Студія Piranha Bytes під загрозою закриття

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Пропоную обговорити Студія Piranha Bytes під загрозою закриття

Тобто одна компашка перестане мучити труп Готики і перевдягати його в різне вбрання.
Цікаво що буде з thq - вистрілять чи ні.
Spiryt
Member

Еще после Risen 2 можно было прикрывать эту студию, а не продолжать насиловать труп готики, под разными названиями
utbrock
Member

Spiryt: 18.01.2024 12:21 Еще после Risen 2 можно было прикрывать эту студию, а не продолжать насиловать труп готики, под разными названиями
я задоволенням пройшов трилогію Різен та Елекс 1-2 :super:
Барбарис
Member

utbrock, скільки різенів було? Теж 3?
2-3 Готики, 3 різена, 2 елекса. 8 раз проходити одне і те? Де фракції з елекса копіюють фракції готики.
:think:
Skiff93
Member

Який Же Elex 2 був кривий і забагований, але навіть на декілька десятків годин затягнув. Якби ще не затягнута кінцівка гри з однотипними місіями по викошуванню орд прибульців - було б норм.
І з сюжетом і логікою в фінальній частині проблеми.
Розумію, що нічого дійсно хорошого вони вже не випустять ніколи, але грав усі їхні ігри і вони мені більш-менш подобалися хоч окрім перших двох частин Готики перепроходити бажання не з'являлося.
Все одно жаль, якщо закриються.
Press F.
daesz
Member

Вони ж начебто працювали над римейком першої готики, яка ще й мала вийти цього року (?).
спойлер
Spiryt
Member

daesz: 18.01.2024 12:51 Вони ж начебто працювали над римейком першої готики, яка ще й мала вийти цього року (?).
спойлер
Они никогда над ремейком не работали, им занимается другая студия
Skiff93
Member

daesz: 18.01.2024 12:51 Вони ж начебто працювали над римейком першої готики, яка ще й мала вийти цього року (?).
спойлер
В них немає прав на серію після виходу 3 частини.
daesz
Member

Skiff93, Spiryt,
зрозуміло. Пам'ятаю читав про римейк десь минулого року, а потім і тізер-трейлер надибав, але не вникав хто займається римейком :)
kairo
Member

Друга Готіка була одною із кращих РПГ студентських років для мене. Третя вже не зайшла. З того часу більш нічого із ігор Piranha Bytes не грав, все, що виходило мало якісь посередні оцінки, не було бажання спробувати.
BoKl
Member

Для мене Різени та Елекси були непоганими іграми на одне проходження, з оглядом на те, що я майже "фанат" їх творчості, перші дві частини Готики проходив по 3-4 рази. Але для нових гравців вже так робити не можна, і якщо компанія не хоче змінюватись, то йде у забуття.
Є надія, а вона ж вмирає останньою, на ремейк першої частини Готики, але поки інформації майже нема, одні обіцянки. Таке саме було і з Арканією, результат всім відомий... :(
LordTornado
Member

kairo: 18.01.2024 13:19 Друга Готіка була одною із кращих РПГ студентських років для мене. Третя вже не зайшла. З того часу більш нічого із ігор Piranha Bytes не грав, все, що виходило мало якісь посередні оцінки, не було бажання спробувати.
Ну, начальная локация 3 Готики была неплохая. До сих пор помню квест, где нужно было спасти редкую книгу от орка, который использовал её как туалетную бумагу... :gigi:
fleagull
Member

Барбарис: 18.01.2024 12:33 utbrock, скільки різенів було? Теж 3?
2-3 Готики, 3 різена, 2 елекса. 8 раз проходити одне і те? Де фракції з елекса копіюють фракції готики.
Ну фанати соулсів якось ж проходять одне і те ж саме, де кожна наступна гра в жанрі - це все те саме, тільки в іншій обгортці, і нічо, всі задоволені і ніхто навіть не критикує. Чому піраньям так не можна?
Spiryt
Member

fleagull: 18.01.2024 14:35
Ну фанати соулсів якось ж проходять одне і те ж саме, де кожна наступна гра в жанрі - це все те саме, тільки в іншій обгортці, і нічо, всі задоволені і ніхто навіть не критикує. Чому піраньям так не можна?
Фромы отточивали механики соулсов до совершенства, а игры пираний, зависли во времени и как были, так и и остались кривые и косые, как буд-то делались студентами за еду в начале 2000-х. Вот и вся разница
kairo
Member

fleagull: 18.01.2024 14:35
Ну ви порівняли ігри Фромів із тим що повипускали Піран'ї.
Gelonyrum
Member

utbrock: 18.01.2024 12:27
Spiryt: 18.01.2024 12:21 Еще после Risen 2 можно было прикрывать эту студию, а не продолжать насиловать труп готики, под разными названиями
я задоволенням пройшов трилогію Різен та Елекс 1-2 :super:
Елекс 2 з задоволенням? О_о Там з сюжетом такий треш твориться, що словами не передати, відчуття ніби різні куски сюжету і діалогів писали різні люди і потім не перевіряючи змели це все в купу.
Ostin
Member

Я завжди був прихильним до студії. Ніхто ж не робить готику, окрім них :super: Але ELEX 2 - це вже перебор. Це вже навіть не корява готика. Це настільки вбога гра, коли тобі прямим текстом від місії до місії кажуть "йди, зачисти оту полянку від мобів". Я в кінці просто бігав від монстрів напряму до боса і все, нікого не чіпаючи по дорозі. Бо сюжетка, яка запропонувала мені чистити поляни годинами реального часу, просто забрала всі сили...
На даному етапі розвитку, студія не має майбутнього, бо дійсно здулись. Хоча перший ELEX мені сподобався, а я був думав, що то повний трешак.
Так-то, і третя готика з патчами - це сильна ностальгія. Через музику, звісно ж.
Ну, все колись доходить кінця. Хтось пропаде безслідно. Ці ж будуть завжди згадуватись зі своїми "готиками" в будь-якому антуражі) Гарна була студія. Колись.
Барбарис
Member

fleagull, навіть попри однакову механіку ігри все рівно виходять не схожі та й позиціонуються в іншу нішу. Головне там - геймплей(а сюжет подається записками, надписами тощо), а піраньї і за сюжет, і за фракції, і за різний геймплей втирають. Але завжди одне і теж.
doc-oc
Member

Да уж, а многие смотрели на THQ Nordic как на спасителя, а эти лохи нахватали студий и просто начали их убивать :mad:
fantomrulezz
Member

kairo: 18.01.2024 15:16Ну ви порівняли ігри Фромів із тим що повипускали Піран'ї.
Як раз дуже влучне порівняння.
Що ті що ті випускають криві і недосконалі ігри, дуже далекі від массового гравця, проте в них незважаючи на це, цікаво грати.
Ответить