Інтегрована графіка AMD Ryzen 7 7700

Обсуждение всего, что связано с CPU
Ответить
Автор
Junior

Вітаю маю таке питання,чи має сенс вимикати вбудоване відеоядро для економії енергії?Я вперше маю процесор з інгерованим ГПУ і тому не зовсім розумію навіщо воно і чи потрібно щоб воно постійно було увімкнутим,я вимикав його через диспетчер пристороїв і через це материнка постійно світила діодом post vga що трішки бісить,ну і також чи не спричинить це якість конфлікти обладнання у іграх?Дякую наперед :beer:
isusik63
Member

Нету смысла отключения встройки ГПУ...
Broller
Junior

isusik63: 03.02.2024 19:26 Нету смысла отключения встройки ГПУ...
Тобто вона не буде конфліктувати у іграх з дискретною картою?Я вимкнув її через біос і тепер на платі не горить навіть post vga діод
isusik63
Member

Broller: 03.02.2024 20:35
isusik63: 03.02.2024 19:26 Нету смысла отключения встройки ГПУ...
Тобто вона не буде конфліктувати у іграх з дискретною картою?Я вимкнув її через біос і тепер на платі не горить навіть post vga діод
Конфликта не будет , на температуру проца тоже не повлияет . Меньше заморачивайтесь :beer:
Broller
Junior

isusik63: 03.02.2024 21:19
Broller: 03.02.2024 20:35

Конфликта не будет , на температуру проца тоже не повлияет . Меньше заморачивайтесь :beer:
Дякую за консультацію :beer:
meticulousboi134
Junior

Broller: 03.02.2024 14:51 Вітаю маю таке питання,чи має сенс вимикати вбудоване відеоядро для економії енергії?Я вперше маю процесор з інгерованим ГПУ і тому не зовсім розумію навіщо воно і чи потрібно щоб воно постійно було увімкнутим,я вимикав його через диспетчер пристороїв і через це материнка постійно світила діодом post vga що трішки бісить,ну і також чи не спричинить це якість конфлікти обладнання у іграх?Дякую наперед :beer:
Немає смисла її вимикати, якщо є дискретна відеокарта то встройка просто буде в простої і не буде жрати ні ватту, вона в режимі байпас поки не втикнути в материнську плату відео-кабель, або поки не від'єднати дискретну карту. :beer:
Ответить