Banishers: Ghosts of New Eden добре зустріли гравці та критики

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Так от, час в EGS починає відлік від запуску RS лаунчера.
Купуйте в Стім.
що ті 2 год навіть для прологу не вистарчить, якщо не пропускати кат-сцени
Якщо вам мало 2 годин, створюєте собі другий акк на Стімі, та маєте вже 4 години на тест. Все законно і не треба тягнути збірки з торентів із крякями, які роблять русняві команди, де кожен другий із віруснею.
Refund добре, що є. Але він і близько не такий зручний, як торент-trial.
Особливо, коли гру можна повністю пройти з торрента і сказати собі, що гра непогана, але не настільки, щоб платити за неї гроші розробнику))

Відправлено через 10 хвилин 1 секунду:
Геральт: 14.02.2024 13:22 Та без питань, як тільки моралізатори перестануть розказувати казочки про страшні втрати ігрової індустрії через піратів. Нехай розробники з поляків беруть приклад. Всі проекти без захисту і всі фінансово успішні.
Це хто CD PROJEKT RED? Фінансово неуспішними для студії стали: Thronebreaker: The Witcher Tales та Gwent: Rogue Mage. Та й сам GOG, був збитковим, як повноцінний магазин, адже DRM-Free ігри цікаві гравцям лише на словах. Як результат, поляки переформатували GOG в майданчик із охапком старих ігор та платформою для розповсюдження своїх проектів.
Геральт
Member

kairo
Не було РДР2 тоді в стімі, упс.
Порада створити 2 ака і двічі (не)пройти пролог досить оригінальна, мушу визнати. Чи то ще шаманити з сейвами пропонується? А що, це ідея! Для середньої гри в 20-30 годин, знадобиться 10-15 аків. І все законно, всі щасливі. :gigi:
Портабл версії не страшні. А з інсталяторів досить часто можна зробити портабл.
Можна пройти повністю з трекера, хто ж сперечається. Проблема в тому, що частіше купую, ніж раніше (і це правда, хоч можете не вірити). Але в той же час і вимоги ростуть. Іншими словами, щоб продати мені гру, розробниками таки треба докласти зусиль. І це не залежить від того, доступна піратка чи ні. А ви ніяк цього зрозуміти не можете.

"не кажіть що мені робити і я не скажу..."

CD Projekt RED Q1'23 Financial Results Overview
In Q1’23, Revnue coming from sales of the company’s Revenue constituted 75% of the whole revenue, with the top sources being:

— Sales of Cyberpunk 2077;
— Sales of The Witcher 3: Wild Hunt with Hearts of Stone and Blood and Wine expansions;
— Licence Revenue from CD PROJEKT RED studio franchises;
— Revenue related to other products of the CD PROJEKT RED segment: the GWENT games: The Witcher Card Game, The Witcher 2: The Assassins of Kings, The Witcher and Thronebreaker: The Witcher Tales.
It is worth noticing that another 25% of the total Revenue comes from GOG store, which is a great asset to stabilize CDPR’s Revenue flow between the releases of the games.
Donate
Member

kairo: 14.02.2024 12:30 Так для цього є суд. Подавайте колективний позов на сто мільйонів, за те що ваш рівень задоволення був нижче очікуваного))
Ага тільки в нас немає ніяких законотворчих актів які визначають саме якісний продукт. Тому судитися немає сенсу...
Це коли ти купуєш саме якусь річ оффлайн в магазині наприклад, то ти як покупець достатньо захищенний, в умовної америці в тебе навідь розбирання карти не впливає на гарантію. І тепер подивись на ігри які ти береш в аренду за шалені кошти... Тобі там НІХТО і НІЧОГО не гарантує, купив і сам бовдур. Це чистий кіт в мішку :gigi:
kairo: 14.02.2024 12:30
спойлер
istockphoto-1307880647-612x612.jpg
Ну так скільки блогерів на старті сказали все як є в Д4? Всі сиділи рахували кошти.
Esher
Member

unique-neon: 13.02.2024 20:39 Особливо коли від поганих ігор захищає рефанд
Тільки від зовсім відвертого непотребу. 2 годин не завжди достатньо щоб визначити чи подобається гра.
unique-neon
Member

Esher
Та нз, якщо гра перші дві години інтерес не викликала, то навіщо продовжувати далі
Draqoon
Member

Кажуть, що це детективна гра як Vampyr та Шерлок, а рубанина зроблена для краси, шкода, думав в першу черга це буде крута рубанина, а сюжет для галочки :(
MessiaH
Member

Игра на троечку, геймплейно шляпный высер, на первых уровнях пока только один меч очень боёвка убогенькая. Молодцы хоть шкалу выносливости не добавили, а то был бы очередной всратый соулслайк. Отдельно стоит упомянуть убогую адаптацию под пк без возможности менять угол обзора, ну как это вообще такое можно было сделать в ПК игре????? Отбить руки, если патчами не добавят. Визуально смотрится приемлемо, но оптимизацию под процессоры амд не завезли, надеюсь тоже патчами поправят. С генерацией кадров фпс немного повышается, но всё равно небольшие статерры, присущие ублюдскому УЕ4 присутствуют

kairo
Member

Не було РДР2 тоді в стімі, упс.
Так можна ж було почекати, на ЕГС гра також лише через рік вийшла.
Портабл версії не страшні.
Рівно те саме із зашитим скамом в екзешніку чи інших файлах. Пару років тому треба було поставити Фотошоп, так в кожній роздачі були трояни. При чому люди самі писали в коментах, типу адмін, тут вірусня по вірустотал, а модери такі, не хвилюйтесь, просто вимкніть антивірус)))
Іншими словами, щоб продати мені гру, розробниками таки треба докласти зусиль.
Щоб зробити навіть посередню гру, треба докласти величезних зусиль та немалих коштів, а користувались чужою працею і не платити, бо типу недостатньо постарались, ненормально.
CD Projekt RED Q1'23 Financial Results Overview
Thronebreaker: The Witcher Tales, was a sales disappointment for CD Projekt Red when it launched at the end of October
https://www.polygon.com/2018/11/17/1810 ... -red-sales

CD Projekt's GOG digital storefront losing money
GOG to "focus more on its core business".
https://www.eurogamer.net/cd-projekts-g ... sing-money
По ГОГ, я написав, стратегія повноцінного DRM-Free магазину провалилась, тому вони повернулись до формату, де продаються різні старі ігри та їхні проекти.
MqM
Member

Donate: 14.02.2024 02:18
MqM: 14.02.2024 00:11 Які ще виправдання піратству вигадаєте?
Легко, ти купуеш кота в мішку без якоїсь можливості повернути гроші. Мені ніхто задоволення не обіцяє, виходить умовний тодд сцить в вуха про next generation і ти розумієш на третій годині що в цілому грати в це я не буду, а гроші вже не як :gigi: А блогери пробачте всi куплені окрім каналів тисячників :laugh:
Тому тільки тянути гру з торрентів, а вже потім да чи нi :laugh:

Хай роблять тоді закони про якість продукту і обіцянки цяцянки. Що якщо мені щось обіціяють, а отримую я менше обіцяного я можу з легкістю повернути в будь який час кошти. Так як продукт немає "якості" тобто що робить продукт продуктом.
В сенсі без моджливості повернути гроші? До речі щодо котів в мішках, ви купляли колись булочки з повидлом чи бісквіти? Коли на упаковці зображено багато начинки, а в реальності від сили 5% І як там спроби повернути гроші? Це вас мотивувало грабувати хлібобулочні магазини? :D

Відправлено через 2 хвилини 21 секунду:
everme: 14.02.2024 12:22
MqM: 14.02.2024 00:11

Відправлено через 2 хвилини 47 секунд:

Нічого, скоро до штрафів по декілька тисяч євро доживетесь - може дійде, що таке інтелектуальна власність.
photo_2024-02-12_20-50-19.jpg
Это лохов пугать вместе с домохозяйками. А впрочем, в этой стране всё возможно. Они и за душой твоей придут, под молчаливое согласие остальных, даже одобрение некоторых экземпляров. Ну удачи забрать, так сказать
Ви нічого не пропустили за цей рік? Цю норму врегулюють на вимогу Єврокомісії аж бігом, тим більше, що з цього чиновники нічого не мають, тобто точно вирішать)
kairo
Member

Це коли ти купуєш саме якусь річ оффлайн в магазині наприклад, то ти як покупець достатньо захищенний
Якщо я купив хліб в магазиніі він на мою думку недостатньо смачний, 5/10 так сказати, хіба я захищений? Чому я не можу просто взяти його безкоштовно?
І тепер подивись на ігри які ти береш в аренду за шалені кошти...
Шалені кошти:
Little Nightmares II - 132₴
Baldur's Gate 3 - 809₴
Pyre - 104₴
RESIDENT EVIL 3 - 316₴
Invisible, Inc. - 70₴
No Man's Sky - 349₴
Ну так скільки блогерів на старті сказали все як є в Д4?
Я в Д'ябло 4 награв лише пару годин, коли були безкоштовні дні. В принципі, мої враження були такі ж, як і у рецензентів. Тим більше, що відгуки звичайних гравців на релізі були позитивними, це потім вони із оновленнями пішли кудись не туди.
Геральт
Member

kairo: 14.02.2024 18:44 Пару років тому треба було поставити Фотошоп, так в кожній роздачі були трояни.
:gigi:
А як же мантри про крадіжку, неоплачену працю і т.д.? (питання риторичне)
Думаю, ми вже достатньо намагались донести свою позицію один одному. Бо й так нафлудили на кілька сторінок :beer:
Donate
Member

kairo: 14.02.2024 18:54 Шалені кошти:
Little Nightmares II - 132₴
Baldur's Gate 3 - 809₴
Pyre - 104₴
RESIDENT EVIL 3 - 316₴
Invisible, Inc. - 70₴
No Man's Sky - 349₴
Не всі кидають регіональні ціні якщо що...
Изображение
І це не проблема конкретного цього тайтлу є тонна інших

Коли гра з нормальним ставлення до гравця я її купую офк на релізі :laugh:
Изображение
А там вже офк в комплекті і тонна патчів щоб пофіксити те що не додивилися, і якісний регіональний цінник :rotate:
daesz
Member

kairo: 14.02.2024 18:54 Якщо я купив хліб в магазиніі він на мою думку недостатньо смачний, 5/10 так сказати, хіба я захищений? Чому я не можу просто взяти його безкоштовно?
таке собі порівняння, хліб за двадцятку, та гра за 15 сотень. Якщо я купив хліб і це виявились марно витрачені інгридієнти, бо в пекаря обидві ліві, та ще й мізків немає "витримати технологію" - то я його більше не купляю і так поступає 9 із 10, знаєте що стається із такою пекарнею в довгій перспективі? Її закривають по нерентабельності, а інвестиції в обладнання були ж уже зроблені, чи не так? Чи це також моя вина, що власнику пекарні було поср@ти на якість продукт і його цікавила тільки виручка, тому він замість того, щоб спекти 5 партій якісного хлібу - спік 6 "затовканців"?
MqM
Member

daesz: 14.02.2024 20:19
kairo: 14.02.2024 18:54 Якщо я купив хліб в магазиніі він на мою думку недостатньо смачний, 5/10 так сказати, хіба я захищений? Чому я не можу просто взяти його безкоштовно?
таке собі порівняння, хліб за двадцятку, та гра за 15 сотень. Якщо я купив хліб і це виявились марно витрачені інгридієнти, бо в пекаря обидві ліві, та ще й мізків немає "витримати технологію" - то я його більше не купляю і так поступає 9 із 10, знаєте що стається із такою пекарнею в довгій перспективі? Її закривають по нерентабельності, а інвестиції в обладнання були ж уже зроблені, чи не так? Чи це також моя вина, що власнику пекарні було поср@ти на якість продукт і його цікавила тільки виручка, тому він замість того, щоб спекти 5 партій якісного хлібу - спік 6 "затовканців"?
Можна знайти приклади і з дорожчими стравами, привести у приклад ресторан) Там можуть бути інколи страви дорожче заробітної плати більшості в Україні.
Обов'язково все має бути представлено фізично аби мати для когось цінність? Фізичні ресурси оцінувати дорожче ніж чиюсь працю пропахує совком. Проте я впевнений, що багато хто відписався про лояльність до піратства, так само зневажливо ставляться до прав людини, приватної власності та взагалі чужої праці, а в багатьох ще може просліджуватися симпатія до комунізму)
daesz
Member

MqM: 14.02.2024 21:22
daesz: 14.02.2024 20:19
Можна знайти приклади і з дорожчими стравами, привести у приклад ресторан) Там можуть бути інколи страви дорожче заробітної плати більшості в Україні.
Обов'язково все має бути представлено фізично аби мати для когось цінність? Фізичні ресурси оцінувати дорожче ніж чиюсь працю пропахує совком. Проте я впевнений, що багато хто відписався про лояльність до піратства, так само зневажливо ставляться до прав людини, приватної власності та взагалі чужої праці, а в багатьох ще може просліджуватися симпатія до комунізму)
Коли ти приходиш у дорогий ресторан, а тобі подають не якісно приготовлене блюдо - ти кличеш менеджера і питаєш що за лайно тобі подали і відмовляєшся розраховуватись за нього. Думаєте менеджер "закатає" істерику на очах у всього іншого залу ризикуєчи репутацією ресторану, яка вже й так під ударом? Ні, вони тихенько повибачаються лиш би це не переросло в ще більшу катастрофу.
Та й до того - 99 із 100 людей в Україні які ходять до ресторанів, де одна страва коштує більше ніж середня зарплата в українця явно ходять туди не на свої гроші (привіт історії про пороха та його сніданки по 10к$, для прикладу). Тільки наївні дурні вірять що ВСІ ці люди заробили ці статки своїм непомірним трудом.
Вдаєтесь в якісь анекдотичні крайнощі.
MqM
Member

daesz: 14.02.2024 21:46
MqM: 14.02.2024 21:22

Коли ти приходиш у дорогий ресторан, а тобі подають не якісно приготовлене блюдо - ти кличеш менеджера і питаєш що за лайно тобі подали і відмовляєшся розраховуватись за нього. Думаєте менеджер "закатає" істерику на очах у всього іншого залу ризикуєчи репутацією ресторану, яка вже й так під ударом? Ні, вони тихенько повибачаються лиш би це не переросло в ще більшу катастрофу.
Та й до того - 99 із 100 людей в Україні які ходять до ресторанів, де одна страва коштує більше ніж середня зарплата в українця явно ходять туди не на свої гроші (привіт історії про пороха та його сніданки по 10к$, для прикладу). Тільки наївні дурні вірять що ВСІ ці люди заробили ці статки своїм непомірним трудом.
Різниця між не якісним і просто не смачним велика) От за несмачно складненько буде повернути гроші. Та можна привести приклади на будь чому фізичному чи послугах.
Ну так і ігри не є обов'язковими для життя, як і ті ресторани. Мене дивує, що люди люблять певні серії, але шкодують на них грошей - і це в час коли навіть скінчиками у Стімі можна ті гроші нашкребти
daesz
Member

MqM: 14.02.2024 21:51
daesz: 14.02.2024 21:46
Різниця між не якісним і просто не смачним велика) От за несмачно складненько буде повернути гроші. Та можна привести приклади на будь чому фізичному чи послугах.
Ну так і ігри не є обов'язковими для життя, як і ті ресторани. Мене дивує, що люди люблять певні серії, але шкодують на них грошей - і це в час коли навіть скінчиками у Стімі можна ті гроші нашкребти
Мені подобається серія ЗВ, не тільки ігри, а й фільми (по крайній мірі ті що до діснея були), книжки, комікси навіть трохи читав (але не фанат візуальних новел, мені більше традиційна література подобається), але віддати 2к за гру на релізі для мене забагато, навіть зараз по знижці за 1к - все ще багато. Не моя вина, що ЕА (та й не тільки) не вміє в регіональні ціни. Хоча з останніх (батлфронт 2, фолен ордер, свадрон) й придбав всі, але на знижках, а деякі навіть в ЕА сторі (бо було тупо дешевше).
kairo
Member

Donate: 14.02.2024 19:55 Не всі кидають регіональні ціні якщо що...
Изображение
І це не проблема конкретного цього тайтлу є тонна інших
Старфілд у Game Pass за 190 грн на місяць. Якщо якась певна гра коштує надто дорого на мою думку, я просто її обходжу, все просто.

Відправлено через 4 хвилини 1 секунду:
Геральт: 14.02.2024 19:22
kairo: 14.02.2024 18:44 Пару років тому треба було поставити Фотошоп, так в кожній роздачі були трояни.
:gigi:
А як же мантри про крадіжку, неоплачену працю і т.д.? (питання риторичне)
Думаю, ми вже достатньо намагались донести свою позицію один одному. Бо й так нафлудили на кілька сторінок :beer:
Так я і не виправдовую цей вчинок, зараз вже знайшов безкоштовну альтернативу, щоб відкривати PSD.
Думаю, ми вже достатньо намагались донести свою позицію один одному.
:up:
Esher
Member

unique-neon: 14.02.2024 16:27 Та нз, якщо гра перші дві години інтерес не викликала, то навіщо продовжувати далі
Перші 2 години це зазвичай туторіал та дуже маленький шмат самого геймплею, який може потім виявитися одноманітним, ні про який світ або сюжет мова взагалі не іде.
Зазвичай мені потрібно 3-6 годин і рефанд вже не працює. А про не викликала інтересу за 2 години, за перші 2 години Divinity 2 мене не дуже затягнув, а в результаті на нього було витрачено 78 відсотків з того часу, що я грав у стіми минулого року, наприклад.
MqM
Member

daesz: 14.02.2024 21:57
MqM: 14.02.2024 21:51
Мені подобається серія ЗВ, не тільки ігри, а й фільми (по крайній мірі ті що до діснея були), книжки, комікси навіть трохи читав (але не фанат візуальних новел, мені більше традиційна література подобається), але віддати 2к за гру на релізі для мене забагато, навіть зараз по знижці за 1к - все ще багато. Не моя вина, що ЕА (та й не тільки) не вміє в регіональні ціни. Хоча з останніх (батлфронт 2, фолен ордер, свадрон) й придбав всі, але на знижках, а деякі навіть в ЕА сторі (бо було тупо дешевше).
А хто заставляє купувати на релізі? Витримка теж гарна риса. За рік будуть гарні знижки, а за два взагалі в пів ціни навіть продаватимуть, а і інколи навіть -60%
А на гру в 1к точно можна накопити предметами зі Стіму, перевірено)
Ответить