Последние статьи и обзоры
Новости
Перевірені люди (2024)
-
KenBlockUA
Junior
Купував залізяки по повній передплаті у goldenvirus та Timedemo. Тільки найкращі враження від співпраці, рекомендую
-
Ssergiuss
Junior
Купував Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB CPU Air Cooler, 7 Heatpipes у камрада maxn по повній передоплаті.
Продавець відправив оперативно, товар працює.
Дякую за співпрацю!
Продавець відправив оперативно, товар працює.
Дякую за співпрацю!
-
Timedemo
Member
Продав відеокарту товаришу KenBlockUA, відповідальний покупець, рекомендую.
-
nhandu
Junior
Купил комплект мать+проц у товарища Denis_Ruban ,рекомендую как порядочного и ответственного продавца,и отдельное спасибо за бонус!
-
unders27
Junior
Fopor купив в мене комплект на ам5. Покупець задоволений, задоволений і я. Дякую
-
Oakenfold
Junior
Продал процессор по полной предоплате hemul87, рекомендую к сотрудничеству.
-
gehka3
Катярко
Мои рекомендации NadinKa
-
Omelya
Member
krivonos-kolya я в цього камрада ремонтував тиждень назад три мишки. Рекомендую! при чому зустрілися особисто,я був пару днів в Києві.
-
олег Л
Junior
Купил по наложке железа у DiaGnosteek. Все Рекомендую к сотрудничеству
-
NetKiller
Junior
Уже несколько раз сотрудничал с unders27 - отличный покупатель\продавец. Рекомендую
-
spy950
Junior
Купив кулер у evenmore та комплект ddr4 у OFFF.
Рекомендую до співпраці.
Рекомендую до співпраці.
-
PowerFulls
Member
Купив у Buldozer. Nitro+ RX580 8gb по повній передоплаті, забрав, потестив, зробив андервольт на 1325mhz/0.950v. Все добре працює, дякую!
-
N3URO
Member
Придбав комплект у товариша segoy післяоплатою. Все пройшло добре, рекомендую до співпраці
-
Titori
Junior
Приобрел Ryzen 7 5700x по полной предоплате у already_over . Рекомендую к сотрудничеству.
-
bumerok
Member
NadinKa однозначно рекомендую до співпраці, купив товар по повній передплаті, через 20хвилин товар уже був відправлений, а доставка сплачена відправником, хоча цього не обговорювали
-
NadinKa
Member
bumerok
Grimm
kosdid
Безпроблемні покупці, оперативний зв'язок, оплата
Дякую за покупки!
Grimm
kosdid
Безпроблемні покупці, оперативний зв'язок, оплата
Дякую за покупки!
-
Grimm
Junior
купляв залізо у NadinKa при особистій зустрічі, найкращі рекомендації
Також придбав у FoX_UA монітор, по повній передолпаті. Все чудово, швидка відправка, комунікація на рівні. Рекомендую до співпраці!
Також придбав у FoX_UA монітор, по повній передолпаті. Все чудово, швидка відправка, комунікація на рівні. Рекомендую до співпраці!
-
Oakenfold
Junior
Покупал материнку по полной предоплате у NetKiller плюс получил хорошую консультацию, крайне рекомендую к сотрудничеству
-
BOBAHH
Member
В который раз, исключительно положительные рекомендации для Nik29-7777 и злый пэс, как покупателях.
-
NetKiller
Junior
Сотрудничал с Oakenfold
Сознательный и адекватный покупатель. Рекомендую
Сознательный и адекватный покупатель. Рекомендую