Де можна купити GIGABYTE AORUS GeForce RTX 4080 XTREME WATERFORCE?

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Ответить
Автор
Junior

Купив всі комплектуючі, а саме:
Процесор AMD Ryzen 7 7800X3D
Модуль пам'яті для комп'ютера DDR5 32GB (2x16GB) 6000 MHz Trident Z5 Neo RGB Black G.Skill
Материнська плата MSI MAG X670E TOMAHAWK WIFI
Блок живлення ASUS 850W ROG-LOKI-850P-SFX-L-GAMING PCIE5 Platinum
Накопичувач SSD M.2 2280 1TB Kingston
Термопаста Thermal Grizzly Kryonaut 1g

Діло підійшло до покупки відюхи. Я думав, якщо в тебе фінансова сторона може осилити таку ціну, то з тим щоб віддати ці гроші і отримати карточку проблем не буде...
Але я помилявся..., облазив всі інтернет магазини, ніде її немає. Можливо в когось є якась інформації, де її (а саме: GIGABYTE AORUS GeForce RTX 4080 XTREME WATERFORCE?) можна замовити?

Уж дуже крутить шило, це все зібрати і протестити. А то дивитися на ці коробки з комлектуючих і не мати можливості це заюзати я більше не можу... :horror: :horror: :horror:
daesz
Member

4080 уже знята з виробництва, якщо десь на складі не завалялась (на яйцях/амазоні немає, в нас, думаю, ти більше не знайдете) - то ніде, хіба що б/в з рук.
Ждати надіятись, що через декілька місяців вийде варіант на 4080с.
Vpupkin
Member

Stuff
Судя по всему у нас нигде не купите, а везти из Европы такая себе затея. Чем вас привлекла именно эта карта?
Stuff
Junior

Vpupkin: 29.01.2024 16:06 Stuff
Судя по всему у нас нигде не купите, а везти из Европы такая себе затея. Чем вас привлекла именно эта карта?
Хочу вперше зробити фулл кастом водянку на свою систему. Щоб GPU & CPU були в 1 контурі. Щоб це реалізувати, є 2 варіанта.
1 - Купити звичайну 4080, викинути воздушку (цим самим втративши гарантію), купити вотерБлок, накинути термокпрокладок і наципити блок на плату.
2 - купиту готову карту

Я вибрав більш просте рішення, і можливо більш дешеве)

Хочу купити саме 4080, так як 4090 не по зубам, та і для мене то занадто потужно.

Як варіант, можна купити 4070 Ti, там є більший вибір з готовими вотер блоками. Або Radeon RX 7900 XTX AQUA.
Але 4070 - може бути слабувата, а 7900 - більша по габаритам (для мене це важливо) і дороща ніж 4080, і по всім тестам з ввімкнутими лучами гірша ніж 4080.

Ще є варіант INNO3D GeForce RTX 4080 16GB ICHILL FROSTBITE, але вона мені візуально не подобається і прайс кусається.

Можливо є якісь ще варіант, буде радий почути.

Відправлено через 3 хвилини :
Трішки не та модель. Мене цікавить саме: https://ek.ua/ua/GIGABYTE-GEFORCE-RTX-4 ... B-16GB.htm
Вона без вбудованого радіатора.
Последний раз редактировалось Stuff 29.01.2024 18:15, всего редактировалось 1 раз.
Mixx
Member

Идея с чем то околорефа и отдельно хорошим водоблоком выглядит более здравой и реалистичной.
Stuff
Junior

Mixx: 29.01.2024 18:13 Идея с чем то околорефа и отдельно хорошим водоблоком выглядит более здравой и реалистичной.
Так, це кращий варіант, ніж купляти нову карту. Але факт, того що я можу щось/десь налажати, мене сильно бентежить. Так як ціна помилки дуже дорога ((
Vpupkin
Member

Stuff: 29.01.2024 18:09Хочу вперше зробити фулл кастом водянку на свою систему. Щоб GPU & CPU були в 1 контурі. Щоб це реалізувати, є 2 варіанта.
Тогда речь идёт о GIGABYTE AORUS GeForce RTX 4080 XTREME WATERFORCE WB, а не GIGABYTE AORUS GeForce RTX 4080 XTREME WATERFORCE.
У нас в продаже нету 4080 с фуллкавером, тут либо везти из другой страны либо мастырить водоблок отдельно.
Mixx
Member

Stuff
Ну конкретно срастить водоблок сделанный под конкретную модель карты с этой самой картой - вообще сложностей быть не должно. Куда сложнее как по мне грамотно собрать контур, подобрать помпы, шланги и прочую хрень.

Если такие сложности вызывают самые начальные шаги, может обратиться за помощью к тем, у кого есть больше опыта?

Я бы на вашем месте поискал карту, под которую вы точно сможете взять готовый водоблок, пощупал-посмотрел как оно работает без него, возможно водоблок и не понадобится. Современные кирпичи достаточно тихие и холодные даже на топах и предтопах. А если все таки решитесь - всегда будет возможность докупить позже, ну и останеться новое охлаждение карты - потом очень легко будет продать.
Последний раз редактировалось Mixx 29.01.2024 20:43, всего редактировалось 1 раз.
Ray2000gt
Advanced Member

https://www.caseking.de/en/inno3d-gefor ... 3-268.html
Ось, скоро має з'явитись у продажу.
Stuff
Junior

Mixx
Це не прям складнощі, просто хочеться купити відразу готове. Якщо не вийде це зробити, то буду мостити WB сам. Все інше в мене вже готове, залишилось тільки з відео картой розібратися.
Стосовно околорефа, де таке можна купити? Я знаю тільки що Telemart продає такі речі. Можливо підскажте сайтіки, де це робити краще. Дякую, за рекомендації в будь якому випадку.

Ray2000gt
Дорого його везти з DE і скільки це по часу займає?
GreenMile
Member

Stuff
Зараз немає 4080 з водоблоками, чекайте релізу "суперів". В мене друг купляв гігу з водоблоком під кастом систему, але їх теж вже немає.
avuremybe
Member

Stuff
Ви враховуйте, що продати її буде ще важче, ніж купити.
Як уже радили вище - купіть нормальну і накиньте водоблок. Потім з нульцевим охладом без проблем продасте по ціні вище ринкової.
Ответить