Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Ответить
Автор
Member

7mindfields: 20.01.2024 14:21
snapdragon999: 20.01.2024 13:47

этому источнику больше верю, чем какому то оголтелому юзеру
спойлер
Screenshot_2024-01-20-13-46-44-654-edit_com.android.chrome.jpg
Нащо показувати спеки від ф5 про, мова про базовий ф5. Ти ж казав що в звичайному теж гарний дисплей?
Зачем сюда приплетен ф5? если говорилось о х6 про с лучшим экраном с сертификатом и никаких аргументов не приведено на альтернативу 13-15 т грн, кроме того что чел скинул реалми.
Donate
Member

snapdragon999: 20.01.2024 13:47
этому источнику больше верю, чем какому то оголтелому юзеру
спойлер
Screenshot_2024-01-20-13-46-44-654-edit_com.android.chrome.jpg
:spy:
спойлер
Изображение
Added in 1 minute 27 seconds:
snapdragon999: 20.01.2024 14:45 Зачем сюда приплетен ф5?
Перед евгеном не соромно? :-/

Added in 2 minutes 36 seconds:
snapdragon999: 20.01.2024 14:45 никаких аргументов
Да тобі що пиши що не пиши. Все одно перевзуешся :lol: В 10 місяці тут були беліви на те що поко Ф5 найкращий смарт на ринку, вже через 2 місяці бачимо що там вже лайно єкран :laugh:

І на рахунок ютубу :laugh:
OverPow
Member

Так вот, в ближайшей перспективе, на что поменять самсунг а52 8/256 ? Вроде все устраивает, но, иногда подтупливает (не так резво открывает приложухи и тд).
Нужно что-то такое, чтобы из коробки работал, без детских болячек. Игорей не будет. 256 более чем с головой. За два года занято 100 ггб :rotate:
Смотрю на s24/ойфон
Какие ещё варианты есть? Кроме пикселя, не хочу брать серое без гарантии
В бюджете 40к +-
7mindfields
Member

OverPow: 20.01.2024 18:57 Так вот, в ближайшей перспективе, на что поменять самсунг а52 8/256 ? Вроде все устраивает, но, иногда подтупливает (не так резво открывает приложухи и тд).
Нужно что-то такое, чтобы из коробки работал, без детских болячек. Игорей не будет. 256 более чем с головой. За два года занято 100 ггб :rotate:
Смотрю на s24/ойфон
В бюджете 40к +-
Скільки разів ти скористався офіційною гарантією на телефони? :rolleyes:
odessitmws
Member

7mindfields: 20.01.2024 19:41скористався офіційною гарантією на телефони?
у знакомых даже лютый дешман Китай работает годами, но если телефон дорогой то хочется подстраховаться
OverPow
Member

7mindfields: 20.01.2024 19:41
OverPow: 20.01.2024 18:57 Так вот, в ближайшей перспективе, на что поменять самсунг а52 8/256 ? Вроде все устраивает, но, иногда подтупливает (не так резво открывает приложухи и тд).
Смотрю на s24/ойфон
В бюджете 40к +-
0. А если придётся?
heidfeld
Member

OverPow: 20.01.2024 18:57 Какие ещё варианты есть? Кроме пикселя, не хочу брать серое без гарантии
В бюджете 40к +-
https://hotline.ua/mobile-mobilnye-tele ... 6gb-black/
snapdragon999
Member

7mindfields: 20.01.2024 19:41 [
надо быть полным дебилом брать телефон от 1000 уе без гарантии :lol:
7mindfields
Member

OverPow: 20.01.2024 20:27
7mindfields: 20.01.2024 19:41
0. А если придётся?
Саме тому треба оцінити ризики, я б взяв 8 про все таки
snapdragon999: 20.01.2024 20:47
7mindfields: 20.01.2024 19:41 Скільки разів ти скористався офіційною гарантією на телефони? :rolleyes:
надо быть полным дебилом брать телефон от 1000 уе без гарантии :lol:
Щоб взяти б/в з залишковою гарантією redmi note 9 pro за 6к грн, коли новий коштував трохи дорожче і пишатися цим
Fixed
leif
Member

OverPow: 20.01.2024 18:57Нужно что-то такое, чтобы из коробки работал, без детских болячек. Игорей не будет. 256 более чем с головой.
я б забив на оф. гарантію і взяв би піксель 8 десь в магазі типу Ябко з 12міс. їхньої гарантії "від магазіну". у них досить гладко все з гарантією проходить зазвичай, наскільки мені відомо.

піксель це однозначно найкращий ведроід девайс, ще і грошей залишиться аксесуарів докупити різних. айфон без 120гц дисплею я б не брав.
snapdragon999
Member

7mindfields: 21.01.2024 04:39
Щоб взяти б/в з залишковою гарантією redmi note 9 pro за 6к грн, коли новий коштував трохи дорожче і пишатися цим
Fixed
шановный ,я взял за 5т и гарантия от алло официальная и кг чехлов и стекол в придачу,а новый стоил 6400-6500 :rotate: там человеку не зашло ,несколько мес попользовались .И брал в машину для навигатора больше ,потому что еще был телефон .И мне он до сих пор нравится даже не хочу менять,если батарейку на ориг поменять еще б 3 года пользовался :rotate: Я смотрел новые разные с амоледами,оно не стоит того в 3 или 4 стоимости моего.
Donate
Member

snapdragon999: 21.01.2024 10:33
7mindfields: 21.01.2024 04:39
Fixed
шановный ,я взял за 5т и гарантия от алло официальная и кг чехлов и стекол в придачу,а новый стоил 6400-6500 :rotate: там человеку не зашло ,несколько мес попользовались
Т.е. это уже не б/у :gigi:
YumaX
Member

OverPow: 20.01.2024 18:57Какие ещё варианты есть? Кроме пикселя, не хочу брать серое без гарантии
В бюджете 40к +-
Вже пів року юзаю motorola edge 40 pro, апарат досі радує, снап ген 2, чистий андроїд, ufs 4.0 дають про себе знати - ні яких лагів, адаптивний екран теж працює миттєво, є все що потрібно і навіть більше, піксель буде кращий лише камерою, і то в кропі!
aaleksandrenko
Member

YumaX: 22.01.2024 10:54
OverPow: 20.01.2024 18:57Какие ещё варианты есть? Кроме пикселя, не хочу брать серое без гарантии
В бюджете 40к +-
Вже пів року юзаю motorola edge 40 pro, апарат досі радує, снап ген 2, чистий андроїд, ufs 4.0 дають про себе знати - ні яких лагів, адаптивний екран теж працює миттєво, є все що потрібно і навіть більше, піксель буде кращий лише камерою, і то в кропі!
по начинці все добре. Але ліквідність (попит/пропозиція) такого телефону дуже сумнівна. Умовно на олх зараз продають два motorola edge 40 pro і 300+ pixel 8 pro.
Тому якщо думати відразу на майбунє щоб оновитись через 1-2 роки то самс/піксель явно кращі
leif
Member

YumaX: 22.01.2024 10:54motorola edge 40 pro
глянув огляди. доволі цікавий апарат з огляду на ціну. в основному виділяють 2 недоліки (цитую techradar):
- Motorola cameras have consistently been ok to good. This touches very good but falls short of great.

камери далеко не тільки в кропі поступаються пікселівським.

- Motorola is just not that company when it comes to updates. Complaining would be pointless. Just note it, weigh it, and move on.

апдейти. тут все зрозуміло.

і також погоджуюсь з попереднім дописом щодо ліквідності такого смарту.
kolesnukm
Member

пікселі теж нормально по ціні втрачають і за рахунок кількості оголошень і продати не так просто, тому може бути за відсутності конкуренції туж моторолу можна буде і нормально продати, та і в них не погана зараз реклама
Hum
Member

Самый главный плюс мото в том, что эти телефоны официально в Украине, а пиксели это сплошной серяк. Это и наличие акций от производителя, и обилие всевозможных аксесуаров, и наличие любых запчастей в официальных сервисных центрах на территории Украины. Посему и выходит, что в условиях Украины сейчас пиксель один из последних вариантов для покупки когда уж очень хочется именно телефон от гугла и готов пожертвовать всем ради этого.
kolesnukm
Member

та по пікселю вже і багато сервісів і аксів є, головне ціна за яку піксель брати
Hum
Member

kolesnukm
Это сейчас есть, а пройдет несколько лет и ничего найти по месту на старые модели уже не получится. Когда бренд заходит на рынок то это ощущают все и когда он уходит это также замечают все. Пиксели просто не для Украины пока. Может в будущем руководство гугла и пересмотрит свою политику касательно Украины но пока их телефоны не конкуренты основным игрокам на нашем рынке.
leif
Member

Hum: 22.01.2024 12:11 Это и наличие акций от производителя, и обилие всевозможных аксесуаров, и наличие любых запчастей в официальных сервисных центрах на территории Украины.
- акції на пікселі в короткі терміни конвертуються в знижені ціни у українських продавців.

- всі аксесуари, які тобі заманеться, теж не проблема придбати або самому або у посередників, жодних проблем тут немає.

- пікселі ремонтуються нормально, з того, що я побачив і прочитав. якщо якісь запчастини доступні для якогось телефону в принципі (в ЄС, США чи китаї), то є можливість їх придбати і привезти в Україну в абсолютній більшості випадків. хоч зараз, хоч через декілька років.
Hum: 22.01.2024 12:42Пиксели просто не для Украины пока.
ага, саме тому вони популярні у нас, хоч в цій гілці, хоч поза її межами.

Відправлено через 22 хвилини 25 секунд:
а в якому році в Україні з'явився оф. дистриб'ютор айфонів?
Ответить