Alan Wake 2

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Автор
Member

Prescott
Заходив буквально на днях, там якесь оновлення вийшло чи що?
Dancer
Member

одного мене всю гру дратували оті спотворення що роблять тіні (зомбаки з озера), графон ніби нічого, тільки замість того щоб насолодитись грою, тобі тикають постійно те мило і купа візуальних ефектів від яких в моменті набіть почало нудити. гра ніби нічого, таке собі інтерактивне кіно, але щоб сказати що це гра року, то точні ні, відчувається, що виробники напряглись, але точно не гра року. і чомусь, особисто мені, грати за писаку було вкрай нудно і не цікаво
Dancer
Member

Vpupkin: 27.10.2023 21:30 Только что прошел ремастер первой части, ох и нудятина, надеюсь вторая будет повеселее.
друга частина таки лайно
Vpupkin
Member

Dancer: 04.02.2024 18:30друга частина таки лайно
А мне понравилось. Не знаю почему, но очень зашло.
Prescott
Member

Vpupkin: 05.02.2024 00:07А мне понравилось. Не знаю почему, но очень зашло.
Эта игра больше похожа на книгу или какой-то мистический сериал чем на игру, Лейк очень перемудрил с сюжетом.
SERGBILL
Member

Prescott: 05.02.2024 10:52 Эта игра больше похожа на книгу или какой-то мистический сериал чем на игру, Лейк очень перемудрил с сюжетом.
у сенсі роликів більше ніж геймплею? вже купу ігор, які пробував після схвальних рекомендацій прост видалив через годину-дві геймплею саме через те, що за мість "пограти" пропонують кіно дивитися.
General Failure
Member

Лайно а не гра. ANAL WAKE одним словом.
Ответить