Последние статьи и обзоры
Новости
Disney інвестує 1,5 мільярда доларів в Epic Games для створення масштабного ігрового всесвіту
-
Dilfin
Member
Пропоную обговорити Disney інвестує 1,5 мільярда доларів в Epic Games для створення масштабного ігрового всесвіту
Початок створення віртуального метавсесвіту? Ніколи не вірив в теорії заговорів, але слухи реально перетворюються на правду, масово закуповуються засоби для очислень і роботи зі штучним інтелектром, з'являються перші ластівки побудови віртуальних всесвітів...
Початок створення віртуального метавсесвіту? Ніколи не вірив в теорії заговорів, але слухи реально перетворюються на правду, масово закуповуються засоби для очислень і роботи зі штучним інтелектром, з'являються перші ластівки побудови віртуальних всесвітів...
-
ZSX
Member
Ігровий не цікаво. За історичний я б заплатив. Подорожі по світу та у часі для старшого покоління більш привабливі))
-
Skiff93
Member
Та всім давно плювати на Marvel і Star Wars - франшизи мертві. І вад самого Діснея провал за провалом.
Це буде Епік фейл.
Це буде Епік фейл.
-
WhiteNigger
Member
Ага, ну и где там Цукроберг с его вселенной? Напридумывали бреда опятьDilfin: ↑ 08.02.2024 12:12 Пропоную обговорити Disney інвестує 1,5 мільярда доларів в Epic Games для створення масштабного ігрового всесвіту
-
avuremybe
Member
Вірняк схема була, але ви не схотіли купувати NFTWhiteNigger: ↑ 08.02.2024 12:32Ага, ну и где там Цукроберг с его вселенной? Напридумывали бреда опятьDilfin: ↑ 08.02.2024 12:12 Пропоную обговорити Disney інвестує 1,5 мільярда доларів в Epic Games для створення масштабного ігрового всесвіту
-
penetrator
Member
Пока Мета и теперь эти будут скупать все чипы нвидия для своих датацентров под свои мета вселенные я обоими руками за
-
avuremybe
Member
А потім бум закінчиться і недоотримані прибутки Хуанг буде намагатися стягти з геймерів.penetrator: ↑ 08.02.2024 12:47 Пока Мета и теперь эти будут скупать все чипы нвидия для своих датацентров под свои мета вселенные я обоими руками за
А ти будеш сидіти, радісно плескати в долоні, і прославляти великого пана
-
dmytro
Member
Sword Art Online, anime, яке становиться реальністю потроху.
Що було фантастикою ще вчора, завтра може бути втілене в життя.
Що було фантастикою ще вчора, завтра може бути втілене в життя.
-
Alligator
Member
Теорії заговорів та слухи?Dilfin: ↑ 08.02.2024 12:12 Пропоную обговорити Disney інвестує 1,5 мільярда доларів в Epic Games для створення масштабного ігрового всесвіту
Доходы Grand Theft Auto с момента выхода GTA V составили почти 8 миллиардов долларов
-
KimRomik
Member
Першому діснею приготуватись...
-
Conqistador
Member
Посмотрим что построят, на печальный опыт "торговца лицами" цукера вообще не стоит обращать внимания
-
Phos4
Member
Dilfin
Якось мало в це віриться дивлячись на те що ігрові студіям і для випуску звичайних ігр потуги ледве вистачає.з'являються перші ластівки побудови віртуальних всесвітів...
-
Marmota
Member
Аж пробрало! (Только дочитал недавно):KimRomik: ↑ 08.02.2024 13:21 Першому діснею приготуватись...
- спойлер
-
penetrator
Member
Как только будет видно, что бум вот-вот закончится, я просто продам все свои акции нвидияavuremybe: ↑ 08.02.2024 12:56А потім бум закінчиться і недоотримані прибутки Хуанг буде намагатися стягти з геймерів.penetrator: ↑ 08.02.2024 12:47 Пока Мета и теперь эти будут скупать все чипы нвидия для своих датацентров под свои мета вселенные я обоими руками за
А ти будеш сидіти, радісно плескати в долоні, і прославляти великого пана
-
slv
Member
Очередную армию хомяков из Поднебесной переселяют в виртуальный мир - война Америки против Китая выходит на новый уровень
-
KimRomik
Member
якщо що я не збираюсь йти в матрицю, а інші нехай це роблять, і планета стане чистішою бо люди будуть жити в капсулах з вставленими шлангами вводу/виводу у всякі дірки, а не сратись і смердіти навколо як це роблять зараз, і роботи нехай нянькаються з нимиMarmota: ↑ 08.02.2024 13:51Аж пробрало! (Только дочитал недавно):KimRomik: ↑ 08.02.2024 13:21 Першому діснею приготуватись...И как бы было бы круто, но в книге там чёрным по белому описывается в каком г*вне живёт большая часть населения. Т.е. как и в книге, всё к этому же и идёт: у вас будет виртуальная жизнь на любой вкус, даже если в реале вам жрать будет почти нечего(
- спойлер
- photo_2024-02-08_11-48-22.jpg
знаю, звучить цинічно, але якщо все до цього і йде, то якщо хтось очнувся в матриці, то вже не моя вина, бо той раніше головою не думав)
Отправлено спустя 1 минуту 51 секунду:
до речі, я і сам вмію готувати їсти, постирати, прибирати і т.д.
так що матриця буде саме це для тих, хто не вміє робити хоча б базові речі для виживання
-
EvhenS
Member
На ці гроші можна 50 чудових ігор зробити, а буде мод онлайн-сессіонки.
-
daesz
Member
Дісней створять як завжди всесвіт для всіх расовоображених та лгбт56а465фі4а5ф6а4ф+-=?! в який крім вгаданих ніхто й грати не буде.
-
Draqoon
Member
Це не дивую, вони давно щоссь там хочуть зробити для ще більшого отримання бабла, типу безкінечний сімс чи щось типу того
Disney Infinity + Disney Universe + Disney Mirrorverse + Disney Dreamlight Valle = Disney Multiverse
Disney Infinity + Disney Universe + Disney Mirrorverse + Disney Dreamlight Valle = Disney Multiverse
-
vmsolver
Member
Интересно, накопителя на 2 ТБ для этой игры хватит?