Последние статьи и обзоры
Новости
GPTshop пропонує ПК на базі суперчипа Nvidia GH200 за ціною понад 47 тисяч євро
-
kalakawa
Member
Пропоную обговорити GPTshop пропонує ПК на базі суперчипа Nvidia GH200 за ціною понад 47 тисяч євро
там навіть підтримки directx нема
0 фпс гєймінг
там навіть підтримки directx нема
0 фпс гєймінг
-
Creature4O
Member
Я вже надивився, забирайте назадARM
-
Ray2000gt
Advanced Member
Якось колхозно воно зібране.
В стилі ОЛХ-збірок на Xeon і материнки Dell T5810.
Хоча ні, в нас охайніше роблять.
В стилі ОЛХ-збірок на Xeon і материнки Dell T5810.
Хоча ні, в нас охайніше роблять.
-
avuremybe
Member
Та шо ж ви з бідним Мессією робите
-
Robostyle
Member
И это еще бесконечно дешево.
С учетом модели реализации и очередей на кожаные ускорители, простому смерду за щастье вообще дотронутся до его "творения"
С учетом модели реализации и очередей на кожаные ускорители, простому смерду за щастье вообще дотронутся до его "творения"
-
finalplayer
Member
Что за корпус?
-
Lucas55
Member
- Откуда: Сверхскопление Ланиакея Местная группа галактик Млечный Путь Солнечная система планета Земля
Так ! Це ВінТакий ПК оснащений відеокартою GeForce RTX 4060 для виведення ображення
Нарешті можна позбутися старого пильного ящика під столом. І достойно виводити ображення, за ціною Land Cruiser-ра
-
NeoWar
Member
Судя по цене и качества сборки в нем, то сам корпус из чистого золота)finalplayer: ↑ 12.02.2024 16:53 Что за корпус?
Корпус: https://www.in-win.com/en/ibuild-ishare/dubili
-
Slewin77
Junior
NeoWar: ↑ 12.02.2024 18:47Судя по цене и качества сборки в нем, то сам корпус из чистого золота)finalplayer: ↑ 12.02.2024 16:53 Что за корпус?
матерь б-жья, свят-святin-win
-
Graveworm
Member
finalplayer
За косарь
За косарь
-
yariksom
Member
Цікаво скільки можна на такому заробити, якщо вміти цим користуватися звичайно?
-
NeoWar
Member
Менше ніж за півроку вийде у +yariksom: ↑ 12.02.2024 20:24 Цікаво скільки можна на такому заробити, якщо вміти цим користуватися звичайно?
-
Kashtan
Member
Це реклама магазину та нвідіа? Що таке суперчип? І чим він відрізняється від чип? А якщо мені подобається альдебаран амд, чому тут немає таблиці із його характеристиками, щоб мене переконати що він гірший?
-
Snikard
Member
я так понял чтобы почистить передний фильтр нужно раскрутить всю морду, 8 винтов...удобноNeoWar: ↑ 12.02.2024 18:47Судя по цене и качества сборки в нем, то сам корпус из чистого золота)finalplayer: ↑ 12.02.2024 16:53 Что за корпус?
-
MqM
Member
Все викликало вау ефект поки не дочитав до RTX 4060. Жаль, що той весь надлишок відеопам'яті зовсім окремо, а для виводу одоробло
-
waryag
Member
Є 4060! )
-
AntonyKandaurov
Member
avuremybe
Який мессія, то для фелісінферніса. Був тут такий ділок, 2080ті на капоті мерса возив.
Який мессія, то для фелісінферніса. Був тут такий ділок, 2080ті на капоті мерса возив.