Вона лага як скотина кожнi 30 секунд при пiдгрузках локацiй. Проблема з шейдерами i абсолютно не вилiковна, за пруфами йдiть до Digital Foundry. З Survivor проблеми ще бiльшi. Так i не змiг пройти першу частину, просто кошмар. Якщо ви не чутливi до статтерiв - то вам же краще. А ми страждаемо.docentlx: ↑ 13.02.2024 13:34Шта? перша частина стопітсот років тому пройдена. ні тоді ні тим більше зараз ніяких проблем з оптимізацією першої частини нема. хіба що ви на утюгу граєте якомусь. Другу частину сам чекаю або нормальну ціну, або коли денюво(чи що там в неї за захист) зламають.Draqoon: ↑ 13.02.2024 13:24
У жидаїв дуже великі проблеми з оптимізаціїю. Треба в конфігу УЕ4 лазити і все налаштовувати, я через це не граю в першу частину, просто вибішує
Последние статьи и обзоры
Новости
Banishers: Ghosts of New Eden добре зустріли гравці та критики
-
FarCry
Member
-
Vpupkin
Member
Так он уже оплачен, разработчики за ЗП работали, а не в долг. Мы платим не разработчикам, а тем кто в них инвестировал.Shaolin_Style: ↑ 13.02.2024 15:02Любой труд должен быть оплачен.
-
Nekros
Junior
Що би грати у 30фпс? Ні дякуюShaolin_Style: ↑ 13.02.2024 13:50финальный аргумент того что бы начать играть в видеоигры на консоляхDraqoon: ↑ 13.02.2024 13:24 У жидаїв дуже великі проблеми з оптимізаціїю. Треба в конфігу УЕ4 лазити і все налаштовувати, я через це не граю в першу частину, просто вибішує
-
Shaolin_Style
Member
Ну почему же, если это инди и самиздат то разработчику напрямую. Плюс есть всякие разные трюки типа роялти от продаж. Но суть логики такова - если воровать, то новой игры от любимого разработчика можно и не дождаться.Vpupkin: ↑ 13.02.2024 15:12Так он уже оплачен, разработчики за ЗП работали, а не в долг. Мы платим не разработчикам, а тем кто в них инвестировал.Shaolin_Style: ↑ 13.02.2024 15:02Любой труд должен быть оплачен.
-
Vpupkin
Member
А если это неведомое Г которое с вероятностью в 99% будет заброшено и забыто после часа игры?Shaolin_Style: ↑ 13.02.2024 15:16сли воровать, то новой игры от любимого разработчика можно и не дождаться.
-
Nekros
Junior
Схоже на мій случай з ремейками RE. Статтери у меню та при підгрузках, якщо ходить то кожні 5сек фріз. Таке було у RE2, RE3, RE4. Це все на він11 з 5900х, 64ггб ОЗУ, RTX 4070tiFarCry: ↑ 13.02.2024 15:09Вона лага як скотина кожнi 30 секунд при пiдгрузках локацiй. Проблема з шейдерами i абсолютно не вилiковна, за пруфами йдiть до Digital Foundry. З Survivor проблеми ще бiльшi. Так i не змiг пройти першу частину, просто кошмар. Якщо ви не чутливi до статтерiв - то вам же краще. А ми страждаемо.docentlx: ↑ 13.02.2024 13:34
Шта? перша частина стопітсот років тому пройдена. ні тоді ні тим більше зараз ніяких проблем з оптимізацією першої частини нема. хіба що ви на утюгу граєте якомусь. Другу частину сам чекаю або нормальну ціну, або коли денюво(чи що там в неї за захист) зламають.
Повернувся на він10 встановив RE2 і ніяких фрізов чи статтерів.
Фаллен ордер проходив на він10 ще на старому сетапі, ніяких статтерів чи фризів не було, я би помітив
Последний раз редактировалось Nekros 13.02.2024 15:26, всего редактировалось 3 раза.
-
Shaolin_Style
Member
Вернуть бабки через рефандVpupkin: ↑ 13.02.2024 15:17А если это неведомое Г которое с вероятностью в 99% будет заброшено и забыто после часа игры?Shaolin_Style: ↑ 13.02.2024 15:16сли воровать, то новой игры от любимого разработчика можно и не дождаться.
-
Spiryt
Member
Если я правильно понял проблему. То на Райзены 5000 выходила обнова биоса, которая убирала статтеры на Win11, сам с таким столкнулсяNekros: ↑ 13.02.2024 15:19 Схоже на мій случай з ремейками RE. Статтери у меню та при підгрузках, якщо ходить то кожні 5сек фріз. Таке було у RE2, RE3, RE4. Це все на він11 з 5900х, 64ггб ОЗУ, RTX 4070ti
Фаллен ордер проходив на він10 ще на старому металі, ніяких статтерів чи фризів не було, я би помітив
-
Vpupkin
Member
Зачем так сложно?Shaolin_Style: ↑ 13.02.2024 15:23Вернуть бабки через рефанд
-
Shaolin_Style
Member
ой всьоVpupkin: ↑ 13.02.2024 15:27Зачем так сложно?Shaolin_Style: ↑ 13.02.2024 15:23Вернуть бабки через рефанд
-
Spiryt
Member
Зачем в принципе покупать, или качать игру, которая заведомо не принесет удовольствия ?Vpupkin: ↑ 13.02.2024 15:27Зачем так сложно?Shaolin_Style: ↑ 13.02.2024 15:23Вернуть бабки через рефанд
-
Nekros
Junior
Вмене стоїть остання версія біосу від 08.01.2024Spiryt: ↑ 13.02.2024 15:26Если я правильно понял проблему. То на Райзены 5000 выходила обнова биоса, которая убирала статтеры на Win11, сам с таким столкнулсяNekros: ↑ 13.02.2024 15:19 Схоже на мій случай з ремейками RE. Статтери у меню та при підгрузках, якщо ходить то кожні 5сек фріз. Таке було у RE2, RE3, RE4. Це все на він11 з 5900х, 64ггб ОЗУ, RTX 4070ti
Фаллен ордер проходив на він10 ще на старому металі, ніяких статтерів чи фризів не було, я би помітив
На він 10 повернувся неділю назад.
В інших іграх такої жесті нема.
Ще помітив фріз ще на він11 коли грав у стареньку firewatch при переході з великої ділянки на іншу. Саме забавно що коли проходив її ще давно на старому залізі ніяких підгрузок не помічав
-
Vpupkin
Member
Попробовать, иногда игры от которых ничего не ждёшь приятно удивляют. Иногда......Spiryt: ↑ 13.02.2024 15:28Зачем в принципе покупать, или качать игру, которая заведомо не принесет удовольствия ?
Я зачастую покупаю игры которые уже прошел.
-
Spiryt
Member
Аналогично, были статтеры и на новых, и на старых играх. Думаю, все же надо поексперементирвать с разными биосами, или поискать инфу по материнке и win11Nekros: ↑ 13.02.2024 15:30Вмене стоїть остання версія біосу від 08.01.2024Spiryt: ↑ 13.02.2024 15:26
Если я правильно понял проблему. То на Райзены 5000 выходила обнова биоса, которая убирала статтеры на Win11, сам с таким столкнулся
На він 10 повернувся неділю назад.
В інших іграх такої жесті нема.
Ще помітив фріз ще на він11 коли грав у стареньку firewatch при переході з великої ділянки на іншу. Саме забавно що коли проходив її ще давно на старому залізі ніяких підгрузок не помічав
-
Podolyanin
Member
Дуже не коректно порівнювати цифровий контент і фізичні речі, де у випадку крадіжки одразу йде нестача для магазину, тоді як завдяки торентам видавці недоотримують прибуток лише в теорії і невідомо який саме.Shaolin_Style: ↑ 13.02.2024 15:00Если появляется возможность, вы хлеб из супермаркета тоже бесплатно вынести пытаетесь?harito: ↑ 13.02.2024 14:43 Она уже на торентах ,зачем её покупать.
-
kairo
Member
Чому одразу? Лише після ревізії, та й ту нестачу можна списати на робітників магазину. Так що це лише теоретична втрата для магазину, можна красти із чистою совістю)))Podolyanin: ↑ 13.02.2024 15:41Дуже не коректно порівнювати цифровий контент і фізичні речі, де у випадку крадіжки одразу йде нестача для магазину, тоді як завдяки торентам видавці недоотримують прибуток лише в теорії і невідомо який саме.Shaolin_Style: ↑ 13.02.2024 15:00 Если появляется возможность, вы хлеб из супермаркета тоже бесплатно вынести пытаетесь?
-
Sashr
Member
Йшов 2024 рік. Українці досі не вважають зашкваром тягнути ігри і агресивно відповідати тим, хто це засуджує. Рускій мір в нас надовго.
Соромно.
Соромно.
-
Grava
Member
Podolyanin
Рекомендую вкласти власні гроші у розробку якогось софта. А потім, коли всі почнуть завантажувати його з торрента замість купівлі у тебе, написати чи змінилося в тебе відношення до цієї ситуації.
Рекомендую вкласти власні гроші у розробку якогось софта. А потім, коли всі почнуть завантажувати його з торрента замість купівлі у тебе, написати чи змінилося в тебе відношення до цієї ситуації.
-
Podolyanin
Member
То буде тільки моя вина якщо ніхто не захоче його купувати, значить такий хороший софтGrava: ↑ 13.02.2024 15:54 Podolyanin
Стосовно мого попереднього повідомлення, то мене трохи не вірно зрозуміли, я не виправдовую піратство, а просто написав, що скачування софту і крадіжка в магазині - це не співставні речі. Користуватися торентами чи ні - це особистий моральний вибір кожного, але видавцям і розробникам ігор від того за великим рахунком не холодно й не жарко...
Більшість з тих хто любить піратити ігри, не будуть їх купувати, навіть якщо взлому доведеься чекати роками, тому й написав, що йде недоотримання лише гіпотетичного прибутку, що ну ніяк не може вважатися мінусом.
-
Геральт
Member
А б/у диски для плойки то крадіжка чи не дуже? Бо от совість мучить, взяв нещодавно оф-лайн активацію Mirage (28грн) та Аватар (40грн). Але з іншого боку і там і там купується лише одна копія, а фактично грають кілька гравців.Shaolin_Style: ↑ 13.02.2024 15:02 Любой труд должен быть оплачен. Не можешь заплатить сейчас полную цену, дождись распродажи и возьми со скидкой. А воровать с торрентов "для ознакомления" это так себе оправдание, подобное бороть в себе надо.
- спойлер
- Да винда лицензионная, антивирус тоже, подписка на Hulu, Netflix, Spotify и даже UFC Fight Pass есть
Та не впливає значною мірою піратство на прибутки. Оті, хто піратять і так би гру не купили. От і все. А з торентами може й навпаки: спробував, зайшло, купив.Grava: ↑ 13.02.2024 15:54 Podolyanin
Або не купив. Але купувати гру, яку не має можливості спробувати, а потім морочитись з рефандами то дуже таке собі. Бо в кращому випадку повертають не гроші, а внутрішньо-магазинну валюту, яка підвисає на балансі на невизначений термін. Принаймні я не знаю, як в тому ж стімі легально повернути гроші назад на карту.