 та графіки RDNA 5
Інтел ще не випустила конкурента zen4, амд через півроку вже zen5 являє
Последние статьи и обзоры
Новости
Процесорам AMD Medusa приписується комбінація ядер Zen 6 та графіки RDNA 5
-
kalakawa
Member
-
already_over
Member
я так, чисто спросить, а в вашем розовом мире доллар еще по 8? дайте хоть ссылку на траву обменник, я тоже хочу в такой розовый мир.Інтел ще не випустила конкурента zen4, амд через півроку вже zen5 являє
Не, я серьезно)
-
Gelonyrum
Member
Температури будуть такими, що термопаста буде перетворюватись в камінь?) /s
-
GreenMile
Member
Ну, ми почекаємо (с)
-
yariksom
Member
В плазму.Gelonyrum: ↑ 20.02.2024 12:31 Температури будуть такими, що термопаста буде перетворюватись в камінь?) /s
-
1nsane
Member
Таких маня-презенташек с пространными целями пруд пруди. Наличие упоминания каких-то вещей в таких презентациях совсем не значит, что это что-то вменяемое.
-
Gelonyrum
Member
А плазма до медузи яким боком?yariksom: ↑ 20.02.2024 12:53В плазму.Gelonyrum: ↑ 20.02.2024 12:31 Температури будуть такими, що термопаста буде перетворюватись в камінь?) /s
-
zaqik
Member
А плазма до медузи яким боком?
Если смотреть на картинку в статье (тентакли), то тогда уж в чернила
-
Gelonyrum
Member
Це не тентаклі, це бляха якийсь переець чилі)
-
IvanCh
Member
синхронізація між сpu та gpu архітектурами вже давно просилася.
добре що вони спроможуться в це.
добре що вони спроможуться в це.
-
Kashtan
Member
Затримки - головне зло в райзенах як не крути в порівнянні з інтелівськими ЦПУ, якщо це спрацює... є сенс чекати? Ще два роки. Але інтел теж щось вигадає за ці два роки.
-
daesz
Member
Якийьс 10++++++++++++ як завжди.Kashtan: ↑ 21.02.2024 22:23 Затримки - головне зло в райзенах як не крути в порівнянні з інтелівськими ЦПУ, якщо це спрацює... є сенс чекати? Ще два роки. Але інтел теж щось вигадає за ці два роки.
-
zaqik
Member
Как бы это сказать, чтоб за хейтера/фанбоя не приняли, но ещё похоже на кишки, а всем известно, что на выходе из кишок получается...