Последние статьи и обзоры
Новости
Як знайти постачальників комп'ютерних комплектуючих?
-
Parhom1
Junior
Доброго часу, почав займатися збірками ПК, трохи прогресу є. Хист до цього є, кошти також, але проблема знаходження товару. Звраз працюю на OLX, моніторю та скупляю потім збираю та продаю готові збірки. Проблема в тому що є дуже багато недобросовісних людей які просто кидають на гроші, а перевіряти на пошті ти ніяк не зможеш, тому , купівля в сліпу. Хочу дізнатися де і як можна купляти оптом товар із Європи чи де, я думаю так працюють і інші ПК магазини та зборщики. Дякую.
-
WSavage
Member
![popcorn :popcorn:](./images/smilies/popcorn.gif)
Дайте мені вудку за красиві очі
-
Hash
Junior
Вибачаюсь, але звучить непогано
"Так, де мені купляти робоче залізо у перевірених людей з низькою ціною і оптом щоб я міг продати на олх дорожче"
![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)
"Так, де мені купляти робоче залізо у перевірених людей з низькою ціною і оптом щоб я міг продати на олх дорожче"
-
Parhom1
Junior
Часто помічав людей які також це оптом продають попередньо замовивши "десь" із Європи. От і цікавлюся де можна знайти хоч якусь зачіпку на "десь"
-
Polaris
Member
В мене є колеги - менеджери з закупівель, так от якби так можна легко знайти постачальника. Їх би давно звільнили.
А по вашому питанню - Alliexpress
А по вашому питанню - Alliexpress
-
Alex_Lviv
Junior
Parhom1
Слова Олх і Європа, в одному реченні ну аж ніяк ))
Вам шановний Polaris, дуже добре підказав, - по вашому питанню - Alliexpress
Ще б розуміти приблизну вартість готового системника Вашого
Колись, ще до ковіду, з Європи і справді тягнули кучу мотлоху, з розборок різних, 50/50 робоче було, осідало на місцевому радіоринку
Ще вузькопрофільне залізо успішно іздило (мережеве, серваки, воркстейшн) все б.у але робоче, ідеал.стан - то в Німеччині таким переважно турки і індуси рулять, араби ще
Але то теж минулий час )
Ще , тепер то дуже рідко, буває щось з ексклюзиву , останнє, восени, то кастомний охлад на систему, весь набір - прайс 1800 євро
На Олх гадаю таке не оцінять![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)
Слова Олх і Європа, в одному реченні ну аж ніяк ))
Вам шановний Polaris, дуже добре підказав, - по вашому питанню - Alliexpress
Ще б розуміти приблизну вартість готового системника Вашого
Колись, ще до ковіду, з Європи і справді тягнули кучу мотлоху, з розборок різних, 50/50 робоче було, осідало на місцевому радіоринку
Ще вузькопрофільне залізо успішно іздило (мережеве, серваки, воркстейшн) все б.у але робоче, ідеал.стан - то в Німеччині таким переважно турки і індуси рулять, араби ще
Але то теж минулий час )
Ще , тепер то дуже рідко, буває щось з ексклюзиву , останнє, восени, то кастомний охлад на систему, весь набір - прайс 1800 євро
На Олх гадаю таке не оцінять
![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)
-
waryag
Member
Якщо налагодити контакти на пошті, то можнаParhom1: ↑ 26.01.2024 01:44а перевіряти на пошті ти ніяк не зможеш
![idea :idea:](./images/smilies/idea.gif)
-
Vermont
Junior
Привіт)
Напиши в ПП![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)
Напиши в ПП
![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)
-
sansan
Junior
Parhom1
Якщо цікавить, то можу висилати Вам з Польщі. Є доступ до "постлізінгу" в невеликих об'ємах. Зараз з 10 системних блоків Дело на і5 та ддр3 без хдд.
Якщо цікавить, то можу висилати Вам з Польщі. Є доступ до "постлізінгу" в невеликих об'ємах. Зараз з 10 системних блоків Дело на і5 та ддр3 без хдд.
-
Buldozer.
Member
эх.. ) молодостьParhom1: ↑ 26.01.2024 01:44 Доброго часу, почав займатися збірками ПК, трохи прогресу є. Хист до цього є, кошти також, але проблема знаходження товару. Звраз працюю на OLX, моніторю та скупляю потім збираю та продаю готові збірки. Проблема в тому що є дуже багато недобросовісних людей які просто кидають на гроші, а перевіряти на пошті ти ніяк не зможеш, тому , купівля в сліпу. Хочу дізнатися де і як можна купляти оптом товар із Європи чи де, я думаю так працюють і інші ПК магазини та зборщики. Дякую.
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
-
Ivan22
Junior
Хто шукає, той знаходить, є спеціалізовані канали наприклад, ось один відомий мені (не реклама, не маю відношення до власників каналу). t.me/envee_store