Последние статьи и обзоры
Новости
Відеокарти Radeon серйозно покращили продуктивність з трасуванням в Alan Wake 2
-
Prescott
Member
Предлагаю обсудить Відеокарти Radeon серйозно покращили продуктивність з трасуванням в Alan Wake 2
АМД уволили индусов наконец-то? Страшно представить кто им пишет софт при таких внезапных прорывах.
АМД уволили индусов наконец-то? Страшно представить кто им пишет софт при таких внезапных прорывах.
-
Kirakishou
Member
Але на скріншоті видно покращення не тільки для відеокарт від амд, але і для відеокарт від нвідія. Причому не менш суттєве. І все одно навіть з цим покращенням для старшої моделі відеокарти від амд гра все ще залишається поза межею комфортних мінімальних 60 фпс. На моїй 7800 ХТ значення на рівні консольних 30 кадрів. Причому консоль коштує дешевше, ніж 7800 ХТ.
-
Prescott
Member
Так и на консоли лучи далеко не такие как на ПК версии.Kirakishou: ↑ 16.01.2024 14:51а моїй 7800 ХТ значення на рівні консольних 30 кадрів. Причому консоль коштує дешевше, ніж 7800 ХТ.
-
mraleks
Member
Подивись на легенду на тому скріншоті.Kirakishou: ↑ 16.01.2024 14:51 Але на скріншоті видно покращення не тільки для відеокарт від амд, але і для відеокарт від нвідія. Причому не менш суттєве. І все одно навіть з цим покращенням для старшої моделі відеокарти від амд гра все ще залишається поза межею комфортних мінімальних 60 фпс. На моїй 7800 ХТ значення на рівні консольних 30 кадрів. Причому консоль коштує дешевше, ніж 7800 ХТ.
-
daesz
Member
Цікаво яким чином цього вдалось досягти, бо нового драйвера цього місяця ще не виходило.
-
Vpupkin
Member
Их просто нету.Prescott: ↑ 16.01.2024 14:53Так и на консоли лучи далеко не такие как на ПК версии.
-
Kirakishou
Member
Согласен. Но с таким лучами даже старшие видеокарты от амд все равно находятся за пределами комфортных минимальных 60 фпс.Prescott: ↑ 16.01.2024 14:53Так и на консоли лучи далеко не такие как на ПК версии.
И на скриншоте видно улучшение производительности видеокарт нвидия, а в новости упоминаются только видеокарты от амд. Вам не кажется это однобоким? Значительное улучшение производительности на 4080 и 4090 не упоминается, но упоминается улучшение на 7900 ХТХ, которое все равно не дотягивает до 60 фпс.
-
daesz
Member
Що таке Р1? 1%лоу чи патч 1?mraleks: ↑ 16.01.2024 14:54Подивись на легенду на тому скріншоті.Kirakishou: ↑ 16.01.2024 14:51 Але на скріншоті видно покращення не тільки для відеокарт від амд, але і для відеокарт від нвідія. Причому не менш суттєве. І все одно навіть з цим покращенням для старшої моделі відеокарти від амд гра все ще залишається поза межею комфортних мінімальних 60 фпс. На моїй 7800 ХТ значення на рівні консольних 30 кадрів. Причому консоль коштує дешевше, ніж 7800 ХТ.
-
Kirakishou
Member
І я про те. Останній драйвер від 28.11.2023 року. І продуктивність на нвідія також зросла. Тому тут не програмісти від амд покращили, а розробники самої гри. Новина ангажована.daesz: ↑ 16.01.2024 14:55Цікаво яким чином цього вдалось досягти, бо нового драйвера цього місяця ще не виходило.
-
doc-oc
Member
Реально максимально странная новость все видеокарты получили не хилый буст, а рассказ именно о AMD. Так может всё же дело в разработчиках, которые планомерно допиливают игру, выпустив уже больше четырнадцати патчей?!
Даже в патчноутах указано, что повышали несколько раз производительность благодаря различным оптимизациям
Даже в патчноутах указано, что повышали несколько раз производительность благодаря различным оптимизациям
-
Геральт
Member
Одночасно зріс розрив між новим і старим поколінням Radeon RX, і це серйозний аргумент на користь апгрейду, якщо ви досі лишаєтесь користувачем Radeon RX 6000.
То взагалі не аргумент.
То взагалі не аргумент.
Другий КПК? )doc-oc: ↑ 16.01.2024 15:04 Так может всё же дело в разработчиках, которые планомерно допиливают игру, выпустив уже больше четырнадцати патчей?!
-
Yaroslav308
Member
daesz: ↑ 16.01.2024 14:55Цікаво яким чином цього вдалось досягти, бо нового драйвера цього місяця ще не виходило.
Als Radeon-Treiber nutzen wir übrigens den neuen Preview Driver for AMD Fluid Motion Frames 23.40.01.10.
-
daesz
Member
Yaroslav308: ↑ 16.01.2024 15:19daesz: ↑ 16.01.2024 14:55Цікаво яким чином цього вдалось досягти, бо нового драйвера цього місяця ще не виходило.Als Radeon-Treiber nutzen wir übrigens den neuen Preview Driver for AMD Fluid Motion Frames 23.40.01.10.
А ці превью драйвери - це суто блохєрська штука, чи її звичайні смертні також можуть пробувати?
-
Yaroslav308
Member
Раздела с ними на сайте я не нашел, но по прямой ссылке(версия из новости) или через гугл можно зайти и скачать.daesz: ↑ 16.01.2024 15:21А ці превью драйвери - це суто блохєрська штука, чи її звичайні смертні також можуть пробувати?
-
daesz
Member
ЦікавоYaroslav308: ↑ 16.01.2024 15:28Раздела с ними на сайте я не нашел, но по прямой ссылке(версия из новости) или через гугл можно зайти и скачать.daesz: ↑ 16.01.2024 15:21А ці превью драйвери - це суто блохєрська штука, чи її звичайні смертні також можуть пробувати?
Користувач амуде всього 2 місяці, незнав що у них є таке поняття як прев'ю драйвери
-
man1242
Member
У останніх драйверах превью продуктивність у Алан вейк два зросла на 10% що дає згідно з порівнянням додаткові 6% замість 58фпс буде вже цілі 64! Знову спираючись на своє бачення то краще мати 144фпс у 2к ніж 60 з проміням маштабувати з 720рdaesz: ↑ 16.01.2024 15:21
А ці превью драйвери - це суто блохєрська штука, чи її звичайні смертні також можуть пробувати?
-
Alextret
Member
все ж передивився виходить,піди пограй у щось дійсно цікаве,RE ремейки,чи там MGSы якісь,ну хоча б в соулси якщо нерви міцні,у чому особисто я сумніваюсь
-
Varvar
Member
Alextret
Що, в мамки/бабки не зміг накрасти пенсії на нормальну ВК, от і пінишся? Я це все пройшов, коли ти ще в батька в сім'яних каналах був.
Що, в мамки/бабки не зміг накрасти пенсії на нормальну ВК, от і пінишся? Я це все пройшов, коли ти ще в батька в сім'яних каналах був.
-
Vpupkin
Member
Обладатели топовых красных карт могут прикоснуться к прекрасному почти без тормозов, почти.....
-
Alextret
Member
ПФФ,Засохша шмаркля буде когось ще повчати,а що ти пройшов?мабуть ре2 ремейк коли я у сім'яних каналах був .Взагалі якщо якість геймдеву вимірюється у кількості років,ну то я Барбара СтрейзендVarvar: ↑ 16.01.2024 17:38 Alextret