Так я без претензий к тебе лично, просто говорю всем вам любителям айфоновleif: ↑ 15.01.2024 12:27це ти кому? це хтось написав чи ти сам додумав?snapdragon999: ↑ 15.01.2024 12:22Просто не надо думать, что если кто-то не покупает эти айфоны, то у него не позволяют финансовые возможности.да раді бога, купуй що тобі подобається за скільки тобі подобається. я ж тебе ні в чому не переконую.snapdragon999: ↑ 15.01.2024 12:22Я например не любитель переплачивать за какой то имидж и прочие свистоперделки,которые мне не приоритетны.це ти кому? мені? особисто від мене нічого такого написано не було, тому що я ніколи китайцями не користувався і навіть в руках не тримав і одразу про це написав в топіку.snapdragon999: ↑ 15.01.2024 12:22Но не надо гнать на китайские смартфоны, которые представляют собой компромисс между функционалом и стоимостью.
Последние статьи и обзоры
Новости
Выбор смартфона / коммуникатора
-
snapdragon999
Member
Последний раз редактировалось snapdragon999 15.01.2024 12:29, всего редактировалось 1 раз.
-
kolesnukm
Member
Нажаль тут ніхто нічим не допоможе. По сайті можна тільки орієнтовно перевірити, Fi це американці для Європи ще досі пише Unlocked, крім того сайт показує блокування на великих операторів, далі 7а свіжа модель тому офіційних рефів не бачив, а все що Китай зараз так зроблять що не відрізниш від оригіналі без прямого детального порівняно із купленим в їх оф магазині, та і Китай теж вміють якісно робити чи переклеїти екран і важко це помітити. Тому і писав самий оптимальний варіант по місцю в якомусь магазині, де можна подивитися і в разі чого прийти через якийсь час із претензіями якщо все таки щось не так, але і таких магазинів не багато(. Як варіант поросити когось із знайомих купити в країні де вони офіційно продаються, або купувати з митом через якогось посередникаEvgen88: ↑ 15.01.2024 12:06 Нашел примерное отличие коробок Алик и Оригинал, но как узнать или не реф кто подскажет оригинал, сайт Англия дает Unlocked, новый, запакованный, с пломбами ?
Как до дела, все слились советчики..
Лучше 5 месяцев назад молчали!
-
Evgen88
Member
Так дякую, я намагаюся все сам знаходити, просто люди порадили, думав що нормальні, а вони мене ігнорують, я вже зрозумів, що крім мене самого ніхто мені не допоможе, я спочатку знав що покупка ця згубна справа, краще піти в магазин і купити новий оф смартфон і не витрачати час, але мене дуже сильно вразила камера і я став дивитися і вже дійшов до покупки, перебрав більше 100 оголошень всі ліві, але найшов 2-3 нормальні, но все одно якесь на душі гризе що можуть підсунути Китай гнилий, тому требу було їм 5 місяців назад це написати, і я би не шукав нічого по Pixel і не думав про них взагалі. Мабудь марна справа, 7а вже немає (треба знов шукати), я на 8-мий глянув ще за 24 к +оригинал зарядка ,але також якісь підозрілі, силку можу кинути. Чим, тим що коробки як футбол грали ними, (зрозуміло, що треба не коробку, а смартфон, все ж таки),а так все ок нормалні при перевірці. ось -kolesnukm: ↑ 15.01.2024 12:29Нажаль тут ніхто нічим не допоможе. По сайті можна тільки орієнтовно перевірити, Fi це американці для Європи ще досі пише Unlocked, крім того сайт показує блокування на великих операторів, далі 7а свіжа модель тому офіційних рефів не бачив, а все що Китай зараз так зроблять що не відрізниш від оригіналі без прямого детального порівняно із купленим в їх оф магазині, та і Китай теж вміють якісно робити чи переклеїти екран і важко це помітити. Тому і писав самий оптимальний варіант по місцю в якомусь магазині, де можна подивитися і в разі чого прийти через якийсь час із претензіями якщо все таки щось не так, але і таких магазинів не багато(. Як варіант поросити когось із знайомих купити в країні де вони офіційно продаються, або купувати з митом через якогось посередникаEvgen88: ↑ 15.01.2024 12:06 Нашел примерное отличие коробок Алик и Оригинал, но как узнать или не реф кто подскажет оригинал, сайт Англия дает Unlocked, новый, запакованный, с пломбами ?
- спойлер
-
https://www.olx.ua/d/obyavlenie/moblniy ... TOWU2.html
а тут вже немає 7a, а може і не було https://www.olx.ua/d/obyavlenie/telefon ... derIndex=1
А що скажете по цьому 8-му мені з доставкую треба на нову пошту? можуть умити руки?
Последний раз редактировалось Evgen88 15.01.2024 13:09, всего редактировалось 9 раз.
-
Avenger80
Member
leif
Интересно, а чем китайцы отличаются от других брендов сейчас? Может я пишу как ламер полный, конечно... Но чем отличается, к примеру, тот же Самсунг, Моторола при цене 10-15 тыс. грн от того же Сяоми за 10-15 тыс. грн. Раньше для меня было представление о китайцах, как о копиях телефонов Самсунг типа S2 всяких - здоровенные с резистивным экраном с разрешением 640х480. Но сейчас это такие же марки, такие же телефоны, как и А-бренды, в принципе. Не, ну если смотреть исключительно на флагманские модели брендов, то А-бренды, скорее всего будут впереди, а если смотреть на бюджетно-средний сегмент - фиг поймёшь, что лучше - А-бренд или китайский бренд (я имею ввиду из первого эшелона китайских брендов, а не всякие Дуги и т.д.).
Интересно, а чем китайцы отличаются от других брендов сейчас? Может я пишу как ламер полный, конечно... Но чем отличается, к примеру, тот же Самсунг, Моторола при цене 10-15 тыс. грн от того же Сяоми за 10-15 тыс. грн. Раньше для меня было представление о китайцах, как о копиях телефонов Самсунг типа S2 всяких - здоровенные с резистивным экраном с разрешением 640х480. Но сейчас это такие же марки, такие же телефоны, как и А-бренды, в принципе. Не, ну если смотреть исключительно на флагманские модели брендов, то А-бренды, скорее всего будут впереди, а если смотреть на бюджетно-средний сегмент - фиг поймёшь, что лучше - А-бренд или китайский бренд (я имею ввиду из первого эшелона китайских брендов, а не всякие Дуги и т.д.).
-
snapdragon999
Member
Мото уже давно Китай леново.
-
leif
Member
Avenger80
важко сказати, коли сам не користувався і не порівнював. можна звичайно інтернету начитатись, виокремити основні моменти, але, імхо, щоб насправді зрозуміти, що до чого, треба взяти самому і з'ясувати якось на конкретних прикладах. мені наразі вистачає думок і оглядів з інтернету, щоб в такі експерименти з китайцями самому не лізти, але ситуація може змінитись, тоді можливо і китайця собі спробую, чому ні. ніяких упереджень у мене немає з цього приводу.
важко сказати, коли сам не користувався і не порівнював. можна звичайно інтернету начитатись, виокремити основні моменти, але, імхо, щоб насправді зрозуміти, що до чого, треба взяти самому і з'ясувати якось на конкретних прикладах. мені наразі вистачає думок і оглядів з інтернету, щоб в такі експерименти з китайцями самому не лізти, але ситуація може змінитись, тоді можливо і китайця собі спробую, чому ні. ніяких упереджень у мене немає з цього приводу.
-
snapdragon999
Member
Avenger80
Например сравнить realme gt neo 5 с каким нибудь самсунгом а54, даже не вижу чем он может конкурировать с ним
Например сравнить realme gt neo 5 с каким нибудь самсунгом а54, даже не вижу чем он может конкурировать с ним
-
Alligator
Member
Как владелец jiayu, Doogee, LeEco... - стоили копейки, на то время по соотношению цены/качества имели экраны куда красивее Самсунга, с минусов умирали спустя примерно 2 года и то по тупости, упал, раздавил, утопил но так как стоили копейки и имели малый срок поддержки жалко не было.Avenger80: ↑ 15.01.2024 12:44 leif
Xiomi Mi Mix 2, Xiomi Mi 9 Pro, Xiomi Mi 10T Pro вообще шикарные аппараты за свои деньги, с минусов за 2 года батарея умирает, типо оригинальные после замены пол года живут при моей эксплуатации вечно в сети, на зарядке с 100500 звонков и игр. С приколов - родной браузер на ЕВРОПЕЙСКОМ телефоне случайно включает функцию удаления с показа негативных новостей о великом Си, (в китай версии это по умолчанию включено о чем сами ксяоми не раз заявляли). Куда там трафик с Мі аккаунта и т.д. уходит тоже вопрос интересный.
Если нужно, чтоб "звонило" лучше дешёвый самсунг взять, если банально мессенджеры или игрульки то Xiaomi Note/Xiaomi Mi куча вариантов. Камера на китайский 108Мр снимает классно если умеешь пользоваться 100500 настройками, выбирая ракурс и т.д, если есть деньги то берешь флагманы Samsung/iPhone и не паришся, там за тебя все телефон сделает.
-
Evgen88
Member
kolesnukm: ↑ 15.01.2024 12:29Нажаль тут ніхто нічим не допоможе. По сайті можна тільки орієнтовно перевірити, Fi це американці для Європи ще досі пише Unlocked, крім того сайт показує блокування на великих операторів, далі 7а свіжа модель тому офіційних рефів не бачив, а все що Китай зараз так зроблять що не відрізниш від оригіналі без прямого детального порівняно із купленим в їх оф магазині, та і Китай теж вміють якісно робити чи переклеїти екран і важко це помітити. Тому і писав самий оптимальний варіант по місцю в якомусь магазині, де можна подивитися і в разі чого прийти через якийсь час із претензіями якщо все таки щось не так, але і таких магазинів не багато(. Як варіант поросити когось із знайомих купити в країні де вони офіційно продаються, або купувати з митом через якогось посередникаEvgen88: ↑ 15.01.2024 12:06 Нашел примерное отличие коробок Алик и Оригинал, но как узнать или не реф кто подскажет оригинал, сайт Англия дает Unlocked, новый, запакованный, с пломбами ?
Чи такій, але дорожче хоче і торгу немає, чи все фігня це все ? (про Китайців знаю попадав у 2016 році вже тоді, але не зі смартфоном, але сума була куди більша смартфону в три рази добре, що продав то тоді то і наївся цим підробним КИТАЄМ більше не хочу!)
список як перевірити є приблизно.
Последний раз редактировалось Evgen88 15.01.2024 13:24, всего редактировалось 4 раза.
-
snapdragon999
Member
почитай ветку samsung galaxy s21 fe, такой параши я ещё не видел вот вам и самсунг и почти флагман. Да и про А линейку вообще молчу, там такой фейспалм творится что китайцы отдыхают.Alligator: ↑ 15.01.2024 13:12Как владелец jiayu, Doogee, LeEco... - стоили копейки, на то время по соотношению цены/качества имели экраны куда красивее Самсунга, с минусов умирали спустя примерно 2 года и то по тупости, упал, раздавил, утопил но так как стоили копейки и имели малый срок поддержки жалко не было.Avenger80: ↑ 15.01.2024 12:44 leif
Xiomi Mi Mix 2, Xiomi Mi 9 Pro, Xiomi Mi 10T Pro вообще шикарные аппараты за свои деньги, с минусов за 2 года батарея умирает, типо оригинальные после замены пол года живут при моей эксплуатации вечно в сети, на зарядке с 100500 звонков и игр. С приколов - родной браузер на ЕВРОПЕЙСКОМ телефоне случайно включает функцию удаления с показа негативных новостей о великом Си, (в китай версии это по умолчанию включено о чем сами ксяоми не раз заявляли). Куда там трафик с Мі аккаунта и т.д. уходит тоже вопрос интересный.
Если нужно, чтоб "звонило" лучше дешёвый самсунг взять, если банально мессенджеры или игрульки то Xiaomi Note/Xiaomi Mi куча вариантов. Камера на китайский 108Мр снимает классно если умеешь пользоваться 100500 настройками, выбирая ракурс и т.д, если есть деньги то берешь флагманы Samsung/iPhone и не паришся, там за тебя все телефон сделает.
Последний раз редактировалось snapdragon999 15.01.2024 13:19, всего редактировалось 1 раз.
-
heidfeld
Member
ну так сасунг это всегда параша. ниче нового.snapdragon999: ↑ 15.01.2024 13:16 почитай ветку samsung galaxy s21 fe, такой параши я ещё не видел вот вам и самсунг и почти флагман
-
snapdragon999
Member
не могу не согласитсяheidfeld: ↑ 15.01.2024 13:19ну так сасунг это всегда параша. ниче нового.snapdragon999: ↑ 15.01.2024 13:16 почитай ветку samsung galaxy s21 fe, такой параши я ещё не видел вот вам и самсунг и почти флагман
-
Evgen88
Member
+1 еще к словам!
-
Avenger80
Member
Alligator
Вот вы говорите, что батарея умирает через два года - кто-то почитает и намотает на ус - у китайцев через два года батарее хана... У меня у жены Redmi Note 5 ещё (2018г.) - батарея жива, у меня Redmi Note 8T (2020г.) - батарея нормальная. Вы все чаще меняете телефоны...
Вот вы говорите, что батарея умирает через два года - кто-то почитает и намотает на ус - у китайцев через два года батарее хана... У меня у жены Redmi Note 5 ещё (2018г.) - батарея жива, у меня Redmi Note 8T (2020г.) - батарея нормальная. Вы все чаще меняете телефоны...
-
kolesnukm
Member
якщо це не магазини по місцю то нічого не перевірити нормально, більш за все на НП ніхто не дасть знімати рідні пломби, та навіть по новим правилам про які вже писали не дозволять ні скинути ні нормально оглянути. 8-ка нова, навіть не ebay битих від сили 2-3 телефони, що б їх вже хтось ремонтував і перепаковувавEvgen88: ↑ 15.01.2024 13:15kolesnukm: ↑ 15.01.2024 12:29
Нажаль тут ніхто нічим не допоможе. По сайті можна тільки орієнтовно перевірити, Fi це американці для Європи ще досі пише Unlocked, крім того сайт показує блокування на великих операторів, далі 7а свіжа модель тому офіційних рефів не бачив, а все що Китай зараз так зроблять що не відрізниш від оригіналі без прямого детального порівняно із купленим в їх оф магазині, та і Китай теж вміють якісно робити чи переклеїти екран і важко це помітити. Тому і писав самий оптимальний варіант по місцю в якомусь магазині, де можна подивитися і в разі чого прийти через якийсь час із претензіями якщо все таки щось не так, але і таких магазинів не багато(. Як варіант поросити когось із знайомих купити в країні де вони офіційно продаються, або купувати з митом через якогось посередника
Чи такій, але дорожче хоче і торгу немає, чи все фігня це все ? (про Китайців знаю попадав у 2016 році вже тоді, але не зі смартфоном, але сума була куди більша смартфону в три рази добре, що продав то тоді то і наївся цим КИТАЄМ більше не хочу!)
Последний раз редактировалось kolesnukm 15.01.2024 13:26, всего редактировалось 1 раз.
-
snapdragon999
Member
так он юзает в хвост и гриву там же написано. У меня 3 года телефон и нормально держит.Вполне приличная батарея, зарядкой 33вт всегда заряжал.Какой то айфон 3 летний бы уже в хлам был с батареей 3000 с чем тоAvenger80: ↑ 15.01.2024 13:23 Alligator
Последний раз редактировалось snapdragon999 15.01.2024 13:31, всего редактировалось 2 раза.
-
Avenger80
Member
heidfeld
Допиши вторую часть - Китай тоже хлам, только Япония...
Допиши вторую часть - Китай тоже хлам, только Япония...
-
Evgen88
Member
Тільки магазин по місцю ок.kolesnukm: ↑ 15.01.2024 13:24якщо це не магазини по місцю то нічого не перевірити, більш за все на НП ніхто не дасть знімати рідні пломби, та навіть по новим правилам про які вже писали не довволять ні скинути ні нормально оглянути. 8-ка нова, навіть не ebay битих від сили 2-3 телфони, що б їх вже хтось ремонтував і перепаковувавEvgen88: ↑ 15.01.2024 13:15
Чи такій, але дорожче хоче і торгу немає, чи все фігня це все ? (про Китайців знаю попадав у 2016 році вже тоді, але не зі смартфоном, але сума була куди більша смартфону в три рази добре, що продав то тоді то і наївся цим КИТАЄМ більше не хочу!)
Так так вже читав, про те, що нова пошта не дасть ні сімку вставити, не розпакувати і самі магазини казали ні і все, ясно зрозуміло.
Маємо те що маємо
p.s. Дякую ще раз за відповідь, я поки це питання в режим стенбай покладу, свіжою голову подумаю гляну, або все ж відкину і буду стояти на своєму що і хотів.
Отправлено спустя 48 минут 14 секунд:
У яблок аккумулятор за 5-6 мес падает у 14 про до 96 % и это норма все ок, говорит компания, а через 5 лет полудохлый аккумулятор в итоге. вроде ок, чё не так ?snapdragon999: ↑ 15.01.2024 13:24 Какой то айфон 3 летний бы уже в хлам был с батареей 3000 с чем то
-
login55
Member
підтримаю - японія forever!
snapdragon999: ↑ 15.01.2024 13:24він у тебе був тей айфон, що так відверто заявляєш?Avenger80: ↑ 15.01.2024 13:23 Alligator
Какой то айфон 3 летний бы уже в хлам был с батареей 3000 с чем то
-
snapdragon999
Member
за 3 года у любого телефона батарея теряет от 20% ёмкости, чисто даже физически, если там было 3000 с мелочью, то что осталось можно представить. Понты.У моих знакомых были да, постоянно с зарядкой ходили.