Последние статьи и обзоры
Новости
Пожелания и критика конференции
-
Varvar
Member
odessitmws
Знаю я те розширення, але воно криве. Дуже криве.
Знаю я те розширення, але воно криве. Дуже криве.
-
avuremybe
Member
Колись у шкільні часи, коли я ще грав доту, чуваки скидали свій кастомний .css зі старим інтерфейсом продоти.ру і щось там треба було натиснути в панелі Ctrl+I щоб у вас завжди завантажувалася ваша локальна таблиця стилів, а не та що скачується з сайту.
Якщо тут є якісь фронт-енд шарящі, що скажуть як зробити таку підміну можна в ЛС - то стилі я вам зроблю - сам давно хочу темну тему.
Якщо тут є якісь фронт-енд шарящі, що скажуть як зробити таку підміну можна в ЛС - то стилі я вам зроблю - сам давно хочу темну тему.
-
Android
Bot
Таку "підміну" можна зробити, наприклад, за допомогою розширення Stylishavuremybe: ↑ 22.12.2023 10:26 Якщо тут є якісь фронт-енд шарящі, що скажуть як зробити таку підміну можна в ЛС - то стилі я вам зроблю - сам давно хочу темну тему.
А так то можете спробувати зробити відповідні зміни в CSS, та якщо всім сподобається, впровадимо на постійній основі згодом
Але дуже бажано, щоб воно робилося з розумом, тобто використовувалися якісь загальноприйняті поєднання кольорів (в принципі, такі "теми" можна пошукати у різноманітних текстових редакторах, консолях та іде) Бо для нас дуже важливо, щоб все було гармонійно і саме це наразі гальмує процес темної теми. Ну і з самим сайтом воно потрібно щоб теж було узгоджене
Спробуйте, може щось і вийде прикольне
-
Yellow wall
Junior
Не могу зайти в тему мобилизация.Пишет вы не авторизованы.У меня два сообщения на форуме.
-
KimRomik
Member
Android
я хоч і не сильний фанат темної теми, але накидав три варіанти: темно-синій, темно-синій холодний і темний
я хоч і не сильний фанат темної теми, але накидав три варіанти: темно-синій, темно-синій холодний і темний
- спойлер
-
Klon
CG graphikos fan
KimRomik
у мене стоїть така, через клік у розріщенні Міднайт Лизер: (приятний темний на фон і сірий текст - графіку покоробіло, але то лізти в налаштування надо).
у мене стоїть така, через клік у розріщенні Міднайт Лизер: (приятний темний на фон і сірий текст - графіку покоробіло, але то лізти в налаштування надо).
- спойлер
-
daesz
Member
При аплоуді нової аватарки - сайт чомусь повертає мою попередню. Пробував перейменовувати джпег, кидати в інше місце на компі і аплоудити звідтіля. Воно всерівно повертає попередню
-
7mindfields
Member
Роздільну здатність зменшував?daesz: ↑ 07.01.2024 16:02 При аплоуді нової аватарки - сайт чомусь повертає мою попередню. Пробував перейменовувати джпег, кидати в інше місце на компі і аплоудити звідтіля. Воно всерівно повертає попередню
-
daesz
Member
Ні, але там 300х300, при максимумі в 512х512. Зараз спробую.7mindfields: ↑ 07.01.2024 16:06Роздільну здатність зменшував?daesz: ↑ 07.01.2024 16:02 При аплоуді нової аватарки - сайт чомусь повертає мою попередню. Пробував перейменовувати джпег, кидати в інше місце на компі і аплоудити звідтіля. Воно всерівно повертає попередню
edt. Змінив на 299х299 - всерівно повертає стару аватарку.
-
Engineer_1988
Member
Допустимые параметры: ширина не более 512 пикселей, высота не более 512 пикселей, размер файла не более 128.00 КБ.daesz: ↑ 07.01.2024 16:15 Ні, але там 300х300, при максимумі в 512х512. Зараз спробую.
-
daesz
Member
Якщо заватажити "важчу" або "більшу" - отримуєш повідомлення, що не підтримується.Engineer_1988: ↑ 07.01.2024 16:16Допустимые параметры: ширина не более 512 пикселей, высота не более 512 пикселей, размер файла не более 128.00 КБ.daesz: ↑ 07.01.2024 16:15 Ні, але там 300х300, при максимумі в 512х512. Зараз спробую.
-
Alexio72
Junior
Доброї ночі.
Підкажіть будь ласка, до кого звернутись щоб змінити ім'я користувача (логін).
Дякую.
Дякую.
-
Mykolay3ack
HWBOT OC Team
Не міняють, сам не проти змінити, але відмовляють.Alexio72: ↑ 18.01.2024 23:30 Доброї ночі.
Дякую.
-
Android
Bot
Звідки ви це взяли? Пишіть в ПМNikolaZack: ↑ 23.01.2024 07:36Не міняють, сам не проти змінити, але відмовляють.
Немає ніякої проблеми, якщо є адекватна причина, типу як z-ки в нікнеймі у попереднього користувача
-
moto
Member
KimRomik Як перейти на темний режим ?, дивився в налаштуваннях і не знайшов. Дякую.
-
Wonderboy
Member
Виправіть вже прикол, коли можна виділити цитату в пості одного користувача, але клацнути на ніку іншого і це все процитується. Тема для зловживань занадто багата.
-
Engineer_1988
Member
Взагалі ніяких проблем, завжди легко подивитись першоджерелоWonderboy: ↑ 06.03.2024 20:57Тема для зловживань занадто багата.
-
Filabatya
Member
Відкрийте тему про вторгнення
-
Klon
CG graphikos fan
навіщо вам оно, я тут живу на нівночі прикордонні - тут каби начали кожного дня кидати і тд... Тривога не вирубається
Якщо буду виїжджати - то тут вже буде потрібна тема про пошук якогось куточка подальш від цього кошмарення
-
SergN
Member
Поремонтуйте свій автоцензор, у нього кацапська щелепа! Е П Т - ЕлектронноПроменеваТрубка, тільки він надумав писати, що це мат, а не абревіатура українською.