Последние статьи и обзоры
Новости
Gigabyte звернула увагу на скарги щодо тріщин у текстоліті відеокарт
-
Steelmax
Member
Предлагаю обсудить Gigabyte звернула увагу на скарги щодо тріщин у текстоліті відеокарт
А шо делать тем, кто на "старой" ревизии? Оф. СЦ будут говорить сами сломали?
-
Melofon
Member
Гигабайт в своём репертуаре
У других производителей пишут что тоже всплывала такая проблема но у гиги сильно чаще, экономия на текстолите или его качестве до добра не приводит.
У других производителей пишут что тоже всплывала такая проблема но у гиги сильно чаще, экономия на текстолите или его качестве до добра не приводит.
-
Alex646
Member
Якось я після перших скарг на поломку відеокарт гіги подивився, що такий виріз практикує тільки гіга. Ні один інший вендор такою економією текстоліту не займається.
-
ZSX
Member
Постараться не сломать. Судя по трещине причина может быть в конструкции планки ВК. Чтобы закрутить винты приходится планку сильно оттягивать назад, из-за чего нагрузка передается на фиксатор, и на радиусном вырезе текстолита концентрируются напряжения (см. сопромат). У меня так на 1060 от Gigabyte, но там вырез поменьше и пока трещин не нашел.Steelmax: ↑ 11.02.2024 11:08 Предлагаю обсудить Gigabyte звернула увагу на скарги щодо тріщин у текстоліті відеокарт
Відправлено через 1 хвилину 5 секунд:
Тут не экономия, тут глупость разработчика PCB.Melofon: ↑ 11.02.2024 11:25 Гигабайт в своём репертуаре
-
7mindfields
Member
Сопромат, серйозно? Виходить що гіга тепер тільки для гуманітаріївZSX: ↑ 11.02.2024 11:30 Чтобы закрутить винты приходится планку сильно оттягивать назад, из-за чего нагрузка передается на фиксатор, и на радиусном вырезе текстолита концентрируются напряжения (см. сопромат).
-
ZSX
Member
Для тих, хто розуміє "опірмат" причини вочевидь зрозумілі. Інші роблять висновки самостійно.7mindfields: ↑ 11.02.2024 11:34Сопромат, серйозно? Виходить що гіга тепер тільки для гуманітаріївZSX: ↑ 11.02.2024 11:30 Чтобы закрутить винты приходится планку сильно оттягивать назад, из-за чего нагрузка передается на фиксатор, и на радиусном вырезе текстолита концентрируются напряжения (см. сопромат).
-
daesz
Member
Теж саме :Alex646: ↑ 11.02.2024 11:28 Ні один інший вендор такою економією текстоліту не займається.
- Фаундерс
- спойлер
- спойлер
- спойлер
- Зотак
- спойлер
- спойлер
- спойлер
-
Grava
Member
А можливо це від того що вк важить як цеглина. Чомусь раніше таких проблем не було через фіксацію планки, та і легкі карти у новинах начебто не фігурують.ZSX: ↑ 11.02.2024 11:30Чтобы закрутить винты приходится планку сильно оттягивать назад, из-за чего нагрузка передается на фиксатор, и на радиусном вырезе текстолита концентрируются напряжения (см. сопромат). У меня так на 1060 от Gigabyte, но там вырез поменьше и пока трещин не нашел.
-
Vpupkin
Member
Смириться с тем что купили жижабайт вместо видеокарты и больше не повторять эту ошибку.Steelmax: ↑ 11.02.2024 11:08А шо делать тем, кто на "старой" ревизии? Оф. СЦ будут говорить сами сломали?
-
Pride91
Member
Я не уявляю що треба робити, щоб зламати текстоліт або як то раніше роздували - псіе слот, вже як тільки не перевіряли і гантелі клали 20кг і воно не ламалось.. якась фігня яку навіть всерйоз читати не хочется.
-
daesz
Member
Якщо не хочете читати, то можете послухатиPride91: ↑ 11.02.2024 12:13 Я не уявляю що треба робити, щоб зламати текстоліт або як то раніше роздували - псіе слот, вже як тільки не перевіряли і гантелі клали 20кг і воно не ламалось.. якась фігня яку навіть всерйоз читати не хочется.
-
Enjthesilence
Member
підставОчка допомагає в таких випадках?ZSX: ↑ 11.02.2024 11:30Постараться не сломать. Судя по трещине причина может быть в конструкции планки ВК. Чтобы закрутить винты приходится планку сильно оттягивать назад, из-за чего нагрузка передается на фиксатор, и на радиусном вырезе текстолита концентрируются напряжения (см. сопромат). У меня так на 1060 от Gigabyte, но там вырез поменьше и пока трещин не нашел.Steelmax: ↑ 11.02.2024 11:08 Предлагаю обсудить Gigabyte звернула увагу на скарги щодо тріщин у текстоліті відеокарт
Відправлено через 1 хвилину 5 секунд:Тут не экономия, тут глупость разработчика PCB.Melofon: ↑ 11.02.2024 11:25 Гигабайт в своём репертуаре
-
Vlaad13
Member
конечно помогаетEnjthesilence: ↑ 11.02.2024 12:33 підставОчка допомагає в таких випадках?
умники ставят 2х килограмовую видяху без подставки - а потом ругают гигабайт
0 айкю мув
-
S
Member
Украинские 99.9% что да, а потому пишите в глобальный сапорт через глобальный сайт.Steelmax: ↑ 11.02.2024 11:08 А шо делать тем, кто на "старой" ревизии? Оф. СЦ будут говорить сами сломали?
-
Enjthesilence
Member
Начебто і так, але нормальні вендори кладуть хоча б підставочку в коробочку, що якби натякає, а так людина купила і поставила по інструкції, а те що воно там під вагою крениться чи зламається, це вже питання інше)Vlaad13: ↑ 11.02.2024 12:52конечно помогаетEnjthesilence: ↑ 11.02.2024 12:33 підставОчка допомагає в таких випадках?
0 айкю мув
-
oversteve
Member
там не в текстоліті справа, а в розташуванні гвинтів і використанні відяхи без підтримки, зверніть увагу, що на всіх картах, на яких вилазить проблема гвинт прямо біля краю текстоліту біля кінця рсіе слота, СО і рама відяхи тисне на той гвинт і продавлює текстоліт вниз, а рсіе слот не дає йому деформуватися, от воно і тріскаєMelofon: ↑ 11.02.2024 11:25 Гигабайт в своём репертуаре
-
Nuclear World
Member
"Впрочем, учитывая габариты и вес топовых 3D-ускорителей, владельцам всё же стоит позаботиться о дополнительных подпорках для видеокарты. Особенно если речь заходит о транспортировке всего системного блока."
я не понимаю, что есть умники которые транспортируют системник не вынимая видеокарты? современные карты это всё таки не GTX650, когда бывали случаи, что мне привозили системник, а карта была даже не прикручена и ничё, всё работало.
я не понимаю, что есть умники которые транспортируют системник не вынимая видеокарты? современные карты это всё таки не GTX650, когда бывали случаи, что мне привозили системник, а карта была даже не прикручена и ничё, всё работало.
-
kairo
Member
Використовувати планку для підтримки ВК при встановленні, не смикати при демонтажі та не возити системник із встановленою карткою, яка важить 2 кг.Steelmax: ↑ 11.02.2024 11:08 А шо делать тем, кто на "старой" ревизии? Оф. СЦ будут говорить сами сломали?
Відправлено через 2 хвилини 25 секунд:
До Гіги в комплекті йде планка від провисання та в інструкції вказано, що її треба встановити:Enjthesilence: ↑ 11.02.2024 13:06Начебто і так, але нормальні вендори кладуть хоча б підставочку в коробочку, що якби натякає, а так людина купила і поставила по інструкції, а те що воно там під вагою крениться чи зламається, це вже питання інше)Vlaad13: ↑ 11.02.2024 12:52 конечно помогает
0 айкю мув
https://download.gigabyte.com/FileList/ ... 70a8ecff54
Відправлено через 3 хвилини 43 секунди:
Там нічого відтягувати не треба, встановив картку, прикрутив один гвинт планки і готово.ZSX: ↑ 11.02.2024 11:30 Судя по трещине причина может быть в конструкции планки ВК. Чтобы закрутить винты приходится планку сильно оттягивать назад, из-за чего нагрузка передается на фиксатор, и на радиусном вырезе текстолита концентрируются напряжения (см. сопромат). У меня так на 1060 от Gigabyte, но там вырез поменьше и пока трещин не нашел.
-
Enjthesilence
Member
тим паче, тоді які можуть бути питання до гіги, якщо люди банально неправильно встановлюють карту в корпус?kairo: ↑ 11.02.2024 13:43Використовувати планку для підтримки ВК при встановленні, не смикати при демонтажі та не возити системник із встановленою карткою, яка важить 2 кг.Steelmax: ↑ 11.02.2024 11:08 А шо делать тем, кто на "старой" ревизии? Оф. СЦ будут говорить сами сломали?
Відправлено через 2 хвилини 25 секунд:До Гіги в комплекті йде планка від провисання та в інструкції вказано, що її треба встановити:Enjthesilence: ↑ 11.02.2024 13:06
Начебто і так, але нормальні вендори кладуть хоча б підставочку в коробочку, що якби натякає, а так людина купила і поставила по інструкції, а те що воно там під вагою крениться чи зламається, це вже питання інше)
https://download.gigabyte.com/FileList/ ... 70a8ecff54
Відправлено через 3 хвилини 43 секунди:Там нічого відтягувати не треба, встановив картку, прикрутив один гвинт планки і готово.ZSX: ↑ 11.02.2024 11:30 Судя по трещине причина может быть в конструкции планки ВК. Чтобы закрутить винты приходится планку сильно оттягивать назад, из-за чего нагрузка передается на фиксатор, и на радиусном вырезе текстолита концентрируются напряжения (см. сопромат). У меня так на 1060 от Gigabyte, но там вырез поменьше и пока трещин не нашел.
-
Impulse101
Member
Я тебе больше скажу, таких умников, как ты выразился, очень значительная часть на рынке комплектухи. Им просто собирают сборщики в магазинах комп, и они юзают комп, даже не задумываясь из чего он состоит. Или ты думаешь ПК все сами себе собирают и сидят на оверах читают новости о том как гигабайт опять выпустил шлак?Nuclear World: ↑ 11.02.2024 13:30