Последние статьи и обзоры
Новости
Выбор наушников
-
Ostin
Member
akr
Подивись Beyerdynamic. Їх зазвичай хвалять за якість збірки.
Як на мене, то бездротові ігрові вуха за 7к чи більше - це дорого. Бо незрозуміло навіщо. Але якщо гроші є, то...
Подивись Beyerdynamic. Їх зазвичай хвалять за якість збірки.
Як на мене, то бездротові ігрові вуха за 7к чи більше - це дорого. Бо незрозуміло навіщо. Але якщо гроші є, то...
-
Radio Bay
Member
Audeze Maxwellakr: ↑ 26.01.2024 13:04Коли не стає питання економії грошей
-
Bender911
Member
Тому що може людина грає в мережеві ігри з мікрофоном, при цьому ще хоче безпровідне підключення та малі затримки, тому не тільки якість звуку буде важливим крітерієм. Мені як раз ATH-m50x для ігр саме те що треба, але мені ні провід не заважає, ні мікрофон не потрібен більшість часу.feniks_tm: ↑ 26.01.2024 10:57Ніколи не розумів цього "А, ну тобі для ігр, значить піде". Все це "ігрове" лайно є лайном як для музики, так і для ігр. Краще одразу брати щось толкове без оцього розділення. Хороші "музикальні" навушники матимуть хорошу сцену, відповідно відмінно підійдуть для ігр у більшості випадків.Bender911: ↑ 26.01.2024 10:41 Якщо для ігр, то скоріше за все норм. Для музики я б таке не брав.
-
Radio Bay
Member
Я на мене, но легше мікрофон окремоBender911: ↑ 26.01.2024 16:05 ні мікрофон не потрібен більшість часу
-
Bender911
Member
Можливо ви праві, але то вибір кожного. Залежить від умов і частоти використання.Radio Bay: ↑ 26.01.2024 16:22Я на мене, но легше мікрофон окремоBender911: ↑ 26.01.2024 16:05 ні мікрофон не потрібен більшість часу
Колись давно повертав 3 мікрофона в магазин і в результаті вийшло, щоб отримати ту саму якість як вбудований в навушники треба було переплатити суттєво та й таскати його як окремий девайс. Але якщо музика в пріорітеті, то звісно так більше вибір гарних навушників.
Я ще для себе дивлюсь на якість конструкції навушників. AKG та ATH я і смикав різко, і кріслом багато разів кабель переїзжав, падали багато разів десь з 1,5 метра і працюють десятки років. У кожного свої таргани:)
-
Radio Bay
Member
Так, тут повинен бути свій вибір, але гарних музичних гарнітур кільуість коло нуляBender911: ↑ 26.01.2024 17:24Можливо ви праві, але то вибір кожного
-
lewerlin
Member
Логітек в плані пластику не краще(аби не гірше). Сенхи(та й багато інших муз брендів), до речі, дуже рідко "мають вигляд", але працюють роками.akr: ↑ 26.01.2024 13:04все має вигляд якогось барахла,
З особистого досвіду(тобто не десь вичитав):
Сенхи 201. Віддав меншому 8 років тому, Ок досі. Коли ж тримаєш нові в руках, здається ,що прямо зараз розпадуться.
Шури 240. На вигляд - шмат лискучого китайського пластику. Коли я приклався ними об асфальт(спрацювали як шолом), лопнули лише гнізда саморізів ,котрими дужка трималась. Ну і зовні трохи "шрамів". Чашки цілі. Віддав родичу, він їх трохи епоксидкою - працюють досі.
Шури 440. Цим п'ять років. Частина зі шкірзаму зносилась, пластикова - видимо мене переживе. Тримаєш нові в руках - "ну розвалиться ж".
Коли працював в фінтеху, колл-центрам спершу купували в перемішку логітеки і сенхи. Потім тільки сенхи - логітеки "не жили". Хоча "вигляд мали".
Не ваша тема, але додам. Всі шнурки, що Сенхів, що Шурів, в мене витримували роки дощу/морозу/морозу з дощем. Ніякого там дубіння, ламання і т.д.. Хоча було на них буквально ожеледь налипала.
-
Radio Bay
Member
Я б ще пам'ятав, що Сенхі, Шурі та Баері роблять студійну техніку, там вигляд вторинний, там потрібна якість та надійнисть. Тими ж Байрами 770 можна цвяхі забивати. Логітеч - це попсовая конорка, яка вміє робити відеокамери, та іноді непогані мишаки та клави за немало грошей. До звуку вони мають відношення, як я до балету. Туди ж йдуть всі "ігрові гарнітури", якщо бажаєтся й музикі.lewerlin: ↑ 26.01.2024 23:05Всі шнурки, що Сенхів, що Шурів
-
Sheodar
Junior
Может кто подсказать что-то, что по удобству/звуку а уровне Meze 99 Classic? Хотел купить их, но как только это желание появилось - пропали из продажи из всех магазинов (золотая версия, серебро, как я понял - в старой ревизии). С их сайта вроде даже доставка работает, но наценка за евро магазин... Неприятная, учитывая, что туда, скорее всего, еще не включен и НДС.
И то, процесс заказа прошел не до конца, возможно вообще доставка и не работает (хотя метод отправки подтянуло)
Важно оголовье на стропах, удобство в целом, ну и звук конечно.
И то, процесс заказа прошел не до конца, возможно вообще доставка и не работает (хотя метод отправки подтянуло)
Важно оголовье на стропах, удобство в целом, ну и звук конечно.
-
Kypatop01
Member
Взял себе corsair hs 80, беспроводные. Тестов микрофона в ютубе достаточно, звук себе покрутил в эквалайзере что б было так как привык.Bender911: ↑ 26.01.2024 16:05Тому що може людина грає в мережеві ігри з мікрофоном, при цьому ще хоче безпровідне підключення та малі затримки, тому не тільки якість звуку буде важливим крітерієм. Мені як раз ATH-m50x для ігр саме те що треба, але мені ні провід не заважає, ні мікрофон не потрібен більшість часу.feniks_tm: ↑ 26.01.2024 10:57
Ніколи не розумів цього "А, ну тобі для ігр, значить піде". Все це "ігрове" лайно є лайном як для музики, так і для ігр. Краще одразу брати щось толкове без оцього розділення. Хороші "музикальні" навушники матимуть хорошу сцену, відповідно відмінно підійдуть для ігр у більшості випадків.
Пока никаких проблем.
-
bez5dva
Member
За сенхи добавлю: IE-4 было лет 5 когда я их постирал в машинке, работают уже 3 года и так же "роки дощу/морозу/морозу з дощем"lewerlin: ↑ 26.01.2024 23:05Логітек в плані пластику не краще(аби не гірше). Сенхи(та й багато інших муз брендів), до речі, дуже рідко "мають вигляд", але працюють роками.akr: ↑ 26.01.2024 13:04все має вигляд якогось барахла,
З особистого досвіду(тобто не десь вичитав):
Сенхи 201. Віддав меншому 8 років тому, Ок досі. Коли ж тримаєш нові в руках, здається ,що прямо зараз розпадуться.
Шури 240. На вигляд - шмат лискучого китайського пластику. Коли я приклався ними об асфальт(спрацювали як шолом), лопнули лише гнізда саморізів ,котрими дужка трималась. Ну і зовні трохи "шрамів". Чашки цілі. Віддав родичу, він їх трохи епоксидкою - працюють досі.
Шури 440. Цим п'ять років. Частина зі шкірзаму зносилась, пластикова - видимо мене переживе. Тримаєш нові в руках - "ну розвалиться ж".
Коли працював в фінтеху, колл-центрам спершу купували в перемішку логітеки і сенхи. Потім тільки сенхи - логітеки "не жили". Хоча "вигляд мали".
Не ваша тема, але додам. Всі шнурки, що Сенхів, що Шурів, в мене витримували роки дощу/морозу/морозу з дощем. Ніякого там дубіння, ламання і т.д.. Хоча було на них буквально ожеледь налипала.
Отправлено спустя 1 минуту 56 секунд:
щас уже год юзаю GSP 300 и пока жаловаться не на что
-
SERGBILL
Member
доречі, узяв ще окрім порти за пів ціни вітринний екземпляр PXC 150, самі навушники норм, але блочок із шумодавом отразу під ніж та встановити також просто нормальний кабель з мікрофоном.Radio Bay: ↑ 10.01.2024 19:56 Я про форм фактор, там є якісь Sennheiser HP 02-100, не знаю що то. Є Bowers & Wilkins PX5, але взагалі повній сум. Може вкладиші якісь?
І на рахунок вкладишів, що порадите? Монки не радьте, звук-лайно, хоча у вухах сидять більш-менш нормально із поролонками)))
-
Radio Bay
Member
О, то гудSERGBILL: ↑ 31.01.2024 20:02доречі, узяв ще окрім порти за пів ціни вітринний екземпляр PXC 150, самі навушники норм, але блочок із шумодавом отразу під ніж та встановити також просто нормальний кабель з мікрофоном
Ха, так там зовсім не густо. Тут я мабуть дивився би у сторону FiiO, там далі потрібно знайти б де послухати, або на head-fi.org спитати за досвід. Так я зовсім нічого не бачу привабливогоSERGBILL: ↑ 31.01.2024 20:02І на рахунок вкладишів, що порадите?
-
Podyrio
Member
У 99 meze доволі специфічний темний звук, тому важко буде підібрати щось подібне. За ціною можна глянути ще sivga luan, fiio ft3, hifiman sundara.Sheodar: ↑ 31.01.2024 04:24Может кто подсказать что-то, что по удобству/звуку а уровне Meze 99 Classic?
-
Radio Bay
Member
Хм, еБэйSheodar: ↑ 31.01.2024 04:24Хотел купить их, но как только это желание появилось - пропали из продажи из всех магазинов
-
l-m
Member
99 Нео ще й підйом мідл-басу який все забиває. Мені не зайшло. Але по зручності-комфорту треба віддати належне їм.Podyrio: ↑ 31.01.2024 23:12У 99 meze доволі специфічний темний звукSheodar: ↑ 31.01.2024 04:24Может кто подсказать что-то, что по удобству/звуку а уровне Meze 99 Classic?
-
Ostin
Member
Я трохи пробував їх. Там є ньюанси з посадкою, бо деякі типу гарні вуха не сідають як треба \ муляють, і кайфу ніякого не буде.SERGBILL: ↑ 31.01.2024 20:02І на рахунок вкладишів, що порадите?
Із універсальних рішень щось типу Fiio FF5, бо там є і бас, і середина з високими, і посадка майже всім підійде, а якщо малі - то купа насадок в комплекті. Це найуніверсальніші вуха-вкладиші, які я слухав. Зараз їх маю. В дешевих таблетках басу зазвичай немає, а якщо він є, то більше нічого немає. Це треба прийняти. Монки дешеві повний відстій.
Я б дивився з дешевого щось типу початкового Fiio FF1, або якісь Nicehck не найдешевші, а щось біля EB2S (можна на олх взяти та спробувати, питання до 500 грн за нові, здається). Можна спробувати Sivga M200, але там басу геть немає, хоча все інше гарне. BGVP DX6 хвалять, в них є бас, але вони можуть погано сидіти у вухах, бо форма специфічна. Ще зараз ніби хвалять Dulu Alpha 3, я не слухав, але згідно оглядів, непогані вкладиші зі звуковою подачею для широкого кола. Ціна біля 80 на алі, здається.
Тут напевно питання бюджету. За сотку з алі можна взяти непогані вуха під свій смак. І навіть за 50. А на розпродажах ще дешевше. В наших магазинах не дивився, там FF5 від 6к, що майже вдвічі більше, ніж я купив свої на алі.
-
diman510
Junior
Шукаю для Samsung Galaxy s24 Ultra . Зараз маю Bose QC Earbuds II. Порадьте будь ласко .
-
Trap
Member
Порадьте недорогі (до 1700-1800) бездротові навушники для телефону. Лише повнорозмірні (щоб на вуха не давили) і по Україні. Переважно під відоси та музику. Мікрофон неважливий, як і автономність.
Думав Koss KPH7 Wireless чи Panasonic RB-HF520BGEK – по відгукам обидва не дуже (звук поганий, шумоізоляція, якість збірки).
Думав Koss KPH7 Wireless чи Panasonic RB-HF520BGEK – по відгукам обидва не дуже (звук поганий, шумоізоляція, якість збірки).
-
Radio Bay
Member
Может эти, тут хотя полное фуфло продавать не будут и вернуть можно. Anker SoundCore Life 2 Neo (Q10i)Trap: ↑ 02.02.2024 14:01Порадьте недорогі (до 1700-1800) бездротові навушники для телефону