Фотки системников сюда

Модификации любого компьютерного оборудования
Ответить
Автор
Member

Интересно посмотреть, как у людей кейс выглядит

Требования к разещаемым фото:
1. Картинки в количестве более одной - под спойлер!
2. Картинки размером более 1000р в любом количестве - под спойлер (прикреплённых файлов тоже касается)!
3. Цитирование картинок - запрещено!
Уважайте себя и других, простыни многометровые прячьте. Посты с нарушением данного требования - удаляются без разбирательств, авторам будут раздаваться плюшки
4. Разрешено обсуждение а также конструктивная и обоснованная критика.
5. ЗАПРЕЩЕНЫ реплики без конкретики и/или в виде смайлов/прочее

Оффтоп - строго наказуем. Выбор железа - в профильных ветках
Последний раз редактировалось gehka3 17.09.2013 21:44, всего редактировалось 3 раза.
AndP
Member

Rhizone

вот смотрю и не могу определился, что на выхлоп, за кулером, таки надо белый или черный вентилятор покупать. Вот притулил для пробы черный - кажется что не то пальто.
спойлер
20240113_010927.jpg
Rhizone
Member

AndP
Я би білий поставив :)
avuremybe
Member

AndP: 13.01.2024 01:35 Rhizone

вот смотрю и не могу определился, что на выхлоп, за кулером, таки надо белый или черный вентилятор покупать. Вот притулил для пробы черный - кажется что не то пальто.
спойлер
20240113_010927.jpg
Розглянь варіанти чорних рамок з білою крильчаткою.

А ось такі в чорних корпусах з чорним начинням виглядають взагалі сочно:
спойлер
Изображение
Але у тебе ящик білий, тому треба дивитись.
Думаю, що у будь-якому випадку буде цікавіше, ніж фулл чорний.
0kie
Member

AndP
Мой вариант вентилятора закрывает тему его выбора. Нестандартный внешний вид только добавит красоты.
Может балончик с краской и перекоасить всю начинку в белый цвет?
AndP
Member

Спасибо всем за варианты. Я определился. Ищу ЛиЛи SL120 V1, в белом цвете. Если не найду, куплю V2.
r1d3r
Member

Rhizone: 13.01.2024 01:27 Ось такий біло-чорний сетап в мене вийшов :)
спойлер
photo_2024-01-13_01-03-28.jpg
А шо це за охлад ВК такий? Кастом якийсь? І що за вентилятор позаду ВК? Нічого не поняв, короче))) :laugh:
Rhizone
Member

r1d3r: 15.01.2024 10:53А шо це за охлад ВК такий? Кастом якийсь? І що за вентилятор позаду ВК? Нічого не поняв, короче)))
Так, це три Noctua NF-A9. А позаду під картою в корпусі Lian Li Lancool 216 є можливість встановити вентилятор :)
r1d3r
Member

Rhizone: 15.01.2024 11:47
r1d3r: 15.01.2024 10:53А шо це за охлад ВК такий? Кастом якийсь? І що за вентилятор позаду ВК? Нічого не поняв, короче)))
Так, це три Noctua NF-A9. А позаду під картою в корпусі Lian Li Lancool 216 є можливість встановити вентилятор :)
Це ти сам прикрутив їх? А через що вони керуються?

Цікава ефективність вентилятора позаду ВК. Мені здається то маркетинговий маркетинг. Не заміряв температири з ним і без нього?
Rhizone
Member

r1d3r
Ось тут детально, якщо цікаво:
viewtopic.php?f=5&t=268181
r1d3r: 15.01.2024 11:49Цікава ефективність вентилятора позаду ВК. Мені здається то маркетинговий маркетинг. Не заміряв температири з ним і без нього?
Не заміряв :)
Евгений King
Member

Профільна системка розміром трохи більша за 2л пляшку коли:
спойлер
photo_2024-01-15_12-06-47.jpg
photo_2024-01-15_12-06-47 (2).jpg
Прийшлось трошки доробити "напильником" і повісити на задню стінку 2*140мм, оскільки в NZXT H1 v1 дещо не продумана система охолодження, видно в NZXT сподівались що в такі системи будуть збирати щось простеньке :gigi:
Rhizone
Member

Евгений King
А з відкритими панелями? Цікаво ж, як всередині все організовано :)
r1d3r
Member

Rhizone: 15.01.2024 12:03 r1d3r
Ось тут детально, якщо цікаво:
viewtopic.php?f=5&t=268181
r1d3r: 15.01.2024 11:49Цікава ефективність вентилятора позаду ВК. Мені здається то маркетинговий маркетинг. Не заміряв температири з ним і без нього?
Не заміряв :)
Ото ти там розмазав)) на 7 сторінок. Взагалі кринжова історія)) (хтось там так і написав) Я дивлюсь багато таких "хворих" як і я))
Просто маю схожий бутерброд, але він виглядає нормально і на 3080, а не на 4080.
Я ж гадаю ти в курсі що ці вентилятори не підходять? Тобто може бути ще тихіше.
Піду напишу свій досвід в ту тему, а то тут засоряємо простір))
Евгений King
Member

Rhizone: 15.01.2024 12:13 Евгений King
А з відкритими панелями? Цікаво ж, як всередині все організовано :)
Якось іншим разом повністю сфотаю, ось без передньої панельки, знімати задню і половинити корпус бажання немає, коли знімаєш панелі, задня панель де крутилятори висять трохи вигинається і стяжки котрими приколхожені кульки розлітаються на шматки :gigi:
спойлер
photo_2024-01-15_12-18-16 (2).jpg
photo_2024-01-15_12-18-16.jpg
Rhizone
Member

Евгений King
:) :up:
_Slavko_
Member

Евгений King, ви б в профіль модель райзеру закинули, чи не має з ним проблем?
Евгений King
Member

_Slavko_: 15.01.2024 12:34 Евгений King, ви б в профіль модель райзеру закинули, чи не має з ним проблем?
Рідний райзер... в NZXT H1 все в комплекті, 650Вт SFX сісонік gold, AIO 140мм на CPU та райзер PCI-E3.0, це все йде одразу з корпусом. До речі власники карт AMD стверджують що ніби то цей райзер і в 4.0 заводиться.
Але з профільною картою дива не сталось, бенчі в 4.0 проходить, а тільки запускаю той самий APEX, і за 10-15хв система вішається, а в журналі помилки по шині PCI-E.
Ну скажемо так я потестував, не помітив жодної різниці в продуктивності поміж PCI-E 3.0 та 4.0, тому поклав на це діло болта і на тому все.
Є райзери в цей корпус 4.0, ціна 3500грн і чекати доставки з тиждень, або з яєць/ебей ловити, ціна там щось біля 70у.е. Але сенс, ради 0-3%?
Скажемо так, при ціні на корпус в 6.5-7к грн можна багато з чим змиритись. SFX 650Вт сісонік мабуть окремо тільки ці гроші коштує, а тут ще й корпус, райзер та AIO :laugh:
Звичайно можна було взяти NZXT H1 v2 з одразу 750Вт SFX сісонік gold, AIO 140мм на CPU та райзером PCI-E4.0, тоді ще ціни на них були 11к грн (зараз взагалі їх вже нема в продажу), але чогось жаба задушила переплачувати за 100Вт блоку та PCI-E 4.0 райзер х2 суми. Та й він більше за розмірами і висотою, а хотілось щось маленьке і сердите.
r1d3r
Member

От мій системник. Без якихось диковинних штук, але працює дуже тихо і прикрашає інтер'єр в кімнаті :gigi:
спойлер
корп.jpg
Rhizone
Member

Евгений King: 15.01.2024 12:42при ціні на корпус в 6.5-7к грн можна багато з чим змиритись. SFX 650Вт сісонік мабуть окремо тільки ці гроші коштує, а тут ще й корпус, райзер та AIO
Такий комплект за таку ціну це дійсно супер-пропозиція :up:
Ventel
HWBOT OC Team

Сейчас профильный ПК с Gainward GeForce RTX 4090 Phantom выглядит вот так:
Фото
IMG_20231201_200542.jpg
IMG_20231201_201409.jpg
Deadpool
Member

0kie: 12.01.2024 20:43WSavage: ↑ 12.01.2024 21:00
Реализация тебя волновать не должна
Ты же для чего-то сюда это выложил? Не воспринимаешь критику - не выкладывай. Не нарывайся на неё, если такой нежненький. Всё просто. Иначе принимай к сведенью и по возможности устраняй выявленные недостатки. Иначе к чему эта тема и всё с ней связанное?
нагадую: "КОНКРЕТИКА" якої в вашому повідомлені не знайдено. Знайдено лише "доє***тись"
4. Разрешено обсуждение а также конструктивная и обоснованная критика.
5. ЗАПРЕЩЕНЫ реплики без конкретики и/или в виде смайлов/прочее
Оффтоп - строго наказуем
Камрад лише починає ознайомлення з водою, він ще в пошуках що йому би кортіло (а кортить міняти йому ще часто).
Тому не знаю. В мене тимчасові контури виглядаюсь часом гірше. Ну бо просто зібрав, щоб працювало і гоу далі, бо ще щось їде, або маєш замінити. В даному випадку я так розумію відяшка оновлена, і шланги замінені на вічні змт.
Де попрошу практичність такого вибору зашкалює, навідміну від прозорих де теоретично пластифікатору привіт бо пвх, і пожовтіння через пів року рік (привіт ЕК і Рехау). Тому прозорий ставлять ті хто знають навіщо він їм треба.

шоб я вам тут щоразу постив контури... ото відчуваю тут би були бурління)
Ответить