Последние статьи и обзоры
Новости
Выбор звуковой карты
-
Hotspur
Member
я просив людину зробити просто запис розмови різних мікрофонів і потім послухав що вийшлоRadio Bay: ↑ 24.11.2023 12:16Не зарозуміло в чому вимірювати разніцю, де такі папуги для мікрофонів.
Відправлено через 50 секунд:
сильно краще чути. і чіткіше.Radio Bay: ↑ 24.11.2023 12:16Дійсно не розумію що там полипшувати для мітіів і як це поліпшить стрийніття інформации
-
lewerlin
Member
Я собі все одно при нагоді(хороші знижки були) взяв ЮСБ фіфін і закрив питання мікрофона в принципі. Навіть пострімити не соромно.Radio Bay: ↑ 24.11.2023 12:16Дійсно не розумію що там полипшувати для мітіів і як це поліпшить стрийніття інформации, хоча можно бабою прикінутися, як lewerlin робив)
А для мітів, то залежить з ким працюєш. Якщо на мітінгу базар, то хороший мік нехило так допомагає тобі працювати
-
Radio Bay
Member
Подивився, непогані. Мені сполдобався AKG Lyra, головне "Фіву" не заспівати под час мітуlewerlin: ↑ 24.11.2023 17:58ЮСБ фіфін
То я кудись діваюсь )lewerlin: ↑ 24.11.2023 17:58Якщо на мітінгу базар
-
afonya
Junior
Господа, снова всех приветствую. Обзавелся по вашим рекомендациям, 770мы(250) и к ним все же решил взять creative g6. И снова встал вопрос
Какие настройки посоветуете для данных ушей?
1) стерео, 5.1, 7.1?
2) дискретизацию
Пока столкнулся только с данными не понятками
В играх, собственно для чего все это и приобреталось не бегал, но для музыки как по мне слабовато(люблю чтоб долбило ). Вначале я вообще не понял почему так тихо, потом вспомнил что есть переключатель гейна, но все равно как по мне тиховато + начинают "пердеть"(извиняюсь за выражение) и только в левом ухе.
Без звуковой, почувствовал изменения сразу, конкретно в бабаджы, более чисто стало что ли + более понятное стало пространство(откуда стрельба). Сегодня уже буду тестить с звуковой, потому буду рад Вашим доп. советам
К тому же на всякий случай закинул реквест на офф сайт бейеров, может ушы маде ин чина
Какие настройки посоветуете для данных ушей?
1) стерео, 5.1, 7.1?
2) дискретизацию
Пока столкнулся только с данными не понятками
В играх, собственно для чего все это и приобреталось не бегал, но для музыки как по мне слабовато(люблю чтоб долбило ). Вначале я вообще не понял почему так тихо, потом вспомнил что есть переключатель гейна, но все равно как по мне тиховато + начинают "пердеть"(извиняюсь за выражение) и только в левом ухе.
Без звуковой, почувствовал изменения сразу, конкретно в бабаджы, более чисто стало что ли + более понятное стало пространство(откуда стрельба). Сегодня уже буду тестить с звуковой, потому буду рад Вашим доп. советам
К тому же на всякий случай закинул реквест на офф сайт бейеров, может ушы маде ин чина
-
Varvar
Member
afonya
1. Стерео.
2. 44.1/16(24)
1. Стерео.
2. 44.1/16(24)
-
afonya
Junior
А если дискретизацию больше?
-
Varvar
Member
afonya
Тільки гірше зробите. Дискретизація повинна бути така, яка потрібна, як би це не тупо звучало. Ютуб/музика вся в 44.1 в 95%, в іграх тут не скажу. В ідеалі треба звукову з двума кварцами/генераторами кратними 44.1 та 48 і тоді взагалі проблем з передискретизаціює не буде.
Тільки гірше зробите. Дискретизація повинна бути така, яка потрібна, як би це не тупо звучало. Ютуб/музика вся в 44.1 в 95%, в іграх тут не скажу. В ідеалі треба звукову з двума кварцами/генераторами кратними 44.1 та 48 і тоді взагалі проблем з передискретизаціює не буде.
-
0trog0
Member
Маю ситуацію на двох смартфонах: USB DAC підключаю через Type-C і звук працює у браузері і в аудіо-плеєрах, але при цьому звук дзвінків не йде на навушники. Відповідно, значок навушників теж не відображається при підключенні. Дивує те, що звук справно йде через застосунки, але подзвонити чи просто слухати розмову через навушники немає можливості. Що 3 пін, що 4 пін навушники пробував. Сам цап підтримує функцію гарнітури.
Чому так відбувається? Проблема зі свистком, брак?
-
lewerlin
Member
Андроїд/додаток для дзвінків(можете інший спробувати). Хоча свисток на смарті, ще той компроміс. Я тому досі з Лижі не зліз, дуже вже круто там все зроблено в цьому плані.0trog0: ↑ 15.12.2023 10:19Чому так відбувається? Проблема зі свистком, брак?
-
feson
Member
Когда подключен ЦАП Type-C никакие значки наушников нигде и не могут отображаться - так как физически наушники должны быть включены в физическую дырку0trog0: ↑ 15.12.2023 10:19 Маю ситуацію на двох смартфонах: USB DAC підключаю через Type-C і звук працює у браузері і в аудіо-плеєрах, але при цьому звук дзвінків не йде на навушники. Відповідно, значок навушників теж не відображається при підключенні. Дивує те, що звук справно йде через застосунки, але подзвонити чи просто слухати розмову через навушники немає можливості. Що 3 пін, що 4 пін навушники пробував. Сам цап підтримує функцію гарнітури.
для наушников в телефоне.
Почему софт андроида не отрабатывает подключение через ЦАП Type-C как по выводу так и по вводу звука (підтримка гарнітури) - это знает производитель смартфона.
При подключении внешнего цапа и ацп он должен перенаправлять все потоки включая звонки - туда......и оттуда....это теория а на практике маємо те що маємо.....
Отправлено спустя 2 минуты 54 секунды:
Можете проверить так - воткнуть ЦАП в ПК а в цап включить гарнитуру и проверить ввод -вывод звука через цапик в винде.......
Отправлено спустя 52 секунды:
Если в винде усе будет працювати - то але андроид.....
Отправлено спустя 12 минут 17 секунд:
Варианты формата звука в ютубе - AAC LC @ (44100Hz) (48000Hz).Varvar: ↑ 14.12.2023 16:01 [Ютуб/музика вся в 44.1 в 95%,
Так что не все так однозначно.
Но по сути и не важно так как - софтовые ресемплеры (внутривиндовые) еще с 7ки ультра-качества.......
-
lewerlin
Member
В андроїді ресемплер - шматок лайна. Його тільки обходити, або прямим виводом(як UAPP), або окремим драйвером(як LG ).feson: ↑ 15.12.2023 18:29Но по сути и не важно так как - софтовые ресемплеры (внутривиндовые) еще с 7ки ультра-качества.......
Отправлено спустя 1 минуту 4 секунды:
Вінфон до речі з коробки звучав шикарно. Теж
-
feson
Member
Кстати был не прав - когда подключен ЦАП Type-C к смартфону значок наушников таки отображается.
Видимо это все зависит от софта производителя телефона.
Отправлено спустя 2 минуты 45 секунд:
Видимо когда подключается внешнее аудиоустройство ЦАП Type-C софт смартфона считает это как подключение гарнитуры аудио и выводит значек наушники в верхней панели андроида...
Отправлено спустя 1 минуту 15 секунд:
Проверить звонки не смог - у моего цапчика нет поддержки гарнитуры....
Видимо это все зависит от софта производителя телефона.
Отправлено спустя 2 минуты 45 секунд:
Видимо когда подключается внешнее аудиоустройство ЦАП Type-C софт смартфона считает это как подключение гарнитуры аудио и выводит значек наушники в верхней панели андроида...
Отправлено спустя 1 минуту 15 секунд:
Проверить звонки не смог - у моего цапчика нет поддержки гарнитуры....
-
ROCCAT
Member
Порадьте девайс.
Маю чудову 5.1 систему Edifier S550. Зараз підключаю через Asus U7 до USB.
Хочу мати можливість підключити звук з телефону через Блютуз, так і через оптику з телевізора.
Маю чудову 5.1 систему Edifier S550. Зараз підключаю через Asus U7 до USB.
Хочу мати можливість підключити звук з телефону через Блютуз, так і через оптику з телевізора.
-
Radio Bay
Member
Схоже, то має бути ресівер, ціна зрозуміло якаROCCAT: ↑ 14.01.2024 15:23Хочу мати можливість підключити звук з телефону через Блютуз, так і через оптику з телевізора.
-
konoval
Junior
Може ви мене зараз закидаєте томатами, бо на це питання, точно вже десь там є відповідь))
але таки спитаю. Яку звукову карту можна взяти, щоб не кусалась ціна/якість. Для такої діяльності як запис подкастів?
але таки спитаю. Яку звукову карту можна взяти, щоб не кусалась ціна/якість. Для такої діяльності як запис подкастів?
-
lewerlin
Member
Окремий ЮСБ-мікрофон. Все.konoval: ↑ 18.01.2024 17:58але таки спитаю. Яку звукову карту можна взяти, щоб не кусалась ціна/якість. Для такої діяльності як запис подкастів?
-
konoval
Junior
Та хотілось щоб прям вогонь звук був. Профі я к то кажутьlewerlin: ↑ 18.01.2024 21:34Окремий ЮСБ-мікрофон. Все.konoval: ↑ 18.01.2024 17:58але таки спитаю. Яку звукову карту можна взяти, щоб не кусалась ціна/якість. Для такої діяльності як запис подкастів?
-
lewerlin
Member
Кілобакси на SM7 і студійний гір в наявності? Бо трохи нижче - ЮСБ варіанти і вже обирати серед них.konoval: ↑ 19.01.2024 01:29Та хотілось щоб прям вогонь звук був. Профі я к то кажуть
-
DEVES
Member
konoval
Для начала поинтересуйся, что такое звукозапись и в каких случаях какой тип микрофона используется.
В последние годы происходит какой-то кретинизм мирового масштаба. Каждая макака сует себе под нос банан здоровенный конденсаторный (а часто и электретный в большом корпусе с закосом под конденсаторный) микрофон, который вообще-то предназначен для использования в закрытой "тихой" комнате студии звукозаписи, с последующей обработкой...
Вместо того, чтобы пользоваться петличками или заушными, которые вдобавок еще и банально удобнее в использовании, человеки творят какую-то дичь.
Для начала поинтересуйся, что такое звукозапись и в каких случаях какой тип микрофона используется.
В последние годы происходит какой-то кретинизм мирового масштаба. Каждая макака сует себе под нос банан здоровенный конденсаторный (а часто и электретный в большом корпусе с закосом под конденсаторный) микрофон, который вообще-то предназначен для использования в закрытой "тихой" комнате студии звукозаписи, с последующей обработкой...
Вместо того, чтобы пользоваться петличками или заушными, которые вдобавок еще и банально удобнее в использовании, человеки творят какую-то дичь.
-
Radio Bay
Member
Мікрофони є на любий смак ті гроші, а щоб звук був вогонь треба його оброблять потімkonoval: ↑ 19.01.2024 01:29Та хотілось щоб прям вогонь звук був. Профі я к то кажуть