Реліз технології генерації кадрів AMD Fluid Motion Frames заплановано на кінець січня

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Надо признать ,что у Nvidia FG , работает через одно место , я боюсь представить как это будет работать у Radeon с ихними "стабильными драйверами "
Nekotechpriest
Junior

MetalistForever: 11.01.2024 19:40 Надо признать ,что у Nvidia FG , работает через одно место , я боюсь представить как это будет работать у Radeon с ихними "стабильными драйверами "
Чогось у мене все чудово з драйверами
Stalker22
Member

У криворуких фанатиків точно криво робитиме :D :D :D
delitantx
Junior

Nekotechpriest: 11.01.2024 20:28
MetalistForever: 11.01.2024 19:40 Надо признать ,что у Nvidia FG , работает через одно место , я боюсь представить как это будет работать у Radeon с ихними "стабильными драйверами "
Чогось у мене все чудово з драйверами
Там завжди проблеми якщо російськомовний інтерфейс
Геральт
Member

MetalistForever: 11.01.2024 19:40 я боюсь представить как это будет работать у Radeon с ихними "стабильными драйверами "
Традиційно, працювати буде нормально. Та власне, вже працює.
спойлер
Изображение
Изображение
everme
Member

Геральт: 11.01.2024 20:36
MetalistForever: 11.01.2024 19:40 я боюсь представить как это будет работать у Radeon с ихними "стабильными драйверами "
Традиційно, працювати буде нормально. Та власне, вже працює.
спойлер
Изображение
Изображение
Форспокен? Не так плоха, как все трубят, но всё же это ниже среднего, вместе с лесенками из хорайзон, это всё из одной категории. Только на храйзон так бочку не катили
Nekotechpriest
Junior

delitantx: 11.01.2024 20:32 Там завжди проблеми якщо російськомовний інтерфейс
Інтерфейс? У мене драйвера ніякого графічного інтерфейсу не мають, тільки термінал
Pride91
Member

MetalistForever: 11.01.2024 19:40
Надо признать ,что у Nvidia FG , работает через одно место , я боюсь представить как это будет работать у Radeon с ихними "стабильными драйверами "
Нормальні дрова у амуде, ви все згадуєте часи каталісту, хоча і тоді вони йшли в ногу з зеленим конкурентом, ну а зараз, амд та нвідіа випускаються плюс-мінус однакові дрова з точки зору їх якості, хоча два місяці тому нвідіа випустила драйвер який клав 20-ту лінійку і виправила його аж через два апдейти і тиша, усі мовчали, зглотнули. Тільки вартує амуде випустити глюкнутий драйвер який на наступний день буде виправлений, так воні розведуть на півтора роки :rotate: .
Devijack
Member

Та вони дограються з технологіями, що нові відеомапи будуть не потрібні. :D
immortalShepard
Junior

Pride91

а можна посилання на новини щодо проблеми драйвера інвідіа?
BnBT
Member

immortalShepard: 12.01.2024 11:08 Pride91

а можна посилання на новини щодо проблеми драйвера інвідіа?
На форумі тема за артефактами 3ххх і 4ххх серії в браузерах через апаратне прискорення, шо то лагодиться дровами то знов вилазить після оновлення, наприклад.
Геральт
Member

immortalShepard: 12.01.2024 11:08 а можна посилання
Та запросто
Open Issues:
Toggling HDR on and off in-game causes game stability issues when non-native resolution is used. [3624030]
Monitor may briefly flicker on waking from display sleep if DSR/DLDSR is enabled. [3592260]
[Halo Wars 2] In-game foliage is larger than normal and displays constant flickering [3888343]
[GeForce RTX 4090] Watch Dogs 2 may display flickering when staring at the sky [3858016]
Increase in DPC latency observed in Latencymon [3952556]
Applying GeForce Experience Freestyle filters cause games to crash [4008945]
Event Viewer logs nvlddmkm error at the end of the OCCT video ram test when memory is full [4049182]
Small checkerboard like pattern may randomly appear in Chromium based applications [3992875]
[Surface Book/Surface Studio] Dedicated GPU stuck at lowest clock speed when notebook is running off of battery [4063597]
After updating to R530 drivers, certain GeForce RTX 40 series notebook models may randomly experience a TDR/black screen [4024853]
[Solidworks] Models may not render properly when "Enhanced Graphics Performance" is enabled from the application settings [4050712]
Some monitors may display random black screen flicker when in Display Stream Compression mode when using R530 drivers [4034096]
[Asus VG27WQ][Acer XV253Q] Highest monitor refresh rate is missing from the NVIDIA Control Panel after updating to NVIDIA display driver 531.41.
[Control][DX12] Cut scenes and videos show tearing and partial jitter [4084000]
In certain languages, the NVIDIA Control Panel option is missing when right-clicking over the NVIDIA system tray icon [4019721]
[RTX 30 series] Application crash may be observed while playing Battlefield 2042/The Last of Us/Unreal Editor [4013983]
Lorichic
Member

Small checkerboard like pattern may randomly appear in Chromium based applications
Этот глюк уже достал :weep: , ещё и предыдущее поколение rtx 3000 Nvidia FG не поддерживается в отличии от конкурента, надо завязывать пользоваться этой конторой
ender
Member

Devijack: 12.01.2024 02:47 Та вони дограються з технологіями, що нові відеомапи будуть не потрібні. :D
Так они новые и не выпускают.
Посмотри на производительность последних двух поколений: техпроцесс поменяли, архитектуру улучшили, а соотношение fps/$ не выросло, зато добавили генерации кадров.
Кушайте, не обращайте внимания что воняет. :shuffle:
Zealoth
Member

Lorichic: 12.01.2024 12:09
Small checkerboard like pattern may randomly appear in Chromium based applications
Этот глюк уже достал :weep: , ещё и предыдущее поколение rtx 3000 Nvidia FG не поддерживается в отличии от конкурента, надо завязывать пользоваться этой конторой
Я сначала думал что у меня карта отъехать собралась когда подобную шнягу в хроме регулярно стал наблюдать.
Misanthrop
Member

Как-то вот у радеонов сейчас стало все хорошо, а вот зеленые скатились просто ниже плинтуса...
Прробовал разные версии драйвера, что 10-ка, что 11-я винда чистые лицензионные. 2 видяхи 3060 и 2060 пробовал. То неправильные разрешения экранов всплывали, то драйвер дисплей порт не видел, то оверлей GF Experience зависает на подумать.
А интерфейс Control Panel-и это вообще трындец. ФУнкции вроде бы и есть, но дизайн из палеолита не дает до всего дотянуться без поисков по пол часа
Такое ощущение, что Куртка чисто на Алана Вейка сейчас оптимизацию сделал, а на остальное забил...

А как радеон поставил вообще все норм. Никаких глюков, все работает как и должно, разрешение родное и дисплей порт норм работает.
А кастомизации в панели от АМД даже побольше будет и дизайн божественен
Enjthesilence
Member

Misanthrop: 12.01.2024 16:13

Как-то вот у радеонов сейчас стало все хорошо, а вот зеленые скатились просто ниже плинтуса...
Прробовал разные версии драйвера, что 10-ка, что 11-я винда чистые лицензионные. 2 видяхи 3060 и 2060 пробовал. То неправильные разрешения экранов всплывали, то драйвер дисплей порт не видел, то оверлей GF Experience зависает на подумать.
А интерфейс Control Panel-и это вообще трындец. ФУнкции вроде бы и есть, но дизайн из палеолита не дает до всего дотянуться без поисков по пол часа
Такое ощущение, что Куртка чисто на Алана Вейка сейчас оптимизацию сделал, а на остальное забил...

А как радеон поставил вообще все норм. Никаких глюков, все работает как и должно, разрешение родное и дисплей порт норм работает.
А кастомизации в панели от АМД даже побольше будет и дизайн божественен
Не розумію ці казочки про зламані драйвера, що на амд ніколи проблем на зустрічав, що на зелених, починаючи з 980 змінив 3 покоління карт, 2 монітори, жодних проблем. Через ddu ставлю дрова, все файно працює, був один баг в хромі на минулій карті/oc пофіксився вимкненням апаратного прискорення в налаштуваннях браузера, що то було, браузер, драйвер чи ос не знаю, але це все. У вас явно якісь проблеми)
Про більше "кастомізації" трохи смішно, бо як показує практика, спочатку все з'являється у зелених, а потім під іншою назвою у червоних.
Геральт
Member

Enjthesilence: 12.01.2024 16:25 Про більше "кастомізації" трохи смішно, бо як показує практика, спочатку все з'являється у зелених, а потім під іншою назвою у червоних.
Ем-м, що? НВ потрібно років з 10, щоб довести функціонал панелі до рівня адреналіну. І це якщо АМД перестане адреналіном взагалі займатись.
Enjthesilence
Member

Геральт: 12.01.2024 16:33
Enjthesilence: 12.01.2024 16:25 Про більше "кастомізації" трохи смішно, бо як показує практика, спочатку все з'являється у зелених, а потім під іншою назвою у червоних.
Ем-м, що? НВ потрібно років з 10, щоб довести функціонал панелі до рівня адреналіну. І це якщо АМД перестане адреналіном взагалі займатись.
Конкретніше давай, що там за дивовижний "функціонал" такий в адреналіні, цікаво навіть.
Ответить