Последние статьи и обзоры
Новости
Выбор смартфона / коммуникатора
-
leif
Member
snapdragon999
Щось ти плутаєш. Яка панель в айфоні точно не знаю, але в Пікселі вже е7, навряд би в с24 ставили е6.
https://www.ixbt.com/news/2023/10/14/pi ... k.amp.html
Та й окрім заліза є ще налаштування, true tone і оце от все.
Щось ти плутаєш. Яка панель в айфоні точно не знаю, але в Пікселі вже е7, навряд би в с24 ставили е6.
https://www.ixbt.com/news/2023/10/14/pi ... k.amp.html
Та й окрім заліза є ще налаштування, true tone і оце от все.
-
shnok
Member
Що б там не говорили про водоспади, а саме мото edge 40 - за свої гроші топ, подивіться топ пристроїв, підсумки року на різних каналах ,в різних цінових діапазонів, майже завжди edge 40 займає лідерство в своєму сегменті
Металева рамка, ip68, бездротова зарядка, як фактично слабких сторін взагалі не має, звісно камера гірша ніж в пікселів, але ж не така як наприклад rednmi note 13 5g - який коштує ще дорожче .
Отправлено спустя 5 минут 53 секунды:
Взагалі якщо брати офіційні ціни то нова лінійка редміків оверпрайснута в нас в країні
Металева рамка, ip68, бездротова зарядка, як фактично слабких сторін взагалі не має, звісно камера гірша ніж в пікселів, але ж не така як наприклад rednmi note 13 5g - який коштує ще дорожче .
Взагалі якщо брати офіційні ціни то нова лінійка редміків оверпрайснута в нас в країні
-
Hum
Member
Разница в несколько балов это уровень погрешности или личных предпочтений. Но когда флагманская ретина эппла х, топовая лтпс панель у хуавей п20 про оказывается хуже бюджетной плс в самсе из эконом сегмента то возникает закономерные сомнения в правдивости тестов и остальных телефонов.leif
Але у dxomark дисплей 8про на першому місці, а про макс на кілька сходинок нижче.
-
leif
Member
можеш скинути, будь-ласка, посилання на тест дисплею Huawei P30 Pro на dxomark, я його там не бачу. є тести камери і селфі-камери.Hum: ↑ 23.01.2024 10:02По этому рейтингу у Samsung A12 лучше дисплей чем у Huawei P30 Pro
Відправлено через 2 хвилини 5 секунд:
Hum
самсунг а12 у них взалагі на переодстанньому місці в рейтингу дисплеїв:
за ним бачу тільки realme c21. де хуавей? де епл?
-
Hum
Member
leif
На 166-м Huawei mate 40 pro. На кофейной гуще определили его место за реалми. Зачем вообще добавлять в список телефоны которые не тестировали?
На 166-м Huawei mate 40 pro. На кофейной гуще определили его место за реалми. Зачем вообще добавлять в список телефоны которые не тестировали?
-
leif
Member
у мене немає ніякого 166 місця. я натискаю load more і нічого більше не завантажується. зараз спробую з іншого девайса.Hum: ↑ 23.01.2024 13:24На 166-м Huawei mate 40 pro.
так і про який ти хуавей говориш взагалі, в трьох своїх останніх повідомленнях 3 різні моделі згадуєш, спочатку 30 про, потім 20 про, тепер 40 про?))
Відправлено через 11 хвилин 25 секунд:
Hum
ні, немає там ніякого 166 місця. в рейтингу дисплеїв 165 моделей.
-
Hum
Member
Может это какой-то баг сайта? Уже пиксель 3 пасет задних https://ibb.co/VBTfTrQ
-
leif
Member
Hum
це просто моделі поза рейтингом. вони в рандомному порядку підгружаються. так що ти просто не розібрався як працює сайт і поспішив наводити кіпєш.
це просто моделі поза рейтингом. вони в рандомному порядку підгружаються. так що ти просто не розібрався як працює сайт і поспішив наводити кіпєш.
-
7mindfields
Member
Нічого не маю проти g32 в його ціновому діапазоні (непоганий девайс в категорії до 6500 з нових), але купувати edge 40 по ціні сірого пікселя 7a, без нормальної камери (з аргументу що в редмі таке ж лайно стоїть замість камери щось вголос, редмі то є «рівень» виходить ), без нормальної підтримки, ще й з обісраним водоспадом (тобто про нормальний захист екрану можна забути), то треба бути нереальним нефанатом леновоshnok: ↑ 23.01.2024 11:22 мото edge 40 - за свої гроші топ, звісно камера гірша ніж в пікселів, але ж не така як наприклад rednmi note 13 5g - який коштує ще дорожче .
Последний раз редактировалось 7mindfields 23.01.2024 14:00, всего редактировалось 2 раза.
-
leif
Member
це з мобільного так. з десктопу 166 позиції взагалі немає. на моб версії рандомні моделі туди кидає.Hum: ↑ 23.01.2024 13:55Может это какой-то баг сайта?
-
Donate
Member
Ну коли з телефону 2к гривень навару, то офк він топом за свої гроші будеshnok: ↑ 23.01.2024 11:22 Що б там не говорили про водоспади, а саме мото edge 40 - за свої гроші топ, подивіться топ пристроїв, підсумки року на різних каналах ,в різних цінових діапазонів, майже завжди edge 40 займає лідерство в своєму сегменті
Топ за свої гроші офк, без підтримки AV1 в 24 році
Added in 6 minutes 1 second:
Де?snapdragon999: ↑ 23.01.2024 10:57у 15 про макс дисплей самсунг последнего поколения, е6, его в с24 только поставили сейчас, шим теперь на уровне айфона, а может и лучше даже.leif: ↑ 23.01.2024 10:32 Hum
Спробуй дивитись не на оцінки, а на заміри яскравості, фотографії в тестах на артефакти тощо. А висновки стосовно того що краще, а що гірше робити вже самостійно.
Я вже писав тут в топіку, що вважаю дисплей 15 про макс помітно кращим у порівнянні з пікселем 8 про, більш того, це була одна з основних причин чому я залишив собі саме айфон, а не піксель. За місяць тестування, думаю, якось встиг роздивитись.
Але у dxomark дисплей 8про на першому місці, а про макс на кілька сходинок нижче.
Також, звісно, варто дивитись порівняння і на інших ресурсах. Жоден ресурс — не істина в останній інстанції.
-
YumaX
Member
Тобто, тут ти опираєшся на свої враження,leif: ↑ 23.01.2024 10:32Я вже писав тут в топіку, що вважаю дисплей 15 про макс помітно кращим у порівнянні з пікселем 8 про, більш того, це була одна з основних причин чому я залишив собі саме айфон, а не піксель. За місяць тестування, думаю, якось встиг роздивитись.
а мене посилаєш на якихось "знаних" експертів з dx? Навіщо ці подвійні стандарти?leif: ↑ 23.01.2024 09:41радий, що тобі подобається дисплей. але краще може бути дуже просто. подивись принаймні тут, порівняй з різними девайсами:
https://www.dxomark.com/motorola-edge-4 ... play-test/
Відправлено через 5 хвилин 32 секунди:
Взагалі P-Oled це трейдмарк LG, чи тобі ламери з DX сказали, що тут samsung?snapdragon999: ↑ 23.01.2024 08:33а в мото чьи экраны стоят?
-
leif
Member
YumaX
я здогадувався, що для тебе це буде занадто складно.
дивись, дисплеї 15 про макс і пікселю обидва високоякісні, так мені сподобався 15 про, я вважаю його суб'єктивно краще, але це не означає, що дисплей пікселю поганий в чомусь, я цього не казав. тестування dxomark ніяк не суперечать цьому моєму твердженню: ці дисплеї в топі рейтингу.
дисплей же мотороли далеко не в топі рейтингу і якщо ти подивишся тести уважно, ти можливо, зрозумієш чому це так.
я здогадувався, що для тебе це буде занадто складно.
дивись, дисплеї 15 про макс і пікселю обидва високоякісні, так мені сподобався 15 про, я вважаю його суб'єктивно краще, але це не означає, що дисплей пікселю поганий в чомусь, я цього не казав. тестування dxomark ніяк не суперечать цьому моєму твердженню: ці дисплеї в топі рейтингу.
дисплей же мотороли далеко не в топі рейтингу і якщо ти подивишся тести уважно, ти можливо, зрозумієш чому це так.
-
YumaX
Member
Та не тільки він, pro-шка, g54, g32 в минулому вже році Моторола постараласьshnok: ↑ 23.01.2024 11:22Що б там не говорили про водоспади, а саме мото edge 40 - за свої гроші топ
Відправлено через 2 хвилини 46 секунд:
leif
Чуваки з DX займаються суб'єктивщиною, це вже не одноразово доводилось, що ти мені хочеш доказати, що ти став мейнстрім , вітаю!
-
leif
Member
фоточки глянь в тестуванні дисплею. артефакти це теж суб'єктивщина? чи яскравість це суб'єктивщина? це заміри. розумієш різницю?YumaX: ↑ 23.01.2024 14:27Чуваки з DX займаються суб'єктивщиною
Відправлено через 35 секунд:
госпадє тримай нєтакусіка!YumaX: ↑ 23.01.2024 14:27що ти став мейнстрім
-
shnok
Member
Donate
7mindfields
Ви 2 троля, можете навіть не відповідати, я вище писав. Перший хай йде дивитись аніме, інший - з 11 айфона видніше).
В пікселя екран 6.1 що для мене замало. 14 edge в магазині стоїть новий з гарантією 12300грн, піксель за ці гроші не купиш, але навіть якщо б вартість була однаковою, 6.1 - зараз мені замало.
7mindfields
Ви 2 троля, можете навіть не відповідати, я вище писав. Перший хай йде дивитись аніме, інший - з 11 айфона видніше).
В пікселя екран 6.1 що для мене замало. 14 edge в магазині стоїть новий з гарантією 12300грн, піксель за ці гроші не купиш, але навіть якщо б вартість була однаковою, 6.1 - зараз мені замало.
-
snapdragon999
Member
Ну да е7, перепутал цифруleif: ↑ 23.01.2024 11:06 е7, навряд би в с24 с
-
YumaX
Member
leif
DX дає Мі11 більше балів по дисплею ніж Моторолі, це брєд, що по кольору, що по автояскравості, що по адаптивному екрану мотор на крок по переду, а якщо ще враховувати чутливість під екранного сканера то на два, у Мі 11 2к екран, це тяжко для акума, тому я примусово вмикав fhd+, а це вже інтерполяція зображення, в мото нативний fhd+, зображення чітке, по акуму моторола мене теж радує, десь на 20% живучість краще ніж у Мі 11 при тій же ємності, так що не розповідай мені про продажний DX
DX дає Мі11 більше балів по дисплею ніж Моторолі, це брєд, що по кольору, що по автояскравості, що по адаптивному екрану мотор на крок по переду, а якщо ще враховувати чутливість під екранного сканера то на два, у Мі 11 2к екран, це тяжко для акума, тому я примусово вмикав fhd+, а це вже інтерполяція зображення, в мото нативний fhd+, зображення чітке, по акуму моторола мене теж радує, десь на 20% живучість краще ніж у Мі 11 при тій же ємності, так що не розповідай мені про продажний DX
-
7mindfields
Member
У самсунга швидко мізки стали на місце з edge серією, цікаво як у мото будеshnok: ↑ 23.01.2024 14:38 Donate
7mindfields
Звістно що тільки твоя думка є істиною, такий копіум
-
leif
Member
а якщо уважно подивитись на бали по кожній категорії?YumaX: ↑ 23.01.2024 14:47що по кольору, що по автояскравості, що по адаптивному екрану мотор на крок по переду
це не про екран.YumaX: ↑ 23.01.2024 14:47 під екранного сканера
це теж інша історія.YumaX: ↑ 23.01.2024 14:47у Мі 11 2к екран, це тяжко для акума
образили любімку=продажні. все ясно.YumaX: ↑ 23.01.2024 14:47продажний DX