Пропоную обговорити Bethesda анонсувала велику збірку Fallout S.P.E.C.I.A.L. Anthology
Цікаво як тепер Bethesda зганьбитися. Вона ж може це зробити якось оригінально, як колись було із сумками і піп-боями
Последние статьи и обзоры
Новости
Bethesda анонсувала велику збірку Fallout S.P.E.C.I.A.L. Anthology
-
Sailor Popeye
Member
-
Conqistador
Member
тодд, тодд никогда не меняется, мастер продать одно и тоже много раз
-
Denvys5
Member
Неймовірно.
У бандл входять ф1, ф2 та нв, які бефесда ненавидить.
Через силу їх включили? Чи без них ніхто не придбає?
У бандл входять ф1, ф2 та нв, які бефесда ненавидить.
Через силу їх включили? Чи без них ніхто не придбає?
-
Skiff93
Member
Я купив Скайрім, хоч грати не збираюсь уже.
-
1nsane
Member
Удивлен, что в коллекции нет Скайрима.
-
NUN4AG
Member
Від авторів бестселлеру "Купи Скайрім.. знову".
Всі повні видання ігор крім даром не потрібного F76 були в Стімі, та й в EGS вже неодноразово роздавали їх.
А тут продають колекційні картки з серійними кодами. Як тут не зірватися, та не придбати собі на полицю бокс у формі атомної бомби? Простіше вже купити собі на полицю фігурки Vault Boy чи фігурку силової броні.
Сподіваюсь серіал буде якісним та допоможе Тоду зібрати ще трохи грошинят на цьому збірнику.
Всі повні видання ігор крім даром не потрібного F76 були в Стімі, та й в EGS вже неодноразово роздавали їх.
А тут продають колекційні картки з серійними кодами. Як тут не зірватися, та не придбати собі на полицю бокс у формі атомної бомби? Простіше вже купити собі на полицю фігурки Vault Boy чи фігурку силової броні.
Сподіваюсь серіал буде якісним та допоможе Тоду зібрати ще трохи грошинят на цьому збірнику.
Последний раз редактировалось NUN4AG 20.02.2024 09:45, всего редактировалось 2 раза.
-
7mindfields
Member
60 баксів за оце?
-
EvhenS
Member
Так собі дизайн і так собі ідея. До того ж цифрові копії у фанатів і так є.
-
EkselentE
Member
Ценник не забыли "залупить", а вот физические носители и фигурки поленились сделать.
-
Shaolin_Style
Member
Ничто не ново под луной только физ дисков теперь нет и цена на 10$ выше
-
Ostin
Member
З чого б це? Не знаю про класику, а що не так із фнв?Denvys5: ↑ 20.02.2024 09:02У бандл входять ф1, ф2 та нв, які бефесда ненавидить
-
anyname
Member
Те що Обсідіан змогли , а самі вони не дужеOstin: ↑ 20.02.2024 11:06З чого б це? Не знаю про класику, а що не так із фнв?Denvys5: ↑ 20.02.2024 09:02У бандл входять ф1, ф2 та нв, які бефесда ненавидить
-
John Doe
Member
То-то смотрю, зачем они в EGS убрали запланированную на 22.02.24 раздачу Fallout, Fallout 2, Fallout Tactics(хотя они там ранее уж раздавались).
- Готовятся ;)
-
Numb
Junior
Успел увидеть эту раздачу как раз...я даже удивился, все фолычи за бесплатно? Странно как то и не похоже на беседку.John Doe: ↑ 20.02.2024 12:30 То-то смотрю, зачем они в EGS убрали запланированную на 22.02.24 раздачу Fallout, Fallout 2, Fallout Tactics(хотя они там ранее уж раздавались).
- Готовятся ;)
- image (1).jpg
Что в принципе и требовалось доказать.
-
John Doe
Member