Як і ваші - тільки на словахVlaad13: ↑ 01.02.2024 15:20но это бездоказательные отзывы - а тут вернякdaesz: ↑ 01.02.2024 15:18
Навіть з вашими трьома не шумлячими ВК це тільки 50% шанс отримати тихі дроселі, бо в трьох зі спредшіту шумлять![]()
![]()
Новости
Последние статьи и обзоры
Огляд та тестування відеокарти ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 SUPER 12GB OC Edition. Супер продуктивність
-
daesz
Member
-
Vlaad13
Member
я кстати пытался уже записывать видос - но у меня немного подвывает боксовый кулер
я через месяцок куплю новый кулёк и поставлю новый корпус li 216 и там уже видос сделаю
но если вам нужно раньше - приезжайте в гости
-
daesz
Member
Цікавий момент, ТПА пишуть що джетстрім у них тихий був тихий (і 4070, і 4070с, правда дроселі не згадували), в спредшіті вище також у всіх 4 випадках 0/3. Але на днях бачив тему на реддіті де були гучні дроселі =.=Vlaad13: ↑ 01.02.2024 15:32я кстати пытался уже записывать видос - но у меня немного подвывает боксовый кулер![]()
я через месяцок куплю новый кулёк и поставлю новый корпус li 216 и там уже видос сделаю![]()
но если вам нужно раньше - приезжайте в гости![]()
-
docentlx
Member
звичайна зотак 4070ті трініті ос = 8 місяців, все норм, шуму дроселів не чув ще, корпус відкритий. правда може тому що під столом? а не біля моніка на витянуту руку. але це не точно. під навантаженням кулери відюхи стає чути, значить і дроселі я б почув.
-
Балтазар
Member
Пока у нас в стране лимит 150 евро на ввоз товаров без таможенных сборов и налогов, то и цены такие неадекватные будут. Барыги накручивают 30% за растаможку + свою маржу.
-
Балтазар
Member
Гуглил и находил петиции про повышение таможенного лимита до 500 и 1000 евро и парадокс они не набрали даже 25% от необходимого количества 
-
Input_Lag
Member
Ті так звані "бариги" платять ПДВ 20% від таможенної вартості товару.Балтазар: ↑ 01.02.2024 16:33 Пока у нас в стране лимит 150 евро на ввоз товаров без таможенных сборов и налогов, то и цены такие неадекватные будут. Барыги накручивают 30% за растаможку + свою маржу.
-
Nikolayovich
Member
А мито де?Input_Lag: ↑ 01.02.2024 16:55Ті так звані "бариги" платять ПДВ 20% від таможенної вартості товару.Балтазар: ↑ 01.02.2024 16:33 Пока у нас в стране лимит 150 евро на ввоз товаров без таможенных сборов и налогов, то и цены такие неадекватные будут. Барыги накручивают 30% за растаможку + свою маржу.
Ще і мито є, вроді 10 %!
-
daesz
Member
Так вони їх беруть оптово у поставщика, а не з умовних яєць чи амазону, і навіть з тим ПДВ та митом - їм вона всерівно виходить дешевше, ніж мені з вами взяти на амазоні та розмитнити+сплатити ПДВ.Input_Lag: ↑ 01.02.2024 16:55Ті так звані "бариги" платять ПДВ 20% від таможенної вартості товару.Балтазар: ↑ 01.02.2024 16:33 Пока у нас в стране лимит 150 евро на ввоз товаров без таможенных сборов и налогов, то и цены такие неадекватные будут. Барыги накручивают 30% за растаможку + свою маржу.
Последний раз редактировалось daesz 01.02.2024 17:02, всего редактировалось 1 раз.
-
Denvys5
Member
Баригі накручуютьБалтазар: ↑ 01.02.2024 16:33Барыги накручивают 30% за растаможк
Баригі
Накручують
Сплату податків
-
Nikolayovich
Member
Vlaad13
Все добре, но напрягають вентилі на втулках в геймінг ос, як довго вони прослужать і як на них добились більшої тишини, ніж на підшипниках?
Все добре, но напрягають вентилі на втулках в геймінг ос, як довго вони прослужать і як на них добились більшої тишини, ніж на підшипниках?
-
Балтазар
Member
Да, но не каждый барыга растамаживает + как выше и написали берут у оптовых поставщиков,а не в розницу...Denvys5: ↑ 01.02.2024 17:01Баригі накручуютьБалтазар: ↑ 01.02.2024 16:33Барыги накручивают 30% за растаможк
Баригі
Накручують
Сплату податків
![]()
-
avuremybe
Member
Мені по-барабану на відгуки з форума, я вірю лише у відгуки з форумаVlaad13: ↑ 01.02.2024 14:45в Стату от Гиги Гейминг я никогда не поверюdaesz: ↑ 01.02.2024 14:29
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... =120612357
От тут в "статистиці" (зібраній з користувачів/власників на реддіті) 3х 4070 геймінг ОС від гіги, у всіх 3 шумлять дроселі (2/3, 2/3 і 1/3).
Там же 3 шт. віндфорс - у всіх трьох 0/3.
Там же 17 шт. ейсус дуал - 3х 3/3, 3х 2/3, 2х 1/3, 9х 0/3.
Там же 10 шт. таф - 1х 3/3, 1х 2/3, 4х 1/3, 6х 0/3.
Де 3 - сильно шумлять, 2 - посередньо шумлять, 1 - тихі, 0 - не шумлять.
Статистика щось не дуже на стороні гіги
Відправлено через 1 хвилину 7 секунд:
Материнки і БЖ також можуть шуміти дроселями лол.
у нас на форуме 2 человека с такой картой(я и Mixx) -у нас всё тихо
друг купил по моему совету - у него тихо
на ютубе есть обзор с работой карты и звук - там тоже всё тихо
то что там пишут рандомные челики на реддите мне до одного места - так как у меня есть примеры из жизни основанные на личном опыте![]()
-
Балтазар
Member
А по сабжу - хорошая карточка... за 26к грн)
-
Vlaad13
Member
Ну конструкция втулки подразумевает более тихую работу - чем у шарикаNikolayovich: ↑ 01.02.2024 17:24 Vlaad13
Шарик типо надёжнее но например я уже расписывал что эти втулки рассчитаны на три года непрерывной работы - если вам мало такой долговечности то тут мои полномочия всё
-
oversteve
Member
дроселі шумлять, коли вони погано залиті, я не знаю наскільки це велика економія для виробника, але з нормальною заливкою все було б окkairo: ↑ 01.02.2024 14:40 Усюди де є дроселі, вони можуть шуміти.
Отправлено спустя 3 минуты 50 секунд:
якщо це офф., то вони беруть у оптових постачальників, які вже розмитнилиБалтазар: ↑ 01.02.2024 18:09 Да, но не каждый барыга растамаживает + как выше и написали берут у оптовых поставщиков,а не в розницу...
по великому рахунку єдина можливість купити дешевше - взяти в Європі, повернути на кордоні пдв і завезти сюди контрабасом без сплати мита, власне так більшість продаванів сіряка і роблять
-
Bukakanga
Member
дискуссия вокруг шумных дросселей удивляет. Они во время игры шумят прям так, что прорываются через наушники и звук наушников? Или кто-то еще продолжает майнить на видяхах на дому?
-
kairo
Member
Дроселі шумлять, як на топових картках, де якісні комплектуючі так і на бюджетних. Сам виробник ВК дроселі не заливає.oversteve: ↑ 01.02.2024 19:26дроселі шумлять, коли вони погано залиті, я не знаю наскільки це велика економія для виробника, але з нормальною заливкою все було б окkairo: ↑ 01.02.2024 14:40 Усюди де є дроселі, вони можуть шуміти.
-
Nikolayovich
Member
kairo
І у вас також шумлять?
І у вас також шумлять?
-
Timedemo
Member
пол года была 4090 гейминг ос. идеальная тихая карта. намека на дросели не было от слова совсем.Vlaad13: ↑ 01.02.2024 14:45в Стату от Гиги Гейминг я никогда не поверюdaesz: ↑ 01.02.2024 14:29
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... =120612357
От тут в "статистиці" (зібраній з користувачів/власників на реддіті) 3х 4070 геймінг ОС від гіги, у всіх 3 шумлять дроселі (2/3, 2/3 і 1/3).
Там же 3 шт. віндфорс - у всіх трьох 0/3.
Там же 17 шт. ейсус дуал - 3х 3/3, 3х 2/3, 2х 1/3, 9х 0/3.
Там же 10 шт. таф - 1х 3/3, 1х 2/3, 4х 1/3, 6х 0/3.
Де 3 - сильно шумлять, 2 - посередньо шумлять, 1 - тихі, 0 - не шумлять.
Статистика щось не дуже на стороні гіги
Відправлено через 1 хвилину 7 секунд:
Материнки і БЖ також можуть шуміти дроселями лол.
у нас на форуме 2 человека с такой картой(я и Mixx) -у нас всё тихо
друг купил по моему совету - у него тихо
на ютубе есть обзор с работой карты и звук - там тоже всё тихо
то что там пишут рандомные челики на реддите мне до одного места - так как у меня есть примеры из жизни основанные на личном опыте![]()
Отправлено спустя 1 минуту 36 секунд:
Вы походу не слышали 3090 асус рог стрикс. они там не просто шумят. при определенных обстоятельствах, ее хочется просто в окно выкинуть.Bukakanga: ↑ 01.02.2024 19:36 дискуссия вокруг шумных дросселей удивляет. Они во время игры шумят прям так, что прорываются через наушники и звук наушников? Или кто-то еще продолжает майнить на видяхах на дому?