Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Ответить
Автор
Member

Donate: 14.01.2024 22:05
shnok: 14.01.2024 21:52так порівнюєш різні смартфони, навіть писати тобі щоб аргументовано - безглуздо. Тому що навіть не читаєте що написано вище, а пишите а би щось ляпнути
7-а зараз 15к, 6а можна ще дешевше купити? Що там такого є у конкурентів? :laugh:
навчитеся читати - тоді може і зрозумієте що про піксель і мова не йшла. Притому багатьом зараз 6.1 замало. Хоча це вже субъективно, комусь і 4.7 достатньо і він переконує що це зручно та компактно.

Отправлено спустя 2 минуты 30 секунд:
хоча передивився ваші пости, я бачу ви фахівець по "мінусам" навіщо я взагалі вам щось пишу...
Donate
Member

shnok: 14.01.2024 22:19
Donate: 14.01.2024 22:05

7-а зараз 15к, 6а можна ще дешевше купити? Що там такого є у конкурентів? :laugh:
навчитеся читати - тоді може і зрозумієте що про піксель і мова не йшла. Притому багатьом зараз 6.1 замало. Хоча це вже субъективно, комусь і 4.7 достатньо і він переконує що це зручно та компактно.

хоча передивився ваші пости, я бачу ви фахівець по "мінусам" навіщо я взагалі вам щось пишу...
Воно росте в довжину а не в ширину. Тому товку от більш великого смартфону :-/
7mindfields
Member

Donate: 14.01.2024 22:20
shnok: 14.01.2024 22:19 навчитеся читати - тоді може і зрозумієте що про піксель і мова не йшла. Притому багатьом зараз 6.1 замало. Хоча це вже субъективно, комусь і 4.7 достатньо і він переконує що це зручно та компактно.

Там немає сенсу навіть щось доводити, в нього «аргументи» закінчились на товстій рамці та акб, який тримає 5хв (бо це ж б/в). З «ненормальної» діагоналі щось взагалі вголос, якісь свої метрики, де все що не фаблет - автоматично не канон :laugh:
Якщо аргументів зовсім не лишиться - завжди можна ультанути кращим 120гц екраном з мільйоном сертифікацій :lol:
shnok
Member

7mindfields: 14.01.2024 22:52

Там немає сенсу навіть щось доводити, в нього «аргументи» закінчились на товстій рамці та акб, який тримає 5хв (бо це ж б/в). З «ненормальної» діагоналі щось взагалі вголос, якісь свої метрики, де все що не фаблет - автоматично не канон :laugh:
Якщо аргументів зовсім не лишиться - завжди можна ультанути кращим 120гц екраном з мільйоном сертифікацій :lol:
а вот и адепт о котором я упоминал
Я реально не понимаю, кто те адепты, которые сидят на старых айфонах и навязывают их.
забыл ваш ник, спасибо что напомнили о себе и о вашем айфон 11 которому пошел 6 год, лучше телефона нету, все покупайте б/у), я уже вместо Вас написал будущий пост :gigi:
Evgen88
Member

shnok: 14.01.2024 22:19 навчитеся читати - тоді може і зрозумієте що про піксель і мова не йшла. Притому багатьом зараз 6.1 замало. Хоча це вже субъективно, комусь і 4.7 достатньо і він переконує що це зручно та компактно.

Как проверить на refurbished Pixel7a? Надо нормально
приобрести, новый unlocked ?
snapdragon999
Member

shnok: 14.01.2024 23:03
7mindfields: 14.01.2024 22:52
Я реально не понимаю, кто те адепты, которые сидят на старых айфонах и навязывают их.
забыл ваш ник, спасибо что напомнили о себе и о вашем айфон 11 которому пошел 6 год, лучше телефона нету, все покупайте б/у), я уже вместо Вас написал будущий пост :gigi:
он наверное свой шлак продать не может, рекламирует :laugh:
Павло
Member

Donate: 14.01.2024 22:15
shnok: 14.01.2024 21:52так порівнюєш різні смартфони, навіть писати тобі щоб аргументовано - безглуздо. Тому що навіть не читаєте що написано вище, а пишите а би щось ляпнути

Added in 9 minutes 43 seconds:
Павло: 14.01.2024 19:38 Доречі можу відповісти Вам чому люди сидять на старих айфонах!
Там нічого не змінюється роками тому й сидять :laugh: Ти купуєш практично той саме з року в рік але трішки кращого (можливо) по якості :lol:
Ну не знаю я на айфон х перейшов із се 2016… Бо раніше хотів компактного телефона… Тому різниця була значна… А те, що фанати епла купляють кожен рік новий айфон це вже результат роботи маркетологів та суспільної думки…
Wireless
Member

Nothing phone 2. 12/512. gg
7mindfields
Member

shnok: 14.01.2024 23:03 айфон 11 которому пошел 6 год
Повернемося до цього питання коли навчишся рахувати: «phone was officially released on September 20, 2019»
або відповіді з приводу того, для чого там застарілого 8 plus не вистачає в технічному плані, бо ти вже тиждень переварюєш це запитання :laugh:

Відправлено через 3 хвилини 15 секунд:
snapdragon999: 14.01.2024 23:18
shnok: 14.01.2024 23:03
он наверное свой шлак продать не может, рекламирует :laugh:
Чергова іронія від спредтрума999, скільки разів ти побачив рекламу в miui поки зміг надрукувати це? :lol:
Evgen88
Member

27mindfields
Как проверить по коробке или refurbished Pixel7a если новый запакован? И как отличить версию с али, так как новый? а то Donаtе игнор
Павло
Member

Вово якраз айфон це і доказує! А саме провал айфона 14 плюс… Замінили айфон міні через малі продажі… А вийшло ще гірше.
snapdragon999
Member

7mindfields: 15.01.2024 01:53
спредтрума999
Даже так ты показываешь явное не уважение к форумчанам с альтернативной точной зрения :laugh:
Evgen88
Member

Donate: 14.01.2024 21:28 Ще раз влізти в верхній сегмент вже як року півтори не так дорого, не потрібно йти і купувати умовний 15 про макс за 60к, поки є умовний 7а за 15к...
У китайців на алі він десь в гривні в 9500 в нас будуть продавати за 14000
Роби висновки :rolleyes:
Да мы знаем все что переплата 170$, и знаем что в Китае он стоит 250$, и что у нас это оф.смартфон новый (не считая брака который кругом есть и минусов которые так же кругом есть свои), обсуждали по 100500 раз, дальше покупка с Али так же не гарантирует 100 % без проблемы покупку, продавцы разные есть в Китае, споры открывать время надо, возни много, ждать долго, пошлина, те же деньги, искать проверенных продавцов на Али китайцев они еще те хитроманы уж поверьте, да Вы и сами все знаете, получше меня, только пишите раз так раз так.(про качество судить не буду, так как не владел ими, но пусть будет как Вы говорите топ Pixel)
По Пикселю тоже много вопросов, да условные 15 к грн хорошо, но тоже целый квест, я вот нашел такой новый Unlocked, запакованный, с пломбами заводскими, а какие у меня гарантии что это не реф с Китая, или не Селлер реф, или вообще не с Али часом смартфон по оферпрайсу, также как и Китай 200$ у наши на лохе, спросил как проверить молчите.
. Игнор меня закинули, я что Вас обидел если да то чем ? Странно задал конкретный вопрос ответа нет, зачем-то игнорите меня, удивляюсь зачем тогда Вам форум, если общаться не хотите по теме ?
leif
Member

звичайно, в ціні айфонів хоч нових хоч вживаних окрім плати за залізо і софтову частину є частка "за крутість бренду". і це працює навіть для тих, що були випущені 5 років тому. чи є сенс за неї платити кожен сам собі вирішує. комусь просто приємніше буде ходити нехай не з новим але айфоном ніж з цьогорічним китайцем, або ж сильно подобається ios, або ще щось яблучне. хтось навпаки буде набагато краще себе почувати знаючи, що купив у китайців максимум ядер-RAM-швидкості зарядки-герців дисплею за свої гроші і нюанси і недоліки усіляких поко йому байдужі. хтось же обере піксель чи самсунг. суто від людини залежить, бо всі ми різні. а там ринок все порішає. як бачимо по цінах на старі айфони, вистачає як перших так і других людей.

тему суперечки не розумію.
Avenger80
Member

Evgen88
Потому что универсальных советов не существует. Каждый для удовлетворения своих бзиков и хотелок ухищряется как может и находит свой комфортный путь для этого, который может не подойти другому. Чтобы не ухищряться так и не терзаться, нужно просто выбрать что-то из того, что продаётся у нас свободно и с гарантией - пойти и купить.
leif
Вот и я не понимаю - столько страниц непонятно чего. Понятно, что у каждого свои предпочтения и каждый пытается их навязать другому как истинно правильные. :)
snapdragon999
Member

leif: 15.01.2024 09:46 за крутість бренду". і це працює навіть для тих, що були випущені 5 років тому.
ну вот я знакомой искал 14 про макс 256 б/у,год телефону ,брали за 62 тысячи новый ,а продали за 37 т ,круто конечно потерять за год 25 000 стоимости ))Можно 2 сяоми купить или какой то пипсель ))Как по мне их крутость только в цене .
Последний раз редактировалось snapdragon999 15.01.2024 10:08, всего редактировалось 1 раз.
Evgen88
Member

Купишь тут Pixel, аж пять раз, написал продавцу оба проданные, (скрин могу скинуть) объявление висит, говорю так почему не сняли, раз проданное, еще в дороге, пишет. :insane:
Последний раз редактировалось Evgen88 15.01.2024 10:35, всего редактировалось 4 раза.
leif
Member

snapdragon999: 15.01.2024 10:03ну вот я знакомой искал 14 про макс 256 ,год телефону ,брали за 62 тысячи новый ,а продали за 37 т ,круто конечно потерять за год 25 000 стоимости ))
що ти цим хочеш сказати?

кому проблема втрата вартості, той не купує такі речі, або через рік не продає, користується довше і т.д.

тут, як і у всьому, існує прагматичний раціональний підхід: максимум практичної користі за кожен витрачений долар, а можна ще зайти з точки зору скільки задоволення і приємних емоцій принесе покупка того чи іншого девайсу на кожен витрачений долар. комусь покупка нового айфону реально радість в житті. і чому б себе не потішити, нехай і за 25 тищ втрати вартості на рік, якщо воно того вартує для тебе і у тебе є ці гроші вільні? один раз живемо.
snapdragon999
Member

leif: 15.01.2024 10:09
що ти цим хочеш сказати?
когда говорят что айфоны ликвидные на рынке и цена держиться .Спрос конечно есть ,но цена ни разу не держится.

"максимум практичної користі за кожен витрачений долар" это когда ты купил телефон за 300 баксов и он тебе нравится ))
leif
Member

snapdragon999: 15.01.2024 10:11когда говорят что айфоны ликвидные на рынке и цена держиться
і хто про це казав?

зайди на ОЛХ, подивись скільки коштує якийсь айфон 12. от у тебе і є вибір: він Б/В чи якийсь китаєць за ці гроші. і бачиш, ти візьмеш китайця, а хтось візьме вживаний айфон. якщо б айфони не купували за ці гроші -- віддавали б їх дешевше. от і вся ситуація.

Відправлено через 32 секунди:
snapdragon999: 15.01.2024 10:11"максимум практичної користі за кожен витрачений долар" это когда ты купил телефон за 300 баксов и он тебе нравится
у всіх різні вподобання і різні фінансові можливості.
Ответить