Последние статьи и обзоры
Новости
Выбор смартфона / коммуникатора
-
Avenger80
Member
Форумчане, пожалуйста, напишите мне в чём такая магия и преимущество Пикселей над другими андроид смартфонами, что их нужно покупать заграницей, залоченные, с какими-то сюрпризами и т.д. и т.п. (всё написано образно, без деталей и углубление в процесс - просто на основании страниц нашего форума). Почему просто не пойти и купить смартфон любой нормальной марки (любая марка, кроме всяких Дуги, Шмуги и т.д.). Просто наш форум уже насквозь прошит божественностью Пикселей, правда не купишь их ни фига, а так супер-пупер идеальный смартфон, который затмит всех и вся на все времена. Зачем столько головняка при покупке этого божественного Пикселя. Почему Evgen88 не может просто пойти купить или заказать любой смартфон который более доступный в покупке, что мало претендентов на рынке? Были бы деньги... Ладно, это я оффтоплю, просто как не захожу на форум, вечно муки выбора идут... Ну полно же смартфонов всяких https://pn.com.ua/ct/1232/
-
kolesnukm
Member
Та не має ніякої магії, в кожного свої запити і пріоритети при виборі телефону, мені наприклад пікселі підходять тим що голий андроїд без нічого зайвого і хороша камера, та і ціна на них нормально падає після пару місяців продажів чи минулорічні моделі, мені не важко його замовити з того самого ebay за ціну середнього сяомі, мотороли і самсунгу. Крім того потрібно розуміти як вибрати телефон і те що в нас вони офіційно не представленні із всіма наслідками того, відсутність офіційного сервісу, можливість некоректної роботи деяких функції і т.д.. В нас якщо не розбиратися і не має можливості купити з рук що б все перевірити за 20-30 хв, то краще купити запакований в магазині з можливість прийти, розрахувати і мати якусь 14-30 денну гарантію. А так піксель телефон як телефон із своїми недоліками і фішками
-
Evgen88
Member
Они привлекают только камерой, остальное Вы знаете . минусы фанбои поставят всё равноsnapdragon999: ↑ 14.01.2024 14:52спасибо что напомнил, я и забыл. Жлобское отношение к клиенту, лишь бы впарить, потом ещё зарядки ищи, кабеля нормальные)))
На всем экономия, проц, зарядка 30вт, точнее батарея дешёвая, памяти мало. Поддержка ни о чём, хоть и часто обновляют, но по сути изменений 0 для обычного обывателя, можно спокойно и с 12 или 13 андроидом проходить 5 лет и не заметить отличий.Какие то глобальные фишки внедряют только в новые модели, а старые по сути косметические изменения получают и патчи безопасности, спасибо и за это.
Отправлено спустя 5 минут 36 секунд:
Повністю підтримую і погоджуюсь все вірноkolesnukm: ↑ 14.01.2024 15:29 мені наприклад пікселі підходять тим що голий андроїд без нічого зайвого і хороша камера, та і ціна на них нормально падає після пару місяців продажів чи минулорічні моделі. Крім того потрібно розуміти як вибрати телефон і те що в нас вони офіційно не представленні із всіма наслідками того, відсутність офіційного сервісу, можливість некоректної роботи деяких функції і т.д.. В нас якщо не розбиратися і не має можливості купити з рук що б все перевірити за 20-30 хв, то краще купити запакований в магазині з можливість прийти, розрахувати і мати якусь 14-30 денну гарантію. А так піксель телефон як телефон із своїми недоліками і фішками
Последний раз редактировалось Evgen88 14.01.2024 15:54, всего редактировалось 1 раз.
-
leif
Member
Avenger80
Можу сказати про те чим сам користувався, тобто 8про, з яким ходив місяць паралельно з 15про макс, купленим трохи раніше. Врешті-решт втомився користуватись двома девайсами і вирішив з двох залишити айфон. Отже, по пікселю:
- камера дуже ок, крім деяких окремих моментів типу зйомки відео на ширік вночі тощо.
- ергономіка/збірка/матеріали/дизайн тут теж все добре, як на мене.
- швидкодії в повсякденних тасках вистачає і все працює дуже швидко, чітко і зручно.
- чудовий андроїд без всратих оболонок від вендорів. на мій погляд, найкраще, що доступно на ринку телефонів.
- норм дисплей (який втім суттєво програє айфонівському).
- загальний ікспірієнс користування пікселем приємний, особливо по частині софту. Це дійсно "правильний" девайс, що називається. незважаючи на недоліки:
- малувато живе від батарейки.
- не дуже потужний.
Якби не 15 про макс я би точно користувався саме 8про і не бачу йому альтернатив для себе на даний момент.
Можу сказати про те чим сам користувався, тобто 8про, з яким ходив місяць паралельно з 15про макс, купленим трохи раніше. Врешті-решт втомився користуватись двома девайсами і вирішив з двох залишити айфон. Отже, по пікселю:
- камера дуже ок, крім деяких окремих моментів типу зйомки відео на ширік вночі тощо.
- ергономіка/збірка/матеріали/дизайн тут теж все добре, як на мене.
- швидкодії в повсякденних тасках вистачає і все працює дуже швидко, чітко і зручно.
- чудовий андроїд без всратих оболонок від вендорів. на мій погляд, найкраще, що доступно на ринку телефонів.
- норм дисплей (який втім суттєво програє айфонівському).
- загальний ікспірієнс користування пікселем приємний, особливо по частині софту. Це дійсно "правильний" девайс, що називається. незважаючи на недоліки:
- малувато живе від батарейки.
- не дуже потужний.
Якби не 15 про макс я би точно користувався саме 8про і не бачу йому альтернатив для себе на даний момент.
-
shnok
Member
не совсем, гугл все таки бред повыше всяких поко и прочего, про камеру тоже думаю всем понятно, как и про нагрев. Там кстати новые поко х6 вышли, а завтра редми ноте 13, которые выглядят интереснее.Evgen88: ↑ 14.01.2024 15:50Они привлекают только камерой, остальное Вы знаете .snapdragon999: ↑ 14.01.2024 14:52
спасибо что напомнил, я и забыл. Жлобское отношение к клиенту, лишь бы впарить, потом ещё зарядки ищи, кабеля нормальные)))
На всем экономия, проц, зарядка 30вт, точнее батарея дешёвая, памяти мало. Поддержка ни о чём, хоть и часто обновляют, но по сути изменений 0 для обычного обывателя, можно спокойно и с 12 или 13 андроидом проходить 5 лет и не заметить отличий.Какие то глобальные фишки внедряют только в новые модели, а старые по сути косметические изменения получают и патчи безопасности, спасибо и за это.
-
Evgen88
Member
shnok: ↑ 14.01.2024 15:52не совсем, гугл все таки бред повыше всяких поко и прочего, про камеру тоже думаю всем понятно, как и про нагрев. Там кстати новые поко х6 вышли, а завтра редми ноте 13, которые выглядят интереснее.
Я мало понимаю в теме Xiaomi к сожалению, или к счастью, у меня его никогда не было, пусть знающие люди ответят, на счет уровня.Evgen88: ↑ 14.01.2024 12:14 Спасибо, я пока еще подожду Readmi 13 и Poco F6
Про минусы Pixel знаем, обсудили, за 5 мес всё что можно было.
Последний раз редактировалось Evgen88 14.01.2024 16:13, всего редактировалось 3 раза.
-
shnok
Member
о какой уровне вы говорите, редми ноте 13 про к примеру который я привей выше - это не конкурент пикселю или айфону, но и цена другая, а вот всяким мото нехилая конкуренция будетEvgen88: ↑ 14.01.2024 16:00shnok: ↑ 14.01.2024 15:52 не совсем, гугл все таки бред повыше всяких поко и прочего, про камеру тоже думаю всем понятно, как и про нагрев. Там кстати новые поко х6 вышли, а завтра редми ноте 13, которые выглядят интереснее.Я мало понимаю в теме Xiaomi к сожалению, или к счастью, у меня его никогда не было, пусть знающие люди ответят, на счет уровня.Evgen88: ↑ 14.01.2024 12:14 Спасибо, я пока еще подожду Readmi 13 и Poco F6
-
Evgen88
Member
Пусть отвечают, владельцы смартфонов, я им не являюсь, судить какой круче и кто конкурент не буду.shnok: ↑ 14.01.2024 16:11о какой уровне вы говорите, редми ноте 13 про к примеру который я привей выше - это не конкурент пикселю или айфону, но и цена другая, а вот всяким мото нехилая конкуренция будетEvgen88: ↑ 14.01.2024 16:00
Я мало понимаю в теме Xiaomi к сожалению, или к счастью, у меня его никогда не было, пусть знающие люди ответят, на счет уровня.
По ценам все верно, согалсен
Это Ваш взгляд, а есть люди который так не считают!
Последний раз редактировалось Evgen88 14.01.2024 16:15, всего редактировалось 1 раз.
-
shnok
Member
добавлю, что покупать телефоны Xiaomi по цене пикселя или айфона точно уж не нужно. Но есть другие факторы, например тут есть у нас яркий фанат б/у айфонов прошлых поколений , я к примеру не рассматриваю покупку б/у телефонов по личным убеждениям, слишком я брезгливый. Телефон в наше время используется почти всегда, а за молодежь я вообще молчу .
-
Evgen88
Member
Все верно, просто я так же б-у или не оф.смарт не хотел, и не рассматривал вообще, я смотрел как альтернатива iPhone 15, но смартфон привлек камерой меня, я и заинтересовался нарыл все, а оказалось, не все так просто, еще и не новый.shnok: ↑ 14.01.2024 16:15 добавлю, что покупать телефоны Xiaomi по цене пикселя или айфона точно уж не нужно. Но есть другие факторы, например тут есть у нас яркий фанат б/у айфонов прошлых поколений , я к примеру не рассматриваю покупку б/у телефонов по личным убеждением, слишком я брезгливый. Телефон в наше время используется почти всегда, а за молодежь я вообще молчу .
Так что такое ладно.
-
Donate
Member
Вот тут у китайцев чья бы корова мычала Вот они почти всегда первые в очереди обмануть скажем так лаоваяsnapdragon999: ↑ 14.01.2024 14:52 спасибо что напомнил, я и забыл. Жлобское отношение к клиенту
Я ось там все чекаю де там 4000 ніт та куча папуг. Щось ніхто їх знайти в сяомі не може
-
shnok
Member
вот конкретно если бы у меня стоял выбор купить к примеру 11 айфон, или новый поко х6 про(или редми 13 про) я бы без раздумий взял бы новым китаец. Почему? - да очень просто. 1 - это новое устройство не б/у, сразу отметаются проблемы с батареей и т.д. если что гарантия, 2- нормальная диагональ екрана, 3- 120гц, 4- рамки екрана, когда смотришь сейчас на 11 айфон - хочется плакать из-за его рамок, 5 лет девайсу все таки. , быстрые зарядки и прочая нужная хрень. Я реально не понимаю, кто те адепты, которые сидят на старых айфонах и навязывают их.
-
Evgen88
Member
Полностью поддерживаю Вас тут, можно и снять офф топ, реально дельный пост по теме!shnok: ↑ 14.01.2024 16:35 вот конкретно если бы у меня стоял выбор купить к примеру 11 айфон, или новый поко х6 про(или редми 13 про) я бы без раздумий взял бы новым китаец. Почему? - да очень просто. 1 - это новое устройство не б/у, сразу отметаются проблемы с батареей и т.д. если что гарантия, 2- нормальная диагональ екрана, 3- 120гц, 4- рамки екрана, когда смотришь сейчас на 11 айфон - хочется плакать из-за его рамок, 5 лет девайсу все таки. , быстрые зарядки и прочая нужная хрень. Я реально не понимаю, кто те адепты, которые сидят на старых айфонах и навязывают их.
Они просто считают что Китай это шлак дешевый, даже новый, и что там все плохо, и что на те деньги можно ведро чехлом и тех зарядок купить что поделать, у каждого свой взгляд, тут тоже можно согласиться и с ними, но только от части, того что может качеством оно лучше, хотя если оно б-у, того качества может и не быть. Имхо
-
snapdragon999
Member
Это отличный недорогой телефон если камера не на 1 месте,мощности не для игр ,а в прошке и для игр за глаза,экран очень хороший для глаз среди амоледов,даже есть сертификат tuv eye comfort .Батарея ,автономность хорошая,зарядка 67вт ,за полчаса телефон в строю ,конкурент он пикселю вдвое дороже или нет решать покупателю .Но мне например полтора часа заряжать тело как то не с руки.Уровень дешмана за 150 баксов.Если бы он стоил в районе 300 баксов на уровне поко ,тогда да ,а так нет и нет .shnok: ↑ 14.01.2024 16:35 новый поко х6 про(или редми 13 про) я бы без раздумий взял бы новым китаец.
-
odessitmws
Member
shnok
Людям понтами накакали в их головки, а своих мозгов то нету
Людям понтами накакали в их головки, а своих мозгов то нету
-
Павло
Member
Доречі можу відповісти Вам чому люди сидять на старих айфонах! У мене iPhone x якому уже пішов шостий рік! Була замінена батарея і з нею він видає 5-6 годин екрана! Телефон не глючить, дуже зручно користуватись Apple pay та face id. Через версію на 256 гіг проблем із сховищем не має! Що по мінусах? Телефон гірше ловить мережу lte ніж самсунги чи сяомі та у нього відсутній нічний режим! В користуванні ще є iPad міні 2 покоління 2014 року з якого я читаю… До тогу були андроїди і можу сказати лиш одне ні у одного із них не було такої підтримки… Та і купити умовне захисне скло на телефон ще не проблема і це не потрібно робити через інтернет, щось там вишукувати а просто прийти у магазин… А і ще можна щось відремонтувати, бо запчастини є у наявності! Був досвід з lg де щоб замінити дисплей потрібно було не просто звернутись у сервіс… А самому його спочатку знайти і надіятись, що майстер все добре зробить бо досвіду ремонту такого лджі у нього точно немає на відміну від айфонів…shnok: ↑ 14.01.2024 16:35 вот конкретно если бы у меня стоял выбор купить к примеру 11 айфон, или новый поко х6 про(или редми 13 про) я бы без раздумий взял бы новым китаец. Почему? - да очень просто. 1 - это новое устройство не б/у, сразу отметаются проблемы с батареей и т.д. если что гарантия, 2- нормальная диагональ екрана, 3- 120гц, 4- рамки екрана, когда смотришь сейчас на 11 айфон - хочется плакать из-за его рамок, 5 лет девайсу все таки. , быстрые зарядки и прочая нужная хрень. Я реально не понимаю, кто те адепты, которые сидят на старых айфонах и навязывают их.
-
Donate
Member
Да які понти... Був в мене 11т сяомі в цілому все +/- як у всіх. Працює деякі моменти через, баги офк фіксятся але скоріш за все ні чим так... Попав на руки за 5к гривень б/в 4X і якогось бажання переходити на сяомі немає ну прямо взагалі, все що може робити 4XL він робить краще чим сяомі. Дисплей краще, камера краще, розблокування зручне, камера взагалі не зрівнюється, ОС вилизана до блиску та має цілісну структуру. І на руках є 2 телефони, один достатньо свіжий, а інший випущений 2,5 роки тому, і щось у гугла все краще...
Офк коли тут пів теми космонавти які тут щось уявляють по папірцю... І не мали на руках нічого кращого за умовний Redmi Note 9 Pro на стоці що тут говорити... Ще раз благословляю на покупку, але як побачити доводити резонності купівлі продукту так взагалі всі мовчать якісь совокупні фактори, бренд там цікавий, друзі тут рекомендують. Ось так і живемо... Ще раз влізти в верхній сегмент вже як року півтори не так дорого, не потрібно йти і купувати умовний 15 про макс за 60к, поки є умовний 7а за 15к...
В дешевому пилюку в очі кидають
Added in 10 minutes 22 seconds:
У китайців на алі він десь в гривні в 9500 в нас будуть продавати за 14000shnok: ↑ 14.01.2024 16:35поко х6 про(или редми 13 про)
Роби висновки
-
shnok
Member
до чого тут це? і що ти хочеш сказати? Я що продавець поко? чи маю якесь відношення як продавець. Я тільки порівняв девайси. то що тиDonate: ↑ 14.01.2024 21:28Да які понти... Був в мене 11т сяомі в цілому все +/- як у всіх. Працює деякі моменти через, баги офк фіксятся але скоріш за все ні чим так... Попав на руки за 5к гривень б/в 4X і якогось бажання переходити на сяомі немає ну прямо взагалі, все що може робити 4XL він робить краще чим сяомі. Дисплей краще, камера краще, розблокування зручне, камера взагалі не зрівнюється, ОС вилизана до блиску та має цілісну структуру. І на руках є 2 телефони, один достатньо свіжий, а інший випущений 2,5 роки тому, і щось у гугла все краще...
Офк коли тут пів теми космонавти які тут щось уявляють по папірцю... І не мали на руках нічого кращого за умовний Redmi Note 9 Pro на стоці що тут говорити... Ще раз благословляю на покупку, але як побачити доводити резонності купівлі продукту так взагалі всі мовчать якісь совокупні фактори, бренд там цікавий, друзі тут рекомендують. Ось так і живемо... Ще раз влізти в верхній сегмент вже як року півтори не так дорого, не потрібно йти і купувати умовний 15 про макс за 60к, поки є умовний 7а за 15к...
В дешевому пилюку в очі кидають
Added in 10 minutes 22 seconds:У китайців на алі він десь в гривні в 9500 в нас будуть продавати за 14000shnok: ↑ 14.01.2024 16:35поко х6 про(или редми 13 про)
Роби висновки
так порівнюєш різні смартфони, навіть писати тобі щоб аргументовано - безглуздо. Тому що навіть не читаєте що написано вище, а пишите а би щось ляпнутиПопав на руки за 5к гривень б/в 4X і якогось бажання переходити на сяомі
-
odessitmws
Member
Так я и про то... Вообще я про айфон писалDonate: ↑ 14.01.2024 21:28Да які понти... Був в мене 11т сяомі в цілому все +/- як у всіх. Працює деякі моменти через, баги офк фіксятся але скоріш за все ні чим так... Попав на руки за 5к гривень б/в 4X і якогось бажання переходити на сяомі немає ну прямо взагалі, все що може робити 4XL він робить краще чим сяомі. Дисплей краще, камера краще, розблокування зручне,
-
Donate
Member
7-а зараз 15к, 6а можна ще дешевше купити? Що там такого є у конкурентів?shnok: ↑ 14.01.2024 21:52так порівнюєш різні смартфони, навіть писати тобі щоб аргументовано - безглуздо. Тому що навіть не читаєте що написано вище, а пишите а би щось ляпнути
Added in 9 minutes 43 seconds:
Там нічого не змінюється роками тому й сидять Ти купуєш практично той саме з року в рік але трішки кращого (можливо) по якостіПавло: ↑ 14.01.2024 19:38 Доречі можу відповісти Вам чому люди сидять на старих айфонах!