Последние статьи и обзоры
Новости
Курс Bitcoin перевищив $50 тисяч уперше з 2021 року
-
AntonyKandaurov
Member
-
Avenger80
Member
AntonyKandaurov
Тут другое... Прибыль, кто вложился в него раньше, также рост альткоинов, т.е. типа булран.
Тут другое... Прибыль, кто вложился в него раньше, также рост альткоинов, т.е. типа булран.
-
Buldozer.
Member
Связь из эпсент между этими событиями.AntonyKandaurov: ↑ 13.02.2024 09:09 Предлагаю обсудить Курс Bitcoin перевищив $50 тисяч уперше з 2021 року
Відеокарти - до побачення
Сейчас недостаточно роста крипты даже х2, ибо то что майниться даже при скачке не даст и близко той выгоды, что была при эфире. Надо ждать новой монеты, а не роста крипты
-
avuremybe
Member
Та навпаки, практика останніх бумів показує, шо це найвигідніший період заміни ВК.AntonyKandaurov: ↑ 13.02.2024 09:09Відеокарти - до побачення
Розрив цін між нове/беве найменший саме під час ажіотажу.
-
MessiaH
Member
А что на видяхах кто-то ещё майнит биткоин?
-
AntonyKandaurov
Member
Buldozer.
Щось таке я чув в 17 і 20 році. Зв'язку немає, все нормально а карти ціняться х2 а то й х3.
Щось таке я чув в 17 і 20 році. Зв'язку немає, все нормально а карти ціняться х2 а то й х3.
-
leif
Member
нє, ну так тоді ж ефір був. ці дві хвилі це суто про ефір. який вже не майниться. так що юзер вище все правильно написав, потрібна нова прибуткова монета на pow, щоб ціни на карти пішли в рост.AntonyKandaurov: ↑ 13.02.2024 09:24Щось таке я чув в 17 і 20 році
-
wow_w
Member
Розслабтесь, ради інтересу зайшов в онлайн калькулятор. 4080s менше 1долара дає відповідно окупність кілька років) майнінг мертвийAntonyKandaurov: ↑ 13.02.2024 09:09 Предлагаю обсудить Курс Bitcoin перевищив $50 тисяч уперше з 2021 року
-
Vlaad13
Member
Вот только цены на электричество были другие, и чтоб добыть биток нужно в разы больше потратитьAntonyKandaurov: ↑ 13.02.2024 09:24 Buldozer.
-
AntonyKandaurov
Member
wow_w
Та я й не напрягався
Гаражний майнінг вже мертвий, я не сперечаюсь. Але ділки ціни можуть й задерти бо біток же росте)
Та я й не напрягався
Гаражний майнінг вже мертвий, я не сперечаюсь. Але ділки ціни можуть й задерти бо біток же росте)
-
Timedemo
Member
при чому тут відеокарти. зараз на процах і то вигідніший майнінг.AntonyKandaurov: ↑ 13.02.2024 09:09 Предлагаю обсудить Курс Bitcoin перевищив $50 тисяч уперше з 2021 року
Отправлено спустя 2 минуты 12 секунд:
ничего в разы для битка тратить не нужно. майнинг его выгоден был и есть. нюансы добычи начнуться после апреля. если курс не вырастет, доходность будет под вопросом, а вот если хотябы 60 будет. то выгоден будет и дальше и долго.Vlaad13: ↑ 13.02.2024 09:43Вот только цены на электричество были другие, и чтоб добыть биток нужно в разы больше потратитьAntonyKandaurov: ↑ 13.02.2024 09:24 Buldozer.
Отправлено спустя 1 минуту 24 секунды:
ну піднімуть ці на БУ? ну допіднімалися місяць назад, 3090 по 23-27 продають. коли можна 4070с купити за 26-27. зараз поваляються 3090 за оверпайсом та й повернуться на свої 18-20AntonyKandaurov: ↑ 13.02.2024 09:48 wow_w
Та я й не напрягався
-
AntonyKandaurov
Member
Timedemo
І кому воно треба із пам'ятю яка смажиться 110+ особливо на зовнішній стороні плати ще й умайнене в 2020-2021 році
І кому воно треба із пам'ятю яка смажиться 110+ особливо на зовнішній стороні плати ще й умайнене в 2020-2021 році
-
brozzy
Member
Час купляти
-
Timedemo
Member
то вже не до мене питання, хтось купує ж. знач є мрії якісь.AntonyKandaurov: ↑ 13.02.2024 10:05 Timedemo
да, і пам"ять смажилась на єфірі дуже. зараз немає алго які так вижарюють пам"ять.
-
Геральт
Member
Хіба RVN вже вмер?Timedemo: ↑ 13.02.2024 10:19 зараз немає алго які так вижарюють пам'ять.
-
Timedemo
Member
набагато вигідніший aipg. Але ж кавпов не так жарить пам"ять як эфір жарив.Геральт: ↑ 13.02.2024 10:26Хіба RVN вже вмер?Timedemo: ↑ 13.02.2024 10:19 зараз немає алго які так вижарюють пам'ять.
-
KimRomik
Member
так, в той час (2021-2022) дефіцит відеокарт викликав саме Ефір, а не БіткоїнAntonyKandaurov: ↑ 13.02.2024 09:09 Предлагаю обсудить Курс Bitcoin перевищив $50 тисяч уперше з 2021 року
зараз Ефір вже на PoS, тому навряд чи можна очікувати масової закупки відеокарт
хіба що якщо з"явиться популярна альта на PoW
-
AntonyKandaurov
Member
KimRomik
Нажаль куртка знайшов більш дієвий спосіб збагачення без помпажу якихось коїнів для добування яких треба купити штук 12 мінімум 4060 16 гігових та стати бізнесменом.
Нажаль куртка знайшов більш дієвий спосіб збагачення без помпажу якихось коїнів для добування яких треба купити штук 12 мінімум 4060 16 гігових та стати бізнесменом.
-
Lucas55
Member
- Откуда: Сверхскопление Ланиакея Местная группа галактик Млечный Путь Солнечная система планета Земля
"Пузырь лопнул, мошенничество, годиться только для наркотиков и отмывания, срочно запретить "
- спойлер
- спойлер
-
moonlight49
Member
росія розраховується біткоіном, обходячи санкції та купуючи зброю та чіпи. Надходження монети дає її зріст курсовий.