Последние статьи и обзоры
Новости
Выбор смартфона / коммуникатора
-
leif
Member
DuckRider
Будеш соньку на заміну брати?
Будеш соньку на заміну брати?
-
DuckRider
Member
Ми оба розуміємо, що гроші ніхто не поверне, скоріш за все будуть міняти екран на щось з китаю і потім це буде моя головна біль
-
snapdragon999
Member
Ты его не юзал чтоб говорить что лучше шо хуже Там помимо камер хороших и железа топового, ИИ есть в камере и он будет постоянно совершенствоваться, первые прошивки у самсунга всегда сыроваты. К тому же поправили шим. По сравнению с этим убогим айфоном там куча фишек всякихleif: ↑ 27.01.2024 19:56 Подивився огляд с24 ультра. Прикольно, звичайно, все ніби добре: soc, дисплей, батарейка, навіть дизайн мені подобається, самсунгівська оболонка ніби не сильно бісяча відносно стоку. але камера...айфон і піксель значно краще, з того, що я бачив. Досить специфічно Самсунг розуміє "гарний знімок". Якби зробили камеру як на пікселі, було б майже ідеально, взяв би собі.
-
leif
Member
так а смисл? якщо піксель з айфоном ще може тягатись, а буває, що і краще щось знімає (таке цікаво самому порівняти), то самсунг зливає практично в кожному випадку і кожному порівнянні, як на мене.snapdragon999: ↑ 27.01.2024 20:36Ты его не юзал чтоб говорить что лучше шо хуже
ШІ в камері? ми все це бачили на пікселі, нічого нового.
-
snapdragon999
Member
Зато железо нормальное, не тензор какой то дешманский и модем топовый, связь не отваливается. По камере через полгодика можно судить, ну конечно в плане видео он не догонит айфон тут никто не спорит. Я смотрел обзоры того айфона чтоб настроить в камере надо выйти в меню настройки потом вернуться, бредятина какая то, а че нельзя в приложении и такого плана кумарят особенности.leif: ↑ 27.01.2024 20:39так а смисл? якщо піксель з айфоном ще може тягатись, а буває, що і краще щось знімає (таке цікаво самому порівняти), то самсунг зливає практично в кожному випадку і кожному порівнянні, як на мене.snapdragon999: ↑ 27.01.2024 20:36Ты его не юзал чтоб говорить что лучше шо хуже
ШІ в камері? ми все це бачили на пікселі, нічого нового.
Последний раз редактировалось snapdragon999 27.01.2024 20:45, всего редактировалось 1 раз.
-
leif
Member
і по фото теж. як на мене, у них там в цілому специфічне розуміння правильного кольору, контрасту, експозиції. може комусь саме так більше подобається -- юзайте на здоров'я.snapdragon999: ↑ 27.01.2024 20:42ну конечно в плане видео он не догонит айфон тут никто не спорит.
-
snapdragon999
Member
корейцы любят все аляпистоеleif: ↑ 27.01.2024 20:44і по фото теж. як на мене, у них там в цілому специфічне розуміння правильного кольору, контрасту, експозиції. може комусь саме так більше подобається -- юзайте на здоров'я.snapdragon999: ↑ 27.01.2024 20:42ну конечно в плане видео он не догонит айфон тут никто не спорит.
-
leif
Member
та жесть ващє. не купуй.snapdragon999: ↑ 27.01.2024 20:42Я смотрел обзоры того айфона чтоб настроить в камере надо выйти в меню настройки потом вернуться, бредятина какая то, а че нельзя в приложении и такого плана кумарят особенности.
-
snapdragon999
Member
самсунг по части фото и видео покроет требования 99% юзеров,если тебе так важно это мизерное преимущество в плане камеры айфона,то юзай этот ios, который тебе не нравится ты ж сам сказал.leif: ↑ 27.01.2024 20:45та жесть ващє. не купуй.snapdragon999: ↑ 27.01.2024 20:42Я смотрел обзоры того айфона чтоб настроить в камере надо выйти в меню настройки потом вернуться, бредятина какая то, а че нельзя в приложении и такого плана кумарят особенности.
-
leif
Member
для мене це суттєвий недолік. доведеться чекати поки гугл допилить пікселі. ну або епл покращить ios радикально) це, звісно, навряд.snapdragon999: ↑ 27.01.2024 20:45корейцы любят все аляпистое
з іншого боку я вже звик до AW ultra 2 і от вони мені прям дуже добре зайшли. тепер зі зміною смарта доведеться ще годинник міняти, шукати щось цікаве під ведроід... все складно.
-
snapdragon999
Member
ты профи блохер, зачем тебе та камера настолько продвинутая? я думаю нормальная там камера в самсунге, никто толком не обозревал его ещё. Единственное что я увидел в тех обзорах что стаб на видео в айфоне лучше, а остальное так чисто придирки.leif: ↑ 27.01.2024 20:50для мене це суттєвий недолік. доведеться чекати поки гугл допилить пікселі. ну або епл покращить ios радикально) це, звісно, навряд.snapdragon999: ↑ 27.01.2024 20:45корейцы любят все аляпистое
з іншого боку я вже звик до AW ultra 2 і от вони мені прям дуже добре зайшли. тепер зі зміною смарта доведеться ще годинник міняти, шукати щось цікаве під ведроід... все складно.
Последний раз редактировалось snapdragon999 27.01.2024 20:56, всего редактировалось 1 раз.
-
leif
Member
я в першу чергу писав, що андроід краще, якщо порівнювати їх між собою. так, перші тижні на айось було непросто, недоліки яблучної осі підбішували, але зараз, 3 місяці потому, більш-менш звик і вже нормально.snapdragon999: ↑ 27.01.2024 20:48то юзай этот ios, который тебе не нравится ты ж сам сказал.
-
snapdragon999
Member
зачем себя обманывать, если мне нравится лексус, я не сяду на хюндай,хотя пртвыкнуть то можно ко всему.leif: ↑ 27.01.2024 20:56я в першу чергу писав, що андроід краще, якщо порівнювати їх між собою. так, перші тижні на айось було непросто, недоліки яблучної осі підбішували, але зараз, 3 місяці потому, більш-менш звик і вже нормально.snapdragon999: ↑ 27.01.2024 20:48то юзай этот ios, который тебе не нравится ты ж сам сказал.
-
leif
Member
ні, не блогер, але в фотографії трохи розбираюсь, з підліткового віку нею захоплююсь, навіть працював трохи фотографом, мав різні камери, оптику. короче кажучи, я, мабуть, можу побачити побільше ніж пересічний юзер, коли мова йде про фото навіть на телефон.snapdragon999: ↑ 27.01.2024 20:53ты профи блохер, зачем тебе та камера настолько продвинутая?
Відправлено через 20 секунд:
абсолютно крива аналогія.snapdragon999: ↑ 27.01.2024 20:58зачем себя обманывать, если мне нравится лексус, я не сяду на хюндай,хотя пртвыкнуть то можно ко всему.
-
snapdragon999
Member
на 500% кропе кому это надо?leif: ↑ 27.01.2024 20:59 можу побачити побільше ніж пересічний юзер, коли мова йде про фото навіть на телефон.
.
-
leif
Member
snapdragon999
Ні, без кропу.
Ні, без кропу.
-
snapdragon999
Member
для меня андроид как лексус в топовой комплектухе,а иос как хюндай барабан эдишн,в чем кривость аналогии?
-
leif
Member
Комусь треба, комусь не треба і різниці немає.
Я ж про себе пишу, а не поради роздаю, що краще іншим людям купувати.
-
snapdragon999
Member
так ты уже купил ,шо там уже писать,самій лучший телефонleif: ↑ 27.01.2024 21:14 Комусь треба, комусь не треба і різниці немає.
-
leif
Member
snapdragon999
Подивився огляд с24 — поділився враженнями. А там вже ти флудити почав, а я підтримав
Подивився огляд с24 — поділився враженнями. А там вже ти флудити почав, а я підтримав